29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
na igen asszem kezdjük kapizsgálni de az a szisztematika hogy ma akarnánk beállítani a kolis pénzt, ami 600Ft
kaptunk is ilyen levelet a neptunon:
Tisztelt Hallgató! Tájékoztatjuk, hogy Műszaki menedzser (BSc) (N) (MK-MM-BN) képzésén befizetési kötelezettsége keletkezett a rendszerben 600 Ft értékben, DE KOLL0004 néven, 2009/10/1 félévben, 2009.08.05. fizetési határidővel!
dehát ez mai dátum...mimeg holnap tudnánk utalni... akkor hogy van ez?
vagy akkor a netről (otp pl.) utalni kell a neptunra és így?
fuhh...:D -
ugyanígy jártam én is
10 óra körül elkezdtem csinálni, minden.. ugye NEPTUN kódot basztak levélben küldeni, egy normális leírást szintén, szóval gratulálok.. Délben átutaltam a pénzt, 3 órán át hívtam őket, 1x(!) sikerült felvenniük.. A pénz holnapra ott van, utána megoldjuk
Campusban találkozunk ?:D -
Nuki #26610 Ja, jó. :)
Akkor ha érted kérlek magyarázd el neki jobban mint én, mert engem nem biztos hogy ért. -
Nuki #26609 Nem tudják, ezért kell ezt a Neptun bankszámlára küldeni a pénzt, ellátva a te kódoddal és neveddel. -
hát végülis ugyanazt mint én mert eggyütt beszéljük most a dolgokat msn-en :D -
Nuki #26607 MINDENKÉPPEN írd oda a megjegyzés rovatba a neptun kódot és a nevet.
Nem biztos, hogy fogják tudni látni, nem így van automatizálva egy dolog mert ezt nem ember végzi (gondolom) hanem gép.
Sokan azt csinálják, hogy apuci-anyuci bankszámlájáról küldenek, vagy cégtől, ezért nem megoldható. -
de a bankszámlámon van pénz arról nem tudják levenni? -
fú asszem vágom mire gondolsz, pl. rózsaszín csekknél meglehet adni a közleményben a dolgokat, de akkor ugyanígy kell befizetni neptunra is?
bankszámláról akkor ez kell? gondolom ott a számlaszámnál látják a nevet is vagy passz.
tehát a bankban kell pénzt utalni a neptunra (csekkel v. bankszámláról) aztán pedig onnan költeni el a pénzt díjakra stb? -
Nuki #26604 Tulajdonképpen te mit is akarsz csinálni? -
Nuki #26603 A bankkártyákhoz általában tartozik egy bankszámla. Általában ha az egyikről beszélsz, a másikról is.
A bankszámlán van a pénzed, az egy fogalom, néhány adat egy hatalmas adatbázisban.
A bankkártya pedig a bankszámládhoz egy folyosó, vagy egy ajtó, amivel lehúzhatsz róla pénzt. -
a neptunon keresztül próbálom , mert ott kell........de most a gyűjtőszámlához nem lehet beirni semmit :S -
Nuki #26601 Azt hittem érthető volt amit mondtam :(
Pénzed a bankban van. Onnan elküldöd egy neptun gyűjtőszámlára, ami valójában az Erste banknál (vagy bármilyen más banknál) a BME (vagy tetszőleges intézet) bankszámlája, a megjegyzés-közlemény rovatba beírod a neptun kódod - neved, hogy tudják hogy a pénz kitől jött, ez alapján megkapod azt az összeget neptunon, és szabadon költekezhetsz belőle. -
és ha bankkártyával csináljuk? -
nem a neptunon keresztül kell???? -
Nuki #26598 közlemény, megjezgyés, bármi.
Attól függ melyik banknál, hogy utalsz. -
de hol van a közlemény rovat??? nem találom -
Nuki #26596 Elküldöd a pénzt közös neptun gyűjtőszámlára, a megjegyzés rovatba beírod a neptun kódod, neved:
FCUK19 - Tüdő R. Ákos
és akkor amikor megérkezik az utalás az egyetemre (BME például Erstés azt hiszem) akkor megjelenik a neptunban is. -
a kollégiumra bekell fizetni 600Ft-ot bankszámlán a neptunon keresztül pontosan hogy működik? mert elakadtunk vele.. -
Nuki #26594 Az ösztöndíjat addig nem kell bevallani adóba, amíg nincs bejelentett munkád, én csak ennyit tudok.
(nem mintha köze lenne a témához) -
Hülyeség, oktatási törvényben benne van, hogy ha eléred a megállapított tanulmányi eredményt, amitől jár az ösztöndíj, akkor azt megkapod. Az egyéb szociális juttatásokba viszont valószínű beleszámít, hogy mennyit keresel. -
lehet h hülyeséget mondok, de régebben olvastam valami olyat hogy ha többet keresel mint az "ösztöndíj, meg különböző kiegészítések összege" akkor azokat nem kapod meg :/ -
neem, suli időben természetesen... -
másik:
van a neptunon a helyi azonosító az pontosan mit takar? az afféle "nicknév" vagy az hozzátartozik a felhasználónév/jelszóhoz?
plusz: tesómnak kell valami tűzvédelmi bizbaszt elvégezni suli előtt mert a tanulmányait akkor nem kezdheti meg... ez wat?:D -
Nuki #26589 Nyárra akarsz, vagy hogy? -
egyik héten az egyik a másikon a másik, eddig 1x volt éjszakás hét
persze lehet igényelni h csak délelőtt, de ha kcsg a vezetőség akkor oda rak be ahova akar -
aha és a műszakokat azok naponta vagy hetente váltakoznak? vagy te választod meg? -
ahol én eddig diákmelós voltam ott ugyanúgy voltam mint a felnőttek
munkaidő: reggel 6tól du 2ig, du 2től este 10ig, este 10től reggel 6ig
Hétfőtől Péntekig -
debreceni diákmeló ügyben milyen weboldalakat/intézményeket érdemes felkeresni? tudtok adni pár tippet?
meg tényleg a diákmelók azok mennyire rugalmasak? akár heti 2 alkalom meg ilyesmire gondolok -
nagy hős #26584 ej fakk, pedig nem eldugott helyen élek.
gólyatáborról nem kéne lemaradni :)
köszi -
nekem már pénteken megjött. de tesómnak meg nem :D -
nagy hős #26582 mikor kéne megjönnie a hivatalos levélnek hogy felvettek satöbbi? -
Nem. A felvetel akkor lep eletbe, amikor alairod szeptemberben a papirt a beiratkozason. -
Nuki #26580 BME vegyészkaron a friss gólyáknak maguktól adták a tárgyakat. -
Bmx01 #26579 megy itt valaki valamerre ilye rendszergazdai szakra ?? -
loserman #26578 GYerekek egy a besorolás nem egyenlő a felvétellel?
-
TDantes #26577 Na igen. Már amikor ezek remek rendszerek méltóztatnak működni, valamint ha jól teszik fel az óra rendet...néha kicsit hibás a dolog
-
Azt magadnak intézed ETR-ben/Neptunon. -
Tudsz te olvasni? Szövegértés 1-es. -
sadi57 #26574 ME-MAK anyagmérnöki -
hova vettek fel?