29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
nah elég szép számban összegyültek a #sanandreas csatin (micsoda álca) IRCNeten, ott hamarabb lehet infót cserélni, felesleges hozzászólásokkal nem kell szemetelni itt, sztem -
vki felvette ? :D -
tehen_m #2537 csak legyen benne az sg.hu oszt jóvan.
-
Egyébként gratulálok Dichter mégeccer, majd elfelejtettem leírni. Valami olyasmit olvastam még visszább hogy én köptem be a dolgot vagy mi. Hát ez lol. Egyrészt mert magam alatt nem vágom a fát: önerőből írtam meg (szerintem) faszára, másrészt mert ezt a fórumot több ezren látogatják naponta. Gratulálok a PHOTOSHOP-os Partyarcnak is akinél már valszeg kopogtat a rendőrség. Ügye én megmondtam! -
Takezó #2535 basszameg, hoyg nem írjátok újra, pedig azt kéne :o -
na, nem kell fosni, megismételni nem fogják -
Ki ír matekból?
22-es, 345-ös, 697-es, 1023-as, 1324-es, 1202-es feladat.
Ha szerencsétek van, bejön mint a lottó ötös. ;-)) -
A fekete csíkokat ő tette bele (legalábbis azt mondta) Tehát csak egy privi és full érettségi!!! -
"Az MTV portálja szerint a www.sg.hu internetes oldal egyik fórumára került ki vasárnap késő este a magyar érettségi egyik lapjának fényképe. Az egyik fórumozó a hirado.hu-nak elmondta: az érettségi kérdések is hozzáférhetőek voltak, ezeket azonban minden internetező nem tudta elérni."
Már kezdődik is a ferdítés...
-
Látom még mindig nem fogtátok fel miről van szó...
A stréber gyerek volt annyira okos hogy előre lássa mi fog történni...
Ügye kedves Dichter??? -
NEM -
pasquale #2527 jah ménem tegnap mutatták?? vagy a 7 órás hírekben?? -
ja :DDD -
Kedves új fórumozók: a tételek még mindig itt vannak a fórumon. Itt találjátok: lapozzatok ebben a topicban a 12. oldalra, majd lapozzatok vissza 543 hozzászólást. A kapott hozzászólás számát oszd el 8-al, majd szorozd meg 14-el, majd ehhez a számhoz add hozzá Fekete Pákó, Uhrin Benedek, Győzike életkorának az átlagát, majd ezt oszd el Zalatnay Sarolta mellbőségével. Ezek után pörögj a saját tengelyed körül 20-at, miközben azt mondogatod, hogy: "Gyépésnek lenni jó, gyépésnek lenni jó!" -
lol
nem baj asszem mondott :D -
cyrus #2523 m1nek megvan a full bazmeg :D -
nem írjátok újra, no para... -
CUCLI #2521 hol?
-
Nem ismétlik az érettségit! -
tudatlanka #2519 nyugi nem kell ujra irnotok.M1 -
a balhéról bővebb infóitt -
Lol látom félreértetted amit az ofő mondott, mert geometriát nemmondott :D -
Takezó #2516 lol, ijen eccerűek, analízist kéne nektek
-
"Szó sem lehet a magyar érettségi tételek újraírásáról" -
peet69 #2514 nem irjuk újra... -
cyrus #2513 paswuale te megint nagyon okosakat mondasz -
kezdődik a hiradó!!!! -
MEgy a fekete volga! -
pasquale #2510 MTV1 MTV1 MTV1 -
csimpok #2509 Majd természetesen elmondom :) Amúgy engem nem érdekel a dolog, már két éve érettségiztem, de kíváncsi vagyok valósak e a cuccok... holnap kiderül :) -
praksi #2508 a fekete csíkok miatt meg olvashatatlan, szal újfent bekaphatják... -
Valaki mondjon már egy Dc++ Hubcímet ami jó
-
Takezó #2506 a rendőrség hamar megtuggya 
-
LOL ez a kép amit a hirado.hu ról szedtél ez télleg az
...a 2002es dátum meg az hogy a A Minden Tudás Egyeteme 2002 asszem szeptember 4iki adásában a környezetvédelemmel folgalkoztak és ez volt az érettségina téma a szövegértésben
...a matek tényleg kéne!!!
valahogy oldjátok meg! ;-) hogy én is megkapjam ;-)
Amit ajánlok átnézni
sorozatok,statisztika,geometria,trigonometria,egyenletek,másodfokú egyenletek!!!
És légy résen ;-) -
pasquale #2504 és kivot az a gec??? -
praksi #2503 de vazzeg, most felrakta ide mind a 12 oldalt? mert h csak az elsőt rakta fel, akkor bekaphatják. különben is, miért nem vigyáznak rá.... -
valaki kirakott 1 képet a tételről félig kitakarva, aztán kérte ma hogy töröljük mert tényleg az volt, de pár perccel a törlés elött valaki elküldte a képet a médiának, most alakul a botrány. -
peet69 #2501 LoáááááááááááááááL !!!!!! -
:DDDDD
én a helyében feladnám magam, az előzetes rácsa legalább az éreccségizőktől mevédene :DDDDDD -
skristof #2499 több int valoszinű :P