29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
pasquale #26692 Megy valaki kedden matekra? -
Figyelj, ha erre nincs pénzed most, akkor az egyetem kurva húzós lesz..
Én is a jegyzeteket másoltatom, kolis vagyok, semmi extrára nem költök (1-2 buli és hasonlók azért beleférnek) és így is elég sokra jön ki egy hónap. -
TDantes #26690 Jó, hát mindenképpen felhívom őket. -
Vedd fel a vizsgádat intéző szervezettel a kapcsolatot, ők sztem tudnak segíteni. -
TDantes #26688 Gondolod van ilyesmi? -
biztos van vmi szervezet aki segítene neked ingyen kolit találni erre a 3 napra -
TDantes #26686 Hát eleve három nap kell felmenni, és nekem nem nagyon van pénzem semmilyen szállásra. Csóró vagyok. Meg nem is ismerek semmit se a városban.
Ha lenne pénzem, akár buszt is bérelhetnék ami egyenesen oda visz...de semmi pénzem sincs, szinte az utolsó forintjaim a vizsga díjra mentek rá -
elmész előtte való nap, 1 napot ott alszol valami hotel/motel/diákszállóban és másnap mész vizsga -
TDantes #26684 Emberek, olyan gondom van, hogy megjött a válasz, mikor és hol lesz a szint emelő érettségi. Miskolcon, és ügye reggel...de basszus, én rohadt messze lakok Miskolctól, se busszal, se vonattal nem tudok a vizsgára oda érni! Kocsival se tud senki levinni!
Ilyenkor mi fene van? Akkor most nem vizsgázgatok vagy mi a szar? Járt már valaki így? Nem lehet átrakni a vizsga helyszínét? Ha egyszer nem tudok oda eljutni... -
bestcure #26683 Én biosz ELTE-TTK, ha felvesznek
-
BBaresz #26682 Na gyerekek ki fog velem földrajz szakra járni az ELTE-TTK-ra?? 
-
o0OAminaO0o #26681 Akkor a matekot és infó/fizikából azt számolják amelyikkel több pontod lesz, tehát amelyik jobban sikerült. -
Nadi #26680 Ha úgy van, ahogy írtad, h a matek kötelező és mellé választhatsz még 1et, akkor értelemszerűen nem. -
üdv!
teszem fel BME-VIK -re szeretnék menni. oda ugye kell a matek és választható info, fizika, és még kémia (bár nem vagyok biztos a kémiában)
namár most a kérdésem a következő: ha van érettségim info-ból meg fizikából is akkor értékelik mind a kettőt vagy csak az egyiket tudják beszámítani? -
Nuki #26678 Jobb ez így, mint hogy aggódsz az e-mail miatt. -
Jaja megtörtént, inkább bementem. Kattintottak kettőt és kész is volt... -
Nuki #26676 Minél előbb menny be!!!!
Nem szabad semmit bízni az ott ülő aktakukacokra, se az e-mailre ami odamegy, hisz tonnaszámra kapnak, ezért személyesen menny be kérvényt benyújtani, stb. -
Erettségit elírtam.Vegyétek úgy hogy érettségi helyett nyelvvizsga van :) -
kötelező tárgy -
4 eve erettsegiztem :D -
4-5 éve lehetett érettségivel kiváltani az angolórákat.Azóta ezt az okos dolgot eltörölték, így annak is be kell járnia akinek van nyelvvizsgája.A régi van nyelvvizsgám nem megyek be rendszer már régen megszűnt :) -
hat mar regen volt :P -
Ahoz hogy ne kelljen órára menned, "csak" le kell tenned az osztályozó vizsgát arra az évre, ezt akármelyik tantárgyból megteheted (tesit nemtudom). -
ezt nem gimi válogatja,kötelező ott lenni az órán,amíg nincs osztályozód arra az évre(amit akkor csináltatnak,ha érettségizel)
szóval örülj mert ott valaki eltusolt valamit:) -
Gimi valogattja. Nalunk nem volt kotelezo bejarni, ha meg volt a nyelvvizsgad. Max volt fakultacio felsofokra. -
Érettségi előtt szoktak lenni, legalábbis nálunk. Nekem két osztálytársamnak van meg a nyelvvizsgája, tavaly leérettségiztek angolból, de a tanár azt mondta, hogy be kell járniuk órára, tök fölöslegesen, idén már nem kell nekik. -
köszi szépen, ha meglesz (remélhetőleg) a nyelvvizsga, akkor utánajárok ennek az osztályzónak:) -
Mármint gimiben? Nem mentesít semmi alól, max ha geci a tanár téged fog baszogatni. Ha lerakod az osztályzóvizsgát, akkor nem kell bejárnod. -
Sziasztok!
Ha leteszem az angol középfokú nyelvvizsgát (TELC), akkor az mentesít az angol órák alól? Köszi előre is, és bocsi, hogy ide írom, csak nem találtam ennek megfelelő topikot:) -
"Tisztelt Hallgatónk!
A Neptun adatai szerint eddig nem iratkozott be az őszi félévre. Kérem, hogy ezt mielőbb pótolja. Amennyiben ezt nem teszi meg, a félévét passzívnak tekintjük, és nem vehet fel tárgyakat, nem szerezhet krediteket...blablabla...Amennyiben nem tud beiratkozni, jelezze tanulmányi ügyintézőjénél, vagy az [email protected] címen."
Na mivel nem tudok beiratkozni mert a neptun egy lószar, írtam mailt a megadott címre, mivel úgy náz ki hétfőig már nem tudok személyesen bemenni jelezni a problémámat, így csak reménykedek, hogy megkapják a mailt és megoldják a bejelentkezési gondomat.
Kérdés: Ha a héten nincs javulás, akkor hétfőn még nem késő bemennem személyesen? Mikortól tehetnek át passzívra? -
boomsly #26662 EU ismeretek?
Ez komoly?
Mire jó?
Vagy megint benne van a válasz? Ezt kapkodták el először?
-
Nálunk a tárgy tanulmányi felelősének kellett írni és ő tudott emelni a létszámon. -
már most tipikus magyar főiskolások/egyetemisták vagyok, hagy gratuláljak! -

-
:D! -
nagyon kemény vagy a 460 pontoddal, kár hogy egy szaros neptunkódot nem tudsz megjegyezni :) -
megoldva :)
De a mi időnk lejár lassan, sok szerencsét az idén érettségizőknek! :)
Aki megdönti a 460 pontom és Debrecenbe jön KTKra, vendégem egy sörre :D -
tényleg azt kérdezném még itt tőletek hogy nekem kell pár eszköz majd rajzolni...a mentorok elvileg rendeztek ilyen "csomagot", ahonnan be lehet szerezni mindent...de én magam fogom beszerezni, és azt szeretném kérdezni hogy milyen csőtollkészletet vegyek (milyen méretek kellenek majd belőle) -
áh, hétfőn én már kezdek.
csak még nemtudtam felvenni a: Mechanika I, EU ismeretek, Ábrázoló Geometria I-et...
(nemtudom, vannak olyantárgyak ahol csomó üres hely marad ugye a többféle időpont miatt, az EU Ismereteknél meg volt 100hely éshát pik-pak elkapkodták...és ezek a kötelező tantárgyak ugye) -
akkor kinek írjak konkrétan?:D dékán, vagy az előadást tartó tanárnak?