29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Eredmény:
Töri 5
Magyar 5
Német 5
Matek 3
Biosz 3
Engem a suliban a tanárok itattak le,úgyhogy alig bírtam hazajönni.Délután alvás volt,aztán vissza a bankettra. -
Nah... Ma kezdődött el, ma volt a "megnyitó"! Szombatig még van időm tanulni, de kúúrva jó! :) -
Jajj de szar volt ez a reggel. Nem volt valami fenséges dolog ráébredni, hogy miket műveltem tegnap. :-D
Annyira be voltam baszva, hogy jobbra-balra hánytam, alig tudtam hazajönni.
Oszt persze itthon is lavort be az ágyam mellé. :-D
Na mindegy most már jól vagyok, bár kicsit fáradt. -
Takezó #1592 nah én még most is tanulok... holnap ilyenkor má hányni fogok remélem és qrva boldog leszek :) -
Puntigamer #1591 mi van? mindenki be van állva? hukk :) -
Nem hiszem, hogy Payne általános iskolába járna... Vagy igen?! :O -
hee?? nem értem! általános után is kell érettségizni ? -
És hogy sikerűlt? :O -
leérettségiztem! kicsit be vagyok rugva én is de mindegy! :D -
Puntigamer #1586 hi all, nem lehet így fórumozni :)
1 fél napig nem vagyok itt és máris 50 üzenet :)
hát kinek van ereje ezt végigolvasni? :) -
menyünk inni ;) -
Szerintem eleve nem is keresik. Bele fásultak az egészbe. Csak szerenádkor mutatnak egy kis emberséget. Már amelyik megengedi, hogy meglássuk. -
Na, csak sikerül mindenkinek! :-) Én a magam részéről még kissé ittas állapotban vagyok (ennyi backspace-t még soha nem kellett ütnöm egy szöveg közben), és ma este még folytatódik, holnap úgy megyünk a biziért, hogy kissé mattul! :-) De mindegy, miénk a világ a többi nem érdekel. Egy év lazulás, aztán jog, vagy újságírás, még gondolkodom a kettő között! De addig is további jó vizsgázást azoknak, akik még nincsenek rajta túl! :-) -
"Nem azért tanultan két évig járni, és három évig beszélni, hogy most ülljek és kussoljak" -
Amúgy ez tényleg vicces, hogy a mai tanárok 90%-a nem tud tanítani. Minden tanulót gátlásossá tesznek, és nem találják meg a diákokkal az összhangot. -
Reméltem is.De úgy látszik vannak, akik nem értik -
Nekünk nem kell magyarázkodnod.
-
Hmm. Én szakközepes vagyok/voltam. 3 évig csak annyit tanultam, hogy elég legyen (3as átlag). Most negyedikre ráhajtottam és elég sok időtt tanulással töltöttem. Mégis év végén "csak" 3,9 lett évvégén az átlagom. Szóval a jó suli és a gyenge között az a különbség, hogy ott elvárják az ott tanulóktól a jó jegyeket és a több tanulást. De ha máshol vagy arra számítanak, h hülye vagy és így is viselkednek. Végul te is elhiszed, és bele törődsz. A tanárok nagy része nem ért a tanításhoz v a fegyelmezéshez. Ez ahhoz vezet, hogy a dikák nem figyel mert nem érdekli, mással foglalkozik. Ezért a tanár meg akarja büntetni, kap 1 egyest. Még kevésbé érdekli, mert már úgyis megbukik. Mivel nálunk megszokott mindenki elfogadja, hogy ő is hülye. Így buktam meg elsőben félévkor kémiából. -
nem mondták hoyg biztosan tudják :D
én meg úgy tudtam hoyg máshogy van...
nem feszegettem a témát hoyg "márpedig nekem van igazam", csak úgy mondtam hoyg "ÉN úgy tudom" -
szando #1576 semmi baj, csak amit a másik biztosan tud, azt nem kell megkérdőjelezni -
szando #1575 ha gyenge suliba jársz, akkor az életed lesz keményebb, ha keménybe, akkor meg könnyebb.
igazságosan el van ez osztva általában :)
persze vannak kivételek -
szando #1574 6osra adott ötöst :D más jegyet úgyse kaptál soha azért nem tudod hogy ötösre hanyast adott volna :D -
Takezó #1573 mindenhol lehet persze :) csak valahol könnyebb, valahol nehezebb ;) én is nyolcosztályosba járok (holnaptól remélem csak -tam) és a követelmények sztem emiatt is voltak keményebbek -
hát erről a gyenge sukiról annyit, h szandonak igaza van, inkább már az érettségin szivjál. az én sulim eléggé nehéz volt, mer én nyolcosztályosba jártak és igy a tanárok természetesen kétszer annyit vártak el tőlünk. pl a töritanárom tőlem még többet várt el nem tudom miért mikor utálom a törit, fiúknak 3as feleletre ötösöket adott mindig, nekem meg a 6os feleletre adott ötöst...
nem kell panaszkodni h milyen nehéz az iskola sztem, hanem csak tanulni kell. mindenhol leheet kitűnő az ember. szvsz -
sorry mindenkitől.... -
davos80 #1570 13-an voltak ma bennt, nem tették vissza. -
szando #1569 és nem évfolyamonként van a felelés hanem osztályonként.
plusz nem tud felelni csak napi kb. 15 ember, így is 5-ig tart minden nap.
és 20-25 tétel van mindenből -
szando #1568 szerinted.
mi meg tudjuk hogy nem teszik vissza, mert ott voltunk -
szerintem ha valaki kimegy, annak a lapját visszateszik...
gondolj bele, a fél évfolyam végigmegy, akkor egy tétel se marad, vagy rohadt sok helyre kell őket szétosztani. -
davos80 #1566 Nem, mert előttem kihúzták a szarokat, és azt nem teszik vissza, amit már kihúztak. Viszont holnap ott lesz újra. -
amúgy is ott van. -
davos80 #1564 De legalább tudok még tanulni. -
davos80 #1563 Faxom, aszondták ma leszek még, utolsóként, erre közölték 1 órája, h holnap első leszek...
Fasza, újra ott lesz az összes szar tétel. -
Holnap, valószínűleg délután rám is sor kerül. De a 100 pontot még akkor se értem volna el ha minden 5ös egész érettségin. Ja és nem elit iskola, de nálunk eleve lefelé nyomják a tanárok a jegyeket. Na mind1. Most hogy kiderült, a legjobb haverom se ér rá utána piál.. ünnepeni végképp betett a hangulatomnak
-
Az illetékeseknek: PREZI átment mindenből :D -
De így az se biztos, hogy egyáltalán bekerülök, mert nekem nincs 125 pontom... -
Takezó #1559 Budapest Fasori Evangélikus Gimnáziumba járok... nem kell vinni sehova, csak ez a választottam, mivel viszonylag (!!!) könnyű... nah azért dogmatikai kérdések meg zsinatok annyira nem... -
meeegvaaaann!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
szando #1557 ha gyenge suliba jársz akkor az egyetemen fogsz szívni, ha erősbe akkor meg az érettségin/felvételin.. én a másodikat választanám... -
Ja,:D nekem holnap lesz az érettségi vagy nem. De jó buli lesz az is!:D