29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
sztem még abban nem lesz -
pff. gyagyás!! :D:D 
-
milyen képet? most a nickje alá én is bármikor odateszek photoshoppal egy ma lefényképezett lapot, és átírom a dátumot...egyszerűen csak az sg-t akarja lejáratni aki beküldte... -
kezdődik retekklub hiradó -
reewer88 #2373 tenyleg mit tudnanak csinalni ha valaki feltöltené egy serverre a file-t azt kész? :D -
én m1et szeretem, ezért is szeretnék bennelenni a tvbe:P -
Nem fogják újraíratni, ne aggódjatok. Mondjuk már látom, hogy a szenzációhajhász retkesklub úgy fogja beharangozni, hogy mindenki újraírja 1990-es évektől. -
reewer88 #2370 NEMFOGJAK UJRAIRATNI AZ 100% -
Kíváncsi leszek vajon milyen feladatok lesznek a "nehéz" részben, a kp-szintű feladatsorban... Vajon kibaszás lesz ?!??!! Vagy kurva könnyű ... -
abonyitomz #2368 M1 üzenem hogy én az RTL KLUB-BOT SZERETEM !!!!!!
----------------------------
Jelenlegi infom szerint az irodalom érettséginek a megoldását 11:30kor közlik az M1en!
---------------------------- -
kérlek nekem is privi, ha valki tud valmit, nem értem el kisérettségin a 20 pontocskát, brühühüh...hüo,hüp -
ha meg akarják újra iratni velem, kimegyek összes tanulóval tüntetni om elé, ugyanis én tényleg nem tudtam, hogy mi lesz...ha igy alakult, adják meg az évvégi jegyeket vagy aki akarja irassák ujra, de nehogymá én szivjak más miatt, mert azt magyar bálint feje fogja megbánni, de nagyon... -
Nekem is négyes lett ami számít, de azzal korántsem biztos hogy föl vagy véve... -
Hatalmas szöveg :) -
LOOOL 
-
KEDVES TVSEK, SZERETNÉK TVBEN SZEREPELNI, LEGALÁBB A LOGÓM LÁCCODJÓN, NAGYON KÖSZÖNÖM! -
reewer88 #2361 na vaze kinek okoz az örömet hogy elmondja a mamának(om,MTV..) hogy mitcsinalnak a nagyfiuk :P
NooooB
amugy ha feltöltené valaki mit tudnanak csinalni--->semmit!
ha van valami akkor PRIVATE mert matek szivas nekem :P -
Benne leszünk a TV-ben? :D -
montam h kűdöm az abuse mailt :PP -
Remélem figyel a köcsög OM. Ezt nektek!
(Az mtv is megérdemel egy seggbekúrást)
-
azért kiváncsi lennék hogy ki csinálta a képet mielött töröltem volna..... -
sakkor mivan? -
ejhhaaa ez nemsemmi -
én örülnék, ha megkapnám az évvégi jegyet, ugyanis 4-es lett. -
Bocs PartyFace későn töröltem..... -
OPM #2352 még sosem írtam ilyet, de most muszáj:

[ismerem...] -
abonyitomz #2351 most is itt figyelnek az OM emberei , meg a Híradó ! CSÁ emberek , lesitek a fórumot , hátha valami kiderült ??? LESSÉTEK VAZE!! 
---------------------------
Sok szerencsét holnapra!
--------------------------- -
milyen érdekes egybeesés..... -
OPM #2349 Na most mit szól ehhez a sok nagyokos? Shevits is erről beszélt, de mindenki csak lebaxta... NC -
abonyitomz #2348 ja igazad van , de hihetetlen hogy vannak még olyan k*** emberek akik a sikerre hajaznak és másoknak rosszat akarnak !
-
csizi70 #2347 ha tudtok valamit privizzetek mert ha nem megbukok -
BAZZ, ha újraíratják kinyírok vkit. Örültem, hogy benne volt József Attila. Legalább tudtam írni vmit... a faszom -
Kíváncsi leszek mit fognak csinálni a zsaruk.... -
OPM #2344 "Az Oktatási Minisztériumban egyelőre nem állítottak fel válságstábot az ügyben, de a rendőrségen már bejelentették az esetet - tudta meg a hirado.hu."
nem kellett senkinek köpnie, ez egy nyilvános fórum...
-
Nekem is privi plz
-
abonyitomz #2342 pusztuljon meg az k*** anyjába aki igy beköpi az SG fórumát , most is itt veri a nyálát a k*** anyát neki , ha meglát valami info morzsát már köp is a szemét ! HALLOD BAZD+ TE KÖPÖS G*** jobb dolgod nincs ennél ! Huzz anyádba ! Ha bármi feladat idő előtt kitudódna akkor privizzünk ezerrel! és ne ide irjuk ! "köpős csávónak": 

-
Emmegki #2341 Ja. Nagynehezen összegörcsöltem Mikszáthból 3 oldalt... Ha kevesebbet írok az pontlevonás? -
Így van, ez a rendszer egy rakás szar...nagyon könnyen kiszivárog, és ki is fog... -
jó hát. az utasítás úgy szólt, hogy legalább 3-4 oldalt kell írni -
OPM #2338 2est kaptam évvégire
mondjuk a magyar nekem sehova nem számít, tehát tökmind1