29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
na hogy ment srácok?:) -
Olyan LCD monitor, aminek nem torzulnak a színei, ha nem merőlegesen nézed. -
Na csá!
elég jó bejöttek a tippjeim)))
én az érvelést választottam, majdnem hangosan felvihogtam a megkönnyebüléstől amikor megláttam hogy nőideálokat kell jóformán felsorolás szintjén említeni.
a szerelmi költészetből tényleg lehetett párat befűzni..
én. biblia: mária mint szent, debóra mint férfiszerepben, villon-szerelem, romlott erkölcs mint zola:nana, határok átlépése mint vörösésfekete, ez úgyis volt a tv-ben, anya szerepkör mint józsefattila mamája.
szerintem ez volt a legkönnyebb, mixát novelláról nem is hallottam)))
nem olvastam végig, mi van a matekkal? valaki rajtam is segítsen mert a kisérettségi 20pont alatt volt, és matekból fázok szóbelizni! help! -
abonyitomz #2294 addig is egy érettésgi feladatsor emgoldás:
ÉRETTÉSGI_2005_! -
tft azmi?:D -
egyre hülyébb vagy baszod :DDDD
itt sírok a tft előtt:D:D: -
miért van az az érzésem hogy Te világéletedben 2es voltál matekból? 
-
3. Abakusz segítségével határozza meg min. 99.24167 %-os konfidenciaszint
mellett a jövő heti lottószámokat.
-
ájjjámále vazzeg... -
abonyitomz #2288 ha valaki tud a matek feladatokról valamit közölje! -
most kicsit lehiggadtam mert törölték a képet... -
Bori néni pulóvert köt 40 km/órás sebességgel. A rendelkezésére álló fonal hossza 15 km.
a) Mennyire kell Bori néninek fölpörgetnie a sebességet, hogy befejezze a pulóvert, mielőtt elfogy a fonal?
b) Hogyan változik a sebesség, ha időnként Pista bácsi is beleköt?
c) Mekkora az a maximális sebesség, ami fölött Bori néni elveszti a fonalat?
ez lesz a második feladat. vagy ez a fizika második feladata? már nem is emléxem -
Ha ebből nem ír valaki minima 75%-t akkor csodálom, hogy eljutott az érettségiig! :D -
Braveheart #2284 baz én csak 4 dimenziós feladatokat tudok megoldani... futok vissza tanulni
-
ezt még a hülye is tudja kettesre :D -

-
Ez biztos nem lesz! Túl könnyű!
-
itt egy várhato feladat matekbol:
Alkosson hiperkomplex számokból konkáv halmazt, amely a recipriverexkluzív
(önmagán kívül bármely más számmal egyenlo) számok halmazának részhalmaza.
Ábrázolja 5 dimenziós koordináta-rendszerben. Kösse össze a pontokat úgy,
hogy a kialakuló geometriai alakzat a szögfelezőivel együtt Tapsi Hapsi
képét adja ki.
HAJRÁ!:D -
itt egy várhato feladat matekbol:
Alkosson hiperkomlex számokból konkáv halmazt, amely a recipriverexkluzív
(önmagán kívül bármely más számmal egyenlo) számok halmazának részhalmaza.
Ábrázolja 5 dimenziós koordináta-rendszerben. Kösse össze a pontokat úgy,
hogy a kialakuló geometriai alakzat a szögfelezőivel együtt Tapsi Hapsi
képét adja ki.
HAJRÁ!:D -
Ebből most nem sokat értek, biztos mert hülye vagyok, de jó, legyen neked igazad, legyen tiéd az utolsó szó. Egyébként én is Mikszáthot írtam (neveket nem illendő torzítani) csak én 2 évvel ezelőtt. Na fejezzük be, nem flametopik. -
Max égés azoknak akik kitalálták, ettől függetlenül szerintem nem volt valós a feladatsor! -
szvsz kamu az egész scann. De nekem mind1 én nekem már tavalyról megvannak a kötelező tárgyak!
-
hehe. Mixátot írtam te kis poca! ez nem nyert. -
lehet igazad van és "lebuknak" kb 100 ezer diák érettségizik igaz? ebből mondjuk 1000 tudta előre, szerinted 1% miatt történik bármi is? max jövőre megint új rendszer lesz :) -
Hehe én csak az infó emeltttől parázok. Részben! :) -
Most erre mit mondjak? De Te minek foglalkozol vele ennyit, ha nem is érettségizel? Vagy az bánt, hogy te nem kapod meg őket, mindenki más meg igen? Egyébként meg by PartyFace: lásd be, hogy nincs igazad... -
fater rendőr, haver jogász, lehet jobban hallgatok rájuk, na sziasztok és további jó faszoskodást. azért remélem az életben jobban érvényesültök majd. -
azért ez nem csak egy hülye diákcsíny. ezek okiratok. amiket valaki ellopott, különben nem tudta volna beszkennelni és feltölteni... szal itt vannak olyan tényezők amik nem zárhatják ki egymást... -
A kulcsszó: szerinted -
Azért az irodalmat sem igazándiból biflázni kell szvsz. Amikor én érettségiztem, csak az életrajzokat, meg a neveket egy adott költő életében néztem át. A verselemzésnek jönnie kell magától. Bár, ahogy hallottam, ehhez a mostani érettségihez elkélt a lexikális tudás is. -
szerintem itt kettőnk közül te vagy a hülyébb de mindegy. majd meglátjuk mik lesznek a következmények. -
Max annak az érdeke aki hülye a matekhoz. A matekot vagy tudod, vagy nem. Nem úgy, mint a törit irodalmat. -
atyaég... -
cyrus #2264 az apád faszát mindenkinek az érdeke te..... :D -
Braveheart #2263 Számolni meg gondolkodni kell majd benne.
Én nem érezném jól magam ha amiatt lenne meg a matek érettségim mert csaltam. -
abonyitomz #2262 ha valaki tud matek feladatokról valamit az privizzen vagy közölje mindenkinek ! EZ MINDENKINEK AZ ÉRDEKE!!! -
És mi van ha kitudódik egy pár feladat? Köszönjék saját maguknak, amiért kitalálták ezt a tesztlapos dolgot. Ki mondta, hogy legyen tesztlap, amit egy héttel előbb ki kell küldeni az iskoláknak? -
Ezaz...
Semmiféle feladatsorról nem tud senki semmit. Na nyomás minden érettségizőnek matekot tanulni...
-
Mennyire komolyan tudjatok venni a vicceket:D
Csak egy ugratás volt az egész
-
Ez a hsz számomra le is írt téged, szóval az ezutáni véleményed, még annyira sem mozgat, mint az ez előttiek. Pedig azok sem hoztak lázba. Csak egyet árulj még el nekem. Érettségiztél már?