29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Pyx #1555
    azt sem tudom hogyan kell kiszámolni :D
  • Punkerwork
    hittan ? milyen suli az ahova hittan jegyet kell vinni?
  • Bandew
    Asszem nekem is fejfájós napjaim lesznek mostanság. :-D
  • Skynet85
    ,,Isten óvja a halálba menőket" Hehe holnap buli van de még milyen:D
  • Takezó
    Hmmm
    Nekem jó/átlagos esetben:
    Magyar: 4
    Matek: 4
    Történelem: 4
    Hittan: 4
    Angol: 5
    Rosszban:
    Magyar: 2
    Matek:4
    Történelem: 1
    Hittan: 2
    Angol:5
    :D
  • Takezó
    pont ilyen gondban vagyok én is :S de mind1, mostmár megváltoztatni a múltat nem tudom, szóval usgyi is vissza tanulni :)
  • Bandew
    Na ma voltam bizi osztáson!

Magyar: 3 (ahhoz képest, hogy írásbelin meghúztak, nem is rossz. :-D)
    Történelem: 3
    Matematika: 4
    Fizika: 2
    Angol: 2
  • KeKKSZike
    Teljesen igazad van... Ezért vagyok felháborodva én is, mert vkinek még rohadt nyelvtan tétele sincs! NEKEM meg 25!! És mind minimum 3oldalas! Én vért izzadok, hogy jó jegyeket kapja az érettségin, nálunk BIZTOSAN nem lesz olyan hogy; "Na jó kisfiam, akkor húzzál egy új tételt!", meg ilyenek. Szóval ha egy fika, könnyű iskolába jelentkeztem volna, akkor most tele lennék jó jegyekkel és akkor nem kéne azon izgulnom, hogy felvesznek-e vagy nem?! Mert ugye azt nem nézik, hogy ki milyen suliból jött, csak hogy milyen jegyei vannak. Ez elég szívás így... ;(
  • Takezó
    Kekkszike: nekem akkor lesz 93 ;) De ez egyébként szvsz suli-függő... ezért bánom, hogy "elit" iskolába jelentkeztem, máshol sokkal jobbak lennének a jegyeim :S ez most így elég hülyén hangzik, nagyképűségnek, de a tanárok is ezt mondták :)
  • KeKKSZike
    Ide csupa jó tanuló jár? :) Nekem meg ha négyes átlagom lesz az érettségin, akkor lesz 98 pontom! :) Nah, mind1...
  • Takezó
    nah rám holnap vár a nagy próbatétel :S vazze, idáig nem idegeskedtem, de mostmá fosok :D
  • glillu
    hát én sajna nem lehetek ilyen biztos mer nekem csak 123 pontom van, műszaki menedzserre megyek bme de remélem nem emelik fel a ponthatárt...
  • glillu
    kabbe:) nem vagyok az és kész:)
    ivásról meg nem is akarok hallani egy ideig még mos is ágyból keltem fel és még fel se öltöztem meg satöbbi...
  • glillu
    köszi
  • joe69
    na minden jo ha a vege jo, kituno lettem, ami az en elitesnek mondott sulimban nagy szo...
    125pontom van duplazassal, ugyhogy gyakorlatilag felvettek a bme kozgazdasz-gazdalkodasira
    aki szinten ide fog jarni az szoljon, irjon nekem!
  • Match
    prezivel mizu?
  • ÁjjLe BoBBi
    ;))

inkább az ivászatra készülj :)
    én is holnap megyek :)
  • ÁjjLe BoBBi
    szvsz is az ;))
  • KeKKSZike
    Amúgy GRATULÁLOK! Én se szeretem annyira őket, de azért többnyire megtanultam őket. Jó lenne, ha lenne egy kicsit szerencsém és olyat húzzak amiről tudnék beszélni. Hát, majd meglájtuk, hogy mi lesz. Én szombaton vizsgázok majd, sztem olyan 12.00 fele.
  • Match
    holnap megyek...
    most nézám át a törit...
    álmos vagyok, nincs kedvem az egészhez.
    és egyáltalán nem parázok...
    érdekes lesz...
  • glillu
    nem vagyok az:P

hallod elkeztem gondolkodni azon a kérdéseden de rájöttem h nemtom:D mer én csak azt tom h idill és borzalom Radnóti költészetében meg az ilyen haláltáboros verseket. szal nemtom sajna : ] utálom amúgy a magyart meg a törit is:)
  • KeKKSZike
    Ha te ilyen nagy koponya vagy, akkor válaszolj már az előző kérdésemre, köszi... ;)
  • KeKKSZike
    Stréééber... :)
  • glillu
    Nah ötös lett minden és kaptam általános dicséretet : ] jahj annyira megnyugodtam:)
    basszus a töritanár mos néztem a bizonyitvánban, h év végén adott dicséretet! ami nagy szó nála, mer 8 év alatt eddig szinta minden évben csak ötöseim voltak de nem adott dicséretet, mer h a versenyzőket dicsérgeti csak meg. és mos kaptam:D álat :D meg lett 3 igazolatlan órám :/ nah mind1.
    grat mindenkinek aki végzett:) aki meg még nem annak nagy kalappal! mer szerencsét nem szabad kivánni.
    tennap volt a bankettünk az is eléggé jól sikerült:)
  • KeKKSZike
    "Radnóti Miklós... A költői sors szerepvállalása költészetében."

Ide melyik verseket elemeznétek?
  • ÁjjLe BoBBi
    jujj b+ a nevem mentett meg hogy nem ma jöttem!
    holnap 1. vagy 2. leszek.
    remélem sikerál :)
  • BADE
    Szerintem senki sem.Akit meg igen az eléggé nagy lúzer.
  • Bandew
    Még szerencse, hogy Pest környékén lakom. :-D
  • Puntigamer
    tiszta jó, mondtam hogy segítenek, bődületesen hülyének kell lenni ahhoz, hogy megvágjanak, én nem tudnék olyan hülye lenni :)
  • BADE
    Hát igen és előnyben is vannak a vidékiekkel szemben:(
  • Braveheart
    Baz de jó a bp-ieknek, ha tovább akarnak tanulni nem kell elhúzni a p-ba.
  • BADE
    Engem is teljesen megleptek a vizsgáztató tanárok.Amikor kihíztam a tételt odasúgtam a tanárnak,hogy ez így nem lesz jó.Erre miután leültem odajött és elmondta,hogy mit mondjak.A másik:4 éven keresztül 1 tantárgy volt,amit minden órára meg kellett tanulni,ez pedig a töri.Ha nem tanultál tutira megszívtad,mert minden órán vagy 1 szóbeli felelő volt vagy 6 írásbeli.B-tételnél ő is elmondta mit kell írni,teljesen ledöbbentem.
  • The Garrett
    huuuuuuuugecc hazaértem.

opium iz baad :P
  • LSL
    Most olvastam vissza. Nálunk sikerült valakinek! 3X húzattak vele új tételt és semmi. Ment a levesbe.
    De a legjobb egy régebbi eset. Srác bemegy és kijelenti, hogy ő nem tud semmit. Tanár mondja naa valamit csak mondjon. Ő nem tud semmit. Erre tanár súgja(!)- Nem akarlak meg buktatni. Az se baj ha nem jó, az elnök úgyse érti, csak valamit mondjon. Ő nem tud semmit.
    Kész erre muszáj volt buktatnia. (Ezt az a tanár mesélte)
  • Puntigamer
    haha, benézted... halottál már róla hogy a Jedlik budapest harmadik legjobb sulija volt?
    nem is olyan rég, most nem tom hanyadik...
    na én ott érettségiztem le.. :)
  • magus
    ah en nem. ma itthon maradok, holnap holnaputan es azutan bulizok. illetve ma delelott mar buliztunk:) na szal kinek van kedve dunmalni?:D
  • ÁjjLe BoBBi
    hova mégy ?
  • PAYNE
    hónap megyek! váááááááá!
    egy picikét félek!
  • KeKKSZike
    Látom már mindenki bulizni van, nincs is már forgalma ennek a topicnak! :)
  • OptimusPrime
    Én sem tanultam egy nyelvtan tételt sem, viszont általános iskolába úgy belémverték, hogy azt ezalatt a négy év alatt sem kopott el, vagyis sokat tudtam anélkül is, hogy kellett volna egy betüt is tanulni! De megint csak azt tudom mondani, hogy egy adag szerencse sem árt.