29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• abonyitomz
    mindenki saját felelősségére néz utánna , nekem mind1 ki néz utánna és ki nem
  • The Garrett
    jaja gondolom valamelyik élelmes warezoldaltulaj bescanneltel a felkészítő mintafeladatsort ^^

Amugy én már kaptam vírusos mailt f.a.: taniorda cím: tisztelt felvételiző...
    Gyanus volt hogy csatolt file-k meg minden sazl rogton toroltem, de gondolom nem 1 ember kattant rá.

Szal esznel kell lenni :)
  • Braveheart
    Ez kamu nem? Hogy kerülhettek volna ki? Hiszem ha látom :)
  • CaviaR
    Ha az igazak lennének éppen hogy nem híreztetnék, hanem titokban tartanák, nehogy kiderüljön.

Had tippeljek fizetős warezről van szó, vagy más bevétel forrású oldal... :P
    Lehet h a tiéd? ;)
  • OPM
    valószínű...

és melyik az a warez oldal?

ha esetleg, véletlenül, mégiscsak igaz akkor még simán van idejük új feladatlapokat csinálni minden tantárgyból :)
  • abonyitomz
    ja hogy félre ne értsük a helyzetet én már le érettségiztem , csak akik még nem .....
  • abonyitomz
    srácok történelmi pillanat!!!

kikerültek az érettésgi feladatok!!!! egyik warez oldalról lehet tölteni!

nagyon kihírezték tehát az infó lehet hogy tényleg igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!

(én nem tudom megerősíteni , nemtok róla semmit , de ha igaz ...... )
  • OPM
    hol lehet rendelni?? :D
  • FtranX
    hát jah, bár úgyis tök mind1.

én:
    -leérettségiztem
    -nem vettek fel
    -részeg voltam

:)
  • SoDI---
    Aztán majd az lesz mint a Moszkva tér c. filmben.

Az különben valóban megtörtént.
  • bigfoot
    Radnóti a 60éves évforduló miatt!
    azonban sajnos évforudlós költők nem lesznek!mert tavaly sem az volt :(
  • CaviaR
    Bár felvehetném már azt a bizonyos pólót aminek a hátán ez áll:

-leérettségiztem...
    -felvettek...
    -részeg vagyok
  • CaviaR
    Magyarból van pár tippem kikből válogathatnak az évfordulók miatt.

-József Attila (100. szülinap)
    -Csokonay V Mihály (200 éve halt meg)
    -Vörösmarty Mihály (150 éve halt meg)
    -Jókai Mór (180. szülinap)
  • PResident Evil
    kedvenc topicom lesz
  • Alien
    Na jó, de mégse mehetünk oda, hogy Jó napot kivánok, az érettségi feladatlapokért jöttem! :)
  • Alien
    Én is alig várom, hogy végre túl legyek az egészen :D Az biztos, hogy írásbelik után is bulizunk egy hatalmasat, aztán megint jön a para a szóbeliig (ugye több mint egy hónap lesz addig), de utána...Ismét egy oltári nagy buli lesz szerintem, majd bezárkózok a lakásba és San Andreasosok kifulladásig, hisz addigra kijön PC-re Aztán megint buli, majd megint SA, buli, SA, buli SA, csak bár már itt tartanánk! :)
  • Alien
    Na kicsit már kezdek parázni, még nem vészes, de majd ha egy-két nap lesz hátra...brrr. Emelt szintüre nem megyek semmiből, illetve lesz egy emelt szintű ötösöm automatikusan angolból a nyelvvizsga miatt, úgyhogy szerencsére egy tantárgy kilőve. Írásbelitől ANNYIRA nem fosok (még), inkább a szóbelitől, de attól nagyon :( Választott tantárgyam az informatika. Matekból finamon szólva nem vagyok profi, úgyhogy kicsit tartok tőle, bár tavaly a próbaérettségin matekot írtam és nem volt vészes.

Különben most is írunk próbaérettsékit, hétfőn magyarból, következő hétfőn matekból. Utána meg ugye hamarosan jön élesben a dolog :(
  • [HUN]PAStheLoD
    hát ez nem egy nagy wasistdas .. digitális fotózás, rgb, bitmap .. jpeg és gif algoritmusok , kvantálás és kbit/sec PCM és mp3 .. ogg és aac és meg is vagy :)
  • Fityfirity
    Aztán majd az lesz mint a Moszkva tér c. filmben.
  • SoDI---
    senki se örül az infónak?
    ejjj
  • SoDI---
    Minden hír erről szól, hogy kiszivárgott, hogy hol őrzik az érettségi feladatlapokat. De egyik cikkben sem említették meg konkrétan, hogy hol.

Hát itt most le van írva :)
  • nemcsakfeel
    mi a fasz ez?
  • SoDI---
    Hátha valaki keresné:
    Közbeszerzési Értesítő : 2004/142. szám (20779. oldal)( [URL=http://www.mhk.hu/kozbesz/pdf/2004/KBE142.pdf][/URL])

Bp. Ingatlan Kft tárolja az érettségi vizsgalapokat.

A tárolás a helye:
    1222 Budapest, Gyár u. 15.
  • Cactus
    No kérem szépen!
    Nekem nagyon kéne info emelt szintből kidolgozott tételsor! Nincs valakinek?
    Amúgy matektól nem kell parázni (függvénytáblázattal a bot is le tud érettségizni, csak a bunkó nem), magyarból van szövegértés is (amit gyakorolhattok néhány iq-fájter beírásának megértéséből itt a fórumon is), töriből meg források fognak segíteni. Szóbelin meg majd lesz valami...
  • Bandee1987
    De ha vége lesz gyerekek....akkor előszőr is elbőgöm magam:D...utána bankett, utána istentelenül bebaszok úgy ,hogy nem kerülök elő pár napig. :)
    No, persze nem, mert piálás után osztálytársakkal szervezünk egy kirándulás/túrázás félét, persze ott is lesz piálás bőven.
    Csak legyen fasza a bizim...
  • Bandee1987
    Nos, én csak infóból fogok emelt szintezni. A többiből mind közepet nyomatok. Infó irásbeli miatt nem félek, mivel már 2 éve emelt szinten tanulom az infót, szóbelitől már inkább, bár talán attól sem annyira. Töri miatt fosok, angolból próbáltam nyelvvizsgázni, de nem jött össze, úgyhogy abból középszintre megyek, sztem nem olyan nehéz. Matek az egy érdekes dolog, attól is félek, bár nem tűnik túl nehéznek.
  • OPM
    csak sima közép szinte megyek infoból, de access meg excel használat nem nagyon megy :( a worddel meg honlapszerkesztéssel még elboldogulok szerintem de látnád, milyen tételek vannak szóbelin

Ezt kellene holnapra kidolgoznom és leadni a tanárnak:

5. A bináris kép-,szín-és hangkódolás.
    Ismertesse a digitális kép és hangformátumokat, a használatos szinkódokat! Vázolja egy fotó, egy audió vagy egy video felvétel digitalizálási folyamatát, sorolja fel a szükséges hardver és szoftver eszközöket!

hol találhatnék anyagot hozzá szerintetek?
  • BADE
    Időpontot tud valaki?
  • [HUN]PAStheLoD
    infó szóbelin a lényeg, hogy elhitesd velük, hogy te már csak 2-es számrendszerben tudsz számolni , és ha nem hexában kell írnod, akkor elkezd görcsölni a kezed :P

reggelente a napodat nem egy "jó reggelt"-el kezded, hanem egy "void main()" -al és esténként nem aludni mész, hanem hibernált állapotba esetleg standby-ba ;]]]

Komolyra fordítva a flow-of-controlt, szerintem pofon 1xű .. gyakorlatilag u. az , mint ami ECDL-re kellhet, amúgy meg fennvan felvi.hu -n vagy sulinet.hu-n , de benne van az Oktatási minisztérium nemtomhányas rendeletében is a pontos követelémny .. pl. emali , akkor beszélni kell az ímélről (ki gondolta volta :P) és küldesz ott nekik egy ímélt , mesélsz az Outlook Expresszről, meg a Thunderbird-ről és megemlíted a MIME filetipusokat és a BASE64-es kódolást , esetleg beszélsz az ímél szabvány fejlécekről amik a nemtomhányas RFC-be vannak leírva :)

Töri irodalom-nyelvtan tárgyakkal énis így vagyok, de a tanárok képtelenek felfogni, hogy a 2-es az micsoda hatalmas szint már , hisz min. 50% :] ráadásul a biosztanár [egy c!gány ] meg direkt erre rájátszik.. nem beszélve az ofőről , aki pont magyar szakos , páff .. így most totál irreleváns tárgyakra kell készülni , csak az érettségi miatt..
  • OPM
    Nekem is most lesz meg (remélhetőleg) a 2. nyelvvizsga, de kell nyelvből emelt szintet tennem, mert némettel akarok továbbtanulni. Megmondom őszintén hogy a leginkább az info szóbelitől meg kicsit az írásbelitől is fosok...

töri + irodalom + nyelvtan tökmind1, csak legyen meg a 2es :) úgyse számít sehova, mivel a német és az info vagy matek eredményeket duplázom
  • Braveheart
    Na lassan neki kéne állni tanulni vmit :)
    A magyartól szarok a legjobban. Emelt szintűre nem megyek semmiből, meg most szerzem meg a 2. nyelvvizsgám így a 2 nyelv így is emelt szintű érettséginek fog még számítani.
  • Lacc
    Jobb topikot nem találtam, inkább itt kérdezem meg, hátha tudja valaki. Szóval eddig úgy volt ugye, hogy programozható, grafikus számológépet nem lehet vinni matek érettségire.
    De most hallottam olyanokat, hogy ez ebben az évben változik, a kétszintű dolog miatt, tud erről valaki valamit? Emelet matek irásbelire azért szvsz már nem lenne unfair dolog egy ilyet vinni...
  • Vlala #1723
    mostanában az egyik kedvenc témám, az emeletes érettségizők regisztrálása a ketszintu.hu-ra, vizsgabizottsággal, időpontokkal, vizsagatárgyakkal együtt. Hálás feladat... jót tesz a közérzetnek és az arcbőrnek.
  • DJ Bee18
    már tavaly megvolt, szerencsére, még a normális érettségi :))))
  • ZsirosKenyer
    mikor lesz az írásbeli pontosan?
    (csak hogy mehessek röhögni a sulihoz)
  • OPM
    nem tudjátok, valahonnan nem lehetne leszedni a kidolgozott INFORMATIKA KÖZÉPSZINTŰ ÉRETTSÉGI SZÓBELI TÉTELEKET? :) htx
  • busmanus
    halihó!
    véletlenül nincsenek valakinek orosz érettségi tételei?
    ha valaki tud segíteni plz írjon: [email protected]
  • Mike
    ez régen is így volt

azért kaptam pl. matekból 3-mast
  • PResident Evil
    gecc, ide is csak mi spammeltük :Ð
  • The Garrett
    mar tejekozodtam, de utolag is thy :D