29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
cyrus #1955 nemmindegy ? ha már arra hajtasz hogy ne bukj meg, akkor rég rossz. -
HRaVeN1 #1954 #1870-re tudja vki a választ? -
Nekünk júni 24 a szóbeli, addig legalább ez az egy parti belefér :D És kell is, már nagyon várja mindenki :) -
Nem tudom mi egész jó tételeket kaptunk (persze lehet, hogy nézőpont kérdése :D) Mondjuk a tételeink azonosak az emelt szintű tételekkel, azzal a különbséggel, hogy 5 db nem kell a listáról, de azt nem tudom, hogy melyik öt :D Majd utána kéne járnom... :) -
cyrus #1951 de a szóbelik csak akkor jönnek :D -
detto!! :))) -
cyrus #1949 lol, én a tételek közül talán 1-2ről tudnék beszélni neked, a többit valahogy meg kell szereznem D:D:D:D:D -
Én május 21-én megyek partizni, addigra minden írásbelivel kész vagyok :D -
cyrus #1947 hu apám csak legyen meg az érettségi, vegyenek fel, szétpartizom az agyam :D -
Szintén számtech a választott tantárgy, mást nem tudtam volna választani, így maradt ez. Szóbelinél egy-két tételt át kell majd néznem azért, de remélhetőleg ezzel nem lesz gond. (Remélem a többivel se:D) -
cyrus #1945 jihá :D
az zorall :D
szintén :D -
Én is csak papiron :) Angolból megvan az emelt szintű ötös :D -
10 pontot kell szerezni a ketteshez:)
"Az írásbeli vizsgateljesítmény akkor érvényes, ha az elérhető maximális pontszám 10%-át eléri a vizsgázó, azaz legalább 10 pontot szerez."
Magyarból. Matekból 21%-tól kettes, törit nem tudom.
-
cyrus #1942
-
tudom:D -
cyrus #1940 pont most akartam beírni :D -
meg mosmá késő is:D -
gráfok lol
ez nem lesz még:) -
gráfokról minden:
http://home.fazekas.hu/~lsuranyi/Grafok/bevezeto.htm -
választhatsz az elemzés és az érvelés között (még elemzésből is van 2 fajta), előtt meg ott a szövegértés, amiből azért csak összejön 20 pont :) -
Braveheart #1935 Én még mindig a magyartól tartok a legjobban. Egész tegnap meg ma reggeltől azt tanultam, de még sok minden van...
Mit érdemes átnézni? Az elemzés és az érvelés durva lesz sztem.
És sajna nem jött meg a német nyelvvizsgapapírom szóval beülhetek arra is... az angol legalább már megvan. -
cyrus #1934 sajnállak :(
nem gáz sztem mert elég nehéz megbukni, csak még egy nyűggel több az érettségin :D
mint nekem az ötötdik tárgy, a számtech :( apááám.... :( -
Én is emeltszintezek matekbol. -
en :(
Mert kell. -
cyrus #1931 és ki megy angolból emelt szintre ? :D:D:DD:D:D:D:DD:D:D:D:DD
én csak papíron :DD:D:D -
cyrus #1930 tamá szerint is !% :O -
Hat angol emeltszintu proba-feladatsorok elegge durvak
-
viszont az OM máris beégett mivel a próbafeladatsorokban nem egyszer voltak olyan feladatok amiknek a szövegezése el lett tolva... -
cyrus #1927 de úgy gondolom (meg remélem is) hogy könnyebb lesz az érettségi mint amilyen feladatokat csináltunk, mert egyrészt a vizsgákra eddig mindig az volt a módszer hogy túlképzéssel készítettek fel, tehát nehezebb feladatokat is meg kellett tudnunk csinálni, másrészt az OM részéről is ésszerű megoldás lenne, hiszen nem szeretnének beégi érthető okokból azzal hogy rengeteg diák cseszi el a dolgozatát. -
akkor gondolom te se viszed túlzásba a készülgetést :) -
cyrus #1925 pont ugyanígy vagyok vele :D
-
matekra kíváncsi leszek...a tavalyi próbaérettségi, és a fisz.hu-n található feladatsorok elég könnyűek, viszont amiket mostanában írogattunk emelt szintű feladatsorok...háát vérizzasztóak... -
cyrus #1923 hááát....azért tudni kell hozzá pár dolgot, nem ferdítheted a mesét :D -
áz, műszaki
matek az sux...
töri viszont mese, szvsz. -
cyrus #1921 gondolom műszakisok :D
de nekem matek töri emelt kell ugyhogy :D -
na és fizikából? :\ -
cyrus #1919 persze :D -
van még valaki elvetemült rajtam kívül, aki emelt szintezik matekból? -
cyrus #1917 még jó hogy ez nem gúla :D -
ehez látásmód is kell(((
egyenletekkel, logaritmussal elvagyok..de képtelen vagyok egy gúlát 3d-ben látni 8-(