29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
nah megcsináltam az idei infó érettségit, sok helyről hallottam hogy nagyon nehéz volt
Srácok...2005től kezdve ez volt a legkönnyebb (messze legkönnyebb) feladatsor amit láttam.
Az egész úgy hibátlan mint a sicc, egyszer se akadtam el egyik feladattípusnál se.
Az excelben tudni kellett hogy sebesség = út / idő (jah és átváltani az időket órává 01:00:00 osztva xx:xx:xx idővel ... hatalmas ördöngösség :D
és emellé a teljesen alap "fkeres" amit a hülye is kilogikázik a leírások alapján (tehát még csak meg se kellett tanulni)
-
Juppi :) Köszi, én is 8:15 körül vettem észre suliban
-
Jenc #29212 Info érettségi:
feladatlap: http://193.225.13.210/erettsegi2011/k_info_11maj_fl.pdf
forrás: http://193.225.13.210/erettsegi2011/k_infofor_11maj_fl.zip
javítási-értékelési útmutató:http://193.225.13.210/erettsegi2011/k_info_11maj_ut.pdf -
Nem csak... De az IS!
-
BKF, valaki? :) -
melyik szakra?:) én PTI -
Nem csak informatika létezik... -
Asszem :D De 1 rohadt megoldás nincs kinn.. bezzeg a hülye magyart meg törit kirakják, ami senkit se érdekel ... 
-
WOLF3x6 #29206 jelen! -
Nem, sajnos nekem jó volt! -
közvélemény kutatok :D
valaki jelentkezett innen a DEBRECENI EGYETEM-re? -
iowa19 #29203 hali!
az excelben, a két fenti név nektek is felcserélve jött ki a laphoz képest????
kérlek válaszoljatok, ezen agyalok egy ideje... -
zorovpeter #29202 Akkor biztos tudnak valamit :D -
Ahozképest mindíg az Excelt nem tudják megoldani :) a html szinte mindenkinek majdnem fullos szokott lenni... -
zorovpeter #29200 Szerintem az érettségis 4 féle feladat közül pont a html a legnehezebb. A többit órán ezerszer átveszik. -
Excelnél a km/h: km/(legjobbidő*24)
3. legjóbb idő: Nagy() függvény [ ezt én segédtáblával, sorszám függvénnyel csináltam, úgy is működött tökéletesen ] -
rockszy #29198 word,html könnyű volt de az excellel voltak nehézségek, a diagram kiborított egyébként is utálom meg most jutott eszembe h mér nem működött az egyik függvény:s, az accesssel meg sose voltam jóba de ahhoz képest könnyű volt kb. kettőt nem tudtam, azért még reménykedek hátha nem sok pontot értek azok:) -
zotyuka7 #29197 sztem is, a többi remélem hibátlan, de ebbe nem tudtam a km/h-sat, a 3. legjobb időset, és valamiért nem jött ki a névmeghatározós index(tartomány;sor;oszlop)-al sem. -
Mi volt vele a gond? -
ekkszel nehéz volt, remélem megvan az 5ös -
Naa kinek hogy sikerült?
-
Bekerülni mint már ma írtam, nem nehéz... Elvégezni nagyobb kunszt
-
Jenc #29192 Az biztos! Én emelt matek-fizikát, és középszintű elektronikát választottam még az infó mellé. Mindenképp beszeretnék kerülni fősulira. Infó arra jó h egy rakás plusz pontot kaphatsz ha jól csinálod! -
Egyetemen tanul aki amit akar, de felvételi miatt úgy célszerű, ahogy a leggyorsabb, és legegyszerűbb... Ezeknek a valós dolgokhoz kevés köze van, viszont könnyen bebiztosíthatod vele a helyed a felvételire, hogy utánna tanulhass előre ;) -
Jenc #29190 Hát az info érettségi az biztos egyszerűbb mint mondjuk egy természettudományi. Én is azért csinálom meg előre hozottba az infót, ha jövőre a humánok nem igazán jóra sikerülnének még akkor is legyen annyi pontom, hogy bekerüljek repmérnöki fősulira. -
Vagy csak a kötelező választottnak ez egyszerű. -
Ha valakibe a hülyeség rögzül, azt sokkal nehezebb lesz kiverni a fejéből. Gondolom azért tesz valaki infoból érettségit, hogy majd hasonló vonalon tanuljon tovább, viszont egyetemen körberöhögik, ha ilyen alap dolgokkal nincs tisztában, hogy a tartalmat és a megjelenítést külön kell választani. -
Cat 02 #29187 Végül is emiatt csinálni egy teljesen új CSS fájlt, elején egy 6szor hosszabb sorral belinkelni sokkal barátibb megoldás. Ahhoz képest, meg hogy valaki érettségin Worddel próbálkozik ez még mindig űrtechnológia :p -
HTML-be stílusinformációt beleégetni már 10 évvel ezelőtt is ciki volt. -
igenigen, így kellett... De mivel középszinten nem szükséges a kód szerkesztése, ezért ez picit gyanús :D Amúgy nem bgcolor hanem background="elérésiút" -
Cat 02 #29184 <table> tag-be egy bgcolor="", meg én úgy emlékszem lehet állítani, sőt cellákra lebontva is. -
Nemtom, eddig ami szopás volt : Táblázat háttere (Kompozerben nem lehetett ilyet), és méretarányos kivágás ( Paint.Net-ben van ilyen ) :) Sztem idén is lesz vmi, de csak meg lehet oldani vmi jó lélekjelenléttel... A Matek közép idén szerintem nem volt vészes... Lehet el kellett volna mennem 1 kis készüléssel, de majd jövőre... ráérek, még csak 9. vagyok :D -
Ez a könnyű..:D
Idén minden érettségi ( szerintem !! ) jóval nehezebb volt, mint az elmúlt évek. ( középről beszélek )
Aztán az infóba meg amúgy is szokott lenni egy "csavar".. :DD -
Sokan mennek sztem, sztem szokás szerint könnyű lesz... Viszont pontot elszórni is mindegyikben könnyű ( figyelmetlenség :'( )
-
Infóra sok ember megy?
Milyen nehézségre számítotok?
Valamiért én nagyon parázok :/ -
117, 33 pontos a szóbeli -
Knabb #29178 Kössz -
113 körülire emlékszem. -
Knabb #29176 Ha szabad megkérdezhetem, hogy angol írásbelin mennyi a maximum elérhető pontszám? -
cél 85%-tól felfelé..
tárgyi tudás a béka segge alatt :S :D
remények.. hát reménykedem, hogy szóbelivel 80 körüli lesz ( LENNIE KELL! :D )