29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Puntigamer
    nagyon igazad van!
  • KeKKSZike
  • Puntigamer
    Zrínyi és a Toldi? Loooool
    Az se semmi:
    nálunk oszt társam, csaj nem tudta Napoleon ki volt :)
    Meg a tatárjárásnál valami törököket emlegetett :)
  • nemcsakfeel
    :P
  • PResident Evil
    jah, csak kár hogy eldőlt :D
  • nemcsakfeel
    hogz engedtek át?
    ment a féldisznó ? :D
  • PResident Evil

• nemcsakfeel

rettegjetek!

• Bandew
    Egy osztálytársam Zrínyit húzta, és azt mondta ő írta a Toldit. :-D
    AZért átengedték. :-)
  • PResident Evil
    jah, te vagy az élő (és elrettentő) példa ! :DDD
  • nemcsakfeel
    ma már mindenkit átenkednek ? :))
  • PResident Evil
    fexik ! :D
  • nemcsakfeel

• PResident Evil
    jolvan, érett vagyok énis :)
  • KeKKSZike
    Nekem mondod? Mondjuk már elértem egy nagyon beleszarok állapotot. Eddig úgy volt, hogy nagyon fontos, meg minden! De mostmár annyira nem érdekel. Már az se, hogy hanyast kapok, csak már legyek túl rajta, mert már hónapok óta ezen izgulok. És ennyire elhúzni, az azért egy kicsit geciség már...
  • Puntigamer
    úristen te még csak holnap fogsz érettségizni? :)
    az szar... nekem a bankettem lesz holnap...
  • KeKKSZike
    Nah végre... Hamarosan, holnap már túl leszek rajta és 13.00kor megtudom a jegyeimet. Már nagyon várom, mert már elegem van, de nagyon! :)
  • Punkerwork
    hát igen Bade sajna orvosin/állatorvosin ilyenek nem játszanak :(
  • BADE
    A 124 csak úgy jön össze,hogy 60-at duplázod+van egy felsőfokúd nem?
  • LSL
    Megkaptam a bizonyítványt!
    Magyar:4
    Töri:5*
    Matek:4
    Fizika:4
    Angol:5* (ha már a nyelvvizsga nem jött össze:))
  • Puntigamer
    de a bme pl Egyetem :)
  • Dzsini
    azért az előretanult matekkal ott lehet a gond, hogy első félévben mondjuk tudod mindazt, amit kellene tudni - nem tanulsz/nem tanulsz meg rendesen tanulni, plusz a tanárnak feltűnik, hogy esetleg te jól tudod a dolgokat, és rádszáll... aztán második-harmadik félévben meg hirtelnen ott állsz, és olyan mennyiségben szakad rád az új anyag, amiről leszoktál hogy tanulod :)
  • BADE
    Az összes főiskolán pontduplázás van.Én egyetemre gondoltam!Az meg csak pár van és a nagyobb egyetemeken nincs pontduplázás.
  • Puntigamer
    hehe, jaja :)
  • joe69
    improprius integral
  • joe69
    aha csak 1-2 pontduplazos hely van szerinted...lol
    elmondom, hogy a BME osszes karan lehet hozott pontot duplazni(ezert volt tavaly 124a ponthatar a BME-GTK kozgazon), aztan a Gazdasagi Foiskolan is van duplazas(kulker, vendeglato, pszf), es meg nagyon sok helyen
  • Puntigamer
    áh, lusta népség :)
  • LSL
    Én meg most pörgök, de már nincs hova
  • Takezó
    jah... én aszittem, hogy majd ma nagyot bulizok, de olyan hót fáradt voltma...
  • LSL
    Hát ez remek! Ünneplés helyett punyadás. Sorra döltek ki az arcok. Na sebaj majd banketten:)
  • Puntigamer
    looool
  • ÁjjLe BoBBi
    nem azt mondtam hogy ha mást húzok akkor csak nézek mint rozi a moziba ;)
    vagyis lehet hogy írtam ilyesmit, de nem úgy értetem :) szal minden tételt tudtam volna minimum 2-es szinten. sőt csak 4 volt olyan ami 2-es ha azt húzom. többiből kinyomok egy 3-ast.
    a törim sem tom mért csak 4-es lett, hiszen az A és a B részét is tökéletesen tudtam. A-t nem mondtam végig mert az folyt a számból...:)
    B-t is hibátlanul mondtam!!!
    holnap megyek panaszkodni! :)
  • glillu
    najah...nekem is vannak ilyen ismerőseim. elmegy vizsgára úgy h semmit se tanult, előtte elolvas egy tételt és azt huzza. én eddig minden egyes vizsgámon, pedig volt jópár, mindig olyat huztam amit nem szerettem, soha nem huztam jót...
  • ÁjjLe BoBBi
    mondjuk sajnos én az írásbelivel szoptam be anno...mert akkor az irodalom 2-es a nyelvtan meg 3-as lett (4-es volt csak az a geci valamiért átírta...) ma a szóbeli 5-ös lett. így lett a magyar jegyem 3
  • ÁjjLe BoBBi
    ;)) nyelvtanból is csak 1 tételt tudtam okosan...azt húztam ;))
  • glillu
    nahát ez annyira igazságtalan:)
  • ÁjjLe BoBBi
    egyedül a választott tárgyal szoptam be.
    mindenki nagy könnyű tételeket húzott azt röhögve 4-es, 5-ösre feleltek, én meg kihúztam az egyik legnehezebbet.

Jogforrás fogalma, jogforrási hierarchia, jogforrás fajtái és jelölése, jogszabály alkotására jogosult szervek, a törvény és a rendelet jellemzése.

volt B része is de az aránylag ment.
  • glillu
    javelünk is igy van
  • Skynet85
    kb 5 lesz minden persze csak a szóbeli
  • ÁjjLe BoBBi
    hehe :) én meg irodalomból 1 tételt tudtam összvissz, és azt húztam...nah ? :D
    töriből olyan 4-5 tételt tudtam (4-es 5-ös szinten) hát ki is húztam az egyiket :)
    mondjuk szerintem tökre 5-ös volt a feleletem, főleg hogy időt szinte alig kaptam, és a B részét még csak előtte láttam először...