29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Én se buktam eddigi pályafutásom során (najó félévkor már igen :-D), de ettől félek, mert az írásbeli katasztrófális lett. -
Takezó #1434 furi... én is emiatt parázok, pedig soh életemben nem buktam meg, csak bioszból voltam veszélybn, de meglett a kettes abból is :) -
Puntigamer #1433 nekünk viszonylag normális az elnökünk.. -
Remélem. Bár már megfigyeltem az évek alatt, hogy a mi sulink mindig szop. Tuti, hogy valami köcsög bizottságot fogunk ki. -
Puntigamer #1431 hehe, ezzel mindenki így van... de akkor valszeg minket se fognak :) -
Nyomozást folytattam az eddigi szóbelizők körében. Senkit nem vágtak meg, még a leggyíkabb hülyéket se.
Amúgy tök gáz, hogy azért kell praáznom nehogy megvágjanak és nem azért, hogy nehogy rossz legyen. -
Puntigamer #1429 :D én is :) -
remélem is :) -
Puntigamer #1427 hehe
menni fog ez mindenkinek :) -
hmm :) ennek örülök :) -
hehe mögöttem nem állnak túl sokan.. szal nemzavar :D -
Remek! :-P Lelki nyugtatás céljából jók ezek a hírek! De egy kérdés! Kire milyen hatással van az, hogy tudja, a háta mögött sokan állnak, akik azt várják, hogy megfeleljen. Nagyobb-e így a lelki nyomás, vagy nem? -
nembaj bobbi cica veled külön iszok majd :D -
A stresszhelyzet hozza magával az érzést, majd a tetőponton (gy.k.: vizsgán) kiderül, hogy mi is az ábra!
Egyébként ha négy évig nem csak melegedni jártál be, akkor valamit biztosan tudsz! :-) -
Puntigamer #1421 de szar neked bobbi, mert neked még szenvedned kell :(
ha minden szép, és Isten úgy segéljen, akkor én holnap már túlleszek :)
most beszéltem az egyik oszt társammal aki ma volt 3-as tanuló kb...
és simán lenyomta...
mondta hogy azt is kihúzzák belőled amkit nem is tudsz :) -
szerintetek az gáz hogy nem tudom hogy tudok e valamit ? :D
1-2 napja kezdem el tanulgatni. ma még átveszem a lényeges szarokat töriből...holnap irodalom...csak felületesen... szerda nyelvtan meg a többi -
Ez így igaz, a négy év vége! Ez valóban ok az ünneplésre! :-P -
Puntigamer #1418 reméljük :))))))) -
Bár lehet a pénteket meghagyom pihenőnapnak, most jut eszembe, hogy lenne is még dolgom! :-) Meglátjuk, hogy alakul! :-) -
mármint érettségi :D -
tutinen :D de mind1 1x van ilyen. -
Holnap vizsga, szerda lazulás, csütörtök már ivás, péntek detto, szombaton bankett, szombat este még mulatás, vasárnap kontra, aztán este haza! :-) Meglátjuk, hogy a májunk bírni fogja-e! :-) -
Puntigamer #1413 jah így? :)
jó, akkor mondom én is a programot...
kedd este érettségi után randim van...
szerda, 2 óra eredményhirdetés :)
d.u haverokkal pipázás, csütörtökön ezt azt csinálok :)
péntenekn bankett hétvégén veszett nagy buleeee :) -
wah akkor végleges program:
kedd beb*szás szerda alvás csütörtök banket <K.O>
péntek koncert. szombat alvás :D -
Én a magam részéről pezsgő + whiskey + sör + Én + még sokan mások kooperációban maradok! :-) Ez a felállás mindent üt! :-) -
Puntigamer #1410 amatőőőr :)
lol
én úgy bebaszok bakker :)
sőt lehet egy kis spanglit is letolok, de vizipipát biztos, hiszen van is :)
epres dohánnyal tolom :)
tiszta jó -
Na igen, ez belefér! :-) Sőt, ha belegondolok, akkor négy évet kell megünnepelni, ezt pedig tényleg ki is kell használni! :-) Két nap? Amatőr! :-D -
Puntigamer #1408 nem vagyok otthon a vallásban :)
de akkor is keresztény vagyok :)
-
Takezó #1407 én is megvagyok keresztelve, mégse vagyok keresztény... (én is voltam elsőáldozó). Ez még semmit se jelent ;) -
Puntigamer #1406 én keresztény vagyok, csak hogy tudd, voltam első áldozó, 2.ik ig nem jutottam el :) -
Puntigamer #1405 nekünk pénteken :))) -
Takezó #1404 jah, pedig nem hsizem, hogy ezek az imádkozók tényleg keresztények lennének... -
Takezó #1403 :D -
nekünk szerdán lesz a bankett -
szando #1401 "a lövészárkokban nincsenek ateisták" -
juuuuuj én akkor kezdek el félni ha a holnaputánra gondolok :DDD
Olyan geszi másnapos leszek hogy beteg leszek 2 napig szerintem :D
csak ettől félek. -
Az rossz ohmen ha megálmodja az ember a saját bukásást?:)) -
Ennyivel több időd van felkészülni! :-) Meg ennyivel több időd marad infarktust kapni! :-) -
Úgy is jó, de sokkal (?) hatásosabb, ha előtte mész.
Kis kitérővel még egy kocsmát is útba lehet ejteni, hogy az oldottabb hangulat biztosítva legyen! :-) Mondjuk elég nagy merészség bemászni kicsit becsiccsentve, bár kétségkívül egyeseknél célravezető! :-) -
Takezó #1396 JÓ nektek, én még péntekig húzom valszeg...