29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• OptimusPrime
    Úúú, ez necces, hogy finoman fejezzem ki magam! :-)

A történelem egy jó húzás volt, az még simán, de az angol érthetetlen. A vásárlás szvsz nehezebb, mint az olvasás, és mégsem ment? Embere válogatja...

Irodalom: hát József Attilától már kicsit herótom van, kicsit abszurd a faszi, hozzám Ady messze közelebb áll, de ezek után mégis csak Petőfi lesz a szívem csücske, hiszen belőle feleltem! :-)

A magam részéről regel 8-tól 13:30-ig és Én voltam az utolsó a mai napon az osztályomból! :-) Akkor ez jó arány?
  • KeKKSZike
    Ne is mond, csak idegesítem magam. Nekem komolyan MINIMUM 3 oldalas tételeim vannak. Kúrva sok példát kell mondani. Mondjuk hasonlat... A paraszt tanárnak NEM elég síma példa, hanem neki versből, irodalmi alkotásból kell a példa. Faxa, kúva annyába!
  • KeKKSZike
    Hát igen... Ez a xar az érettségibe, hogy lehet, hogy egy gyengébb, sokkal kevesebbet kövelető iskolába valaki símán leérettségizik négyes-ötösre. De viszont egy keményebb suliba a dikákok eléggé megszenvednek. Nekem a nyelvtan tételeket kőkeményen be kellett vágnom, mert már év közben is kikérdezte a magyar tanárom. Minimum 3 oldalas nyelvtan tételeink vannak. Itt meg vannak olyanok akik nyelvtan tételt SE tanultak és négyest kapnak! Hát azért ez... Hol itt az igazság? Tele van már a tököm, komolyan mondom ezzel az egész rohadt, redves érettségivel...
  • BADE
    Nekem minden nyelvtan tételem kb 6-10 mondat.
  • EOX
    Nekem másfél órába telt megtanulni az összes nyelvtan tételt...
  • KeKKSZike
    A kúrva életbe már, hogy ennyire szerencsések vagytok és ilyen rendesek a tanáraitok! Baxus... Ezt komolyan nem hiszem el! Itt senki nem tanult nyelvtan tételeket, nekünk meg 3-4 oldalas nyelvtan tételeink van! faxa nagyon...
  • BADE
    Új Versek kötet jelentősége
  • Bandew
    Megvan geca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Töri:
    A/ Honfoglalás és államalapítás
    B/ Ankarai felirat

Angol:
    Totál fa feleletet lenyomtam (reading), újat kellett húznom(shopping), az már egy fokkal jobb volt, de attól még fa, de azért az ofő megadta a 3-ast. Örök hála drága ofőmnek! :-DDD

Magyar:
    Irodalom: József Attila (Oooohhhh yeahhh!!!)
    Nyelvtan: Valami faszság. :-D Fel kellett olvasnom egy verset, oszt ennyi. :-DDD

Ezektől függetlenül összesen 11 órát töltöttem az iskola épületében, és volt olyan osztálytársam, aki (nem vicc) összesen 7 órát volt bent.
  • OptimusPrime
    Komolyan mondom kár itt sztereotípiákat építeni az érettségi kapcsán (hű, de nagy lett a mellényem :-D)! Az biztos, hogy kell egy jó adag szerencse (Nálam megvolt, de Én voltam is reggel templomban...), aztán a tanári jóindulaton (Az elnök Nekem mindig kérdezte, hogy hányasra tudom! Mondom kettesre biztosan! Ránéz Ofőmre és mondja, hogy akkor írja be! :-P), de ha már benn ültél négy éven keresztül az órákon és nem lógtál, akkor az már fél siker. Átolvasni mindent egyszer előtte, és meglesz! Nálam ez is bejátszott!
  • traXion
    Nem azért köszöntem, azért, mert egy másik fórumban már találkoztunk. Úgy látszik, nem vetted a lapot. :D

Nekem még van 2 évem... 10.es voltam. :)
  • KeKKSZike
    Te is túl vagy már rajta?
  • traXion
    csá :D
  • KeKKSZike
    Köszi az infókat... Én sajnos még szívok pár napig, pedig gondolhatod, hogy mennyire túl szeretnék már rajta lenni. De még csak szombaton fogok... ;( Nah, most megyek tanulni! Jó pihenést aki már túl van rajta! :P
  • The Garrett
    na megyek berugni :D
  • The Garrett
    a magyar jegy 4 es összesítettben, mert az írásbeli magy:3 hi:4 lett.

Ugy jött össze a 4 es.. hpgy a tanár kérdezett pl hogy nagyjából melyik század ha az ipari forradalommal egyidőben volt a nyelvújítás...
    mondom akkor 19.sz...
    -JÓ

És melyik költők éltek ebben az évsz. ban?
    hát mondom kölcsey , kazinczy stb...
    rendben. akkor tehát ők vettek részt a nyelvújításban is...

TEhát így lett 4 es :D

meg gyakorlatban meg kellett állapítani vagy 10 szóról, hogy hogy keletkezett.

pl higany- híg+anyag..
  • KeKKSZike
    NEM tartom valószínűleg! Mert az érettségiztető tanárok eléggé pöcsök, gecik! Biztosan van/lenne olyan tanár a sulinkban aki rendes lenne, de azok NEM az érettségiztető tanárok sajnos... ;( Nah,mind1! Majd meglátjuk, hogy mi lesz... Az a lényeg, hogy a 3,8am meglegyen! A többi nem nagyon érdekel! :)
  • The Garrett
    én k. ra meglepődtem a tanárokom hogy milyen rendesek voltak mindenkivel. Nektek is biztos fognak.
  • The Garrett
    1 nyelvtan tételem sincs... nem is volt :D
  • KeKKSZike
    De én az ilyet komolyan nem vágom, hogy-hogy kapsz te nyelvtanból négyest úgy, hogy a nyelvújításból alig tudsz valamit?!

És akkor a mgyar jegyed hanyas, mert ugye ha jól tudom, akkor összevonják egy lesz egy db "magyar" jegyed!?
  • KeKKSZike
    Nincs meg neked véletlenül a nyelvújítás doc-ba? Mert nekem az a tételem nincs meg. Akkor de nagy mákod volt, hogy irodalomból jót húztál és hogy ilyen rendes tanáraid vannak, hogy megengedték, hogy újat húzz. Az én tanárom BIZTOSAN nem engednék meg, még akkor se ha a(z) elnök nincs benn.
  • The Garrett
    Irodalomból Kosztolányit huztam. Beszéltem az édes annáról. Kedvenc olvasmányom volt a 4 év alatt szal titokban reménykedtem hogy ezt huzom.

NYelvtanból a nyelvújítás volt. Erről ugy hoztam össze 4 est fogy annyit tudtam volt ortológus meg neológus :D

Töriből huztam először Angol-francia rendiség vagy oszmán birodalmat. Ezt visszaadtam, mert fingom nem volt róla. DE nem volt benn az elnök ugyhogy huzhattam újat :D
    2. ra a Római köztársaság válságát húztam. Az meg kinderspiel.

Sz.tech ből hálózatok felépítése, beállítása. + gyak. feladat word ben :D
  • Puntigamer
    riszpekt :)
  • KeKKSZike
    Gratulálok!
    De jó nektek, hogy ti már túl vagytok rajta! ;( Én szombaton fogok és akkor tudom meg a jegyemet is.

Irodalomból mit kaptál?
  • The Garrett
    WÁÉÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ GECIEK

MAgyar 5
    Történelem 5
    Nyelvtan 4 :D
    Sz.tech 5

SUCK ON THIS!!!!

WÁHÁHÁHÁÁÁ így összesítettbe kijött a 4.0!!!!!!!

WÁÁÁÁ GECIII !!!!!!!!!!!!!!! PREZI BULIVAN!
  • KeKKSZike
    Nekem az a tétel nincs meg. Nincs meg az neked véletlenül docba? Csak az az egy tétel kellene... :)
  • BADE
    Akkor ezek szerint 60 pontot viszel(amit kettőznek)+van egy felsőfokúd
  • BADE
    Nekem 114 lenne.
  • Kolbasz
    Bazmeeeg! 125 pont. Aztanemjóját! Ha lehetne vitt pontokat dupláznom kb 110 lenne. De mivel nem lehet, marad a tanulás.
  • BADE
    Nekem a hűtőben van bekészítve egy üveg Sierra Tequila Silver.A holnapi bankettre tartogatom:)
  • davos80
    Tartogatok magamnak egy üveg Bikavért, este iszogatok belőle...
  • Puntigamer
    muhaha
    hát ja :)
    Bobby: semmi különös, tök 1xű :)
    de nem para, nekem az irodalmat a tanár diktálta le, engem majdnem töriből vágtak, igaz csak egyszer mondtam hatökörséget, különben jól elmondtam...
    az egyik csaj nem tudta hogy napóleon francia :))))
    majdnem megbaszták... de végül átment...
  • Pyx #1484
    épp elég idös...
  • joe69
    de en meg elmeletileg kozgazon toribol, de mivel elso helyre bme-gtk-t irtam be, es nagy valoszinuseggel 125pontom lesz, ezert felesleges tanulnom
  • ÁjjLe BoBBi
    te piksz! te mennyi idős vagy ? ;)
  • ÁjjLe BoBBi
    vagyis fordítva...előbb 23. aztán a 30. :)
  • ÁjjLe BoBBi
    dehogynem :( 30.án meg 23.-án
  • ÁjjLe BoBBi
    b+ grat oda is :) bulizd szét az agyad! :D
  • Kolbasz
    Én még nem tudok igazán örülni. Ez meg volt, ötös lesz mind, de most jön a java! Akinek meg vége, annak gratula, és örüljön!
  • Pyx #1477
    attol hogy nem rinyálok, még de.
  • Kolbasz
    Bameg, itt senki sem felvételizik?! Mázlisták!