29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
látom már sajátfórum :) -
humoros-e vagy ? :) -
Hát az szívás lehetett! Ilyen káoszban örülök igazán, hogy én már túlvok az érettségin! :D -
skristof #2702 hirdesd csak, nem szoltál a rendőröknek, szoval ne lepődj meg te se ezekután...
-
Bocs, nem a tiédre akartam! -
SZerintem lol ez az új rendszer de nagyon, attól függetlenül hogy csüörtökön én is megyek felvi miatt infót irni. Szvsz jobb volt a rádióba beolvasós rendszer! -
Én 10 centire álltam az érettségi tételektől! 200ezer Ft év nálam is van a példány! -
skristof #2698
-
- OFF -
A polfórum rohadtul nem miattam zárt be, hogy St-től idézzek (nem szó szerint); "ez csak egy apró komponens volt benne, az általános hanulat volt már kezelhetetlen, ami közösségi felelősséget jelent".
- ON - -
hát remélem nem azt csinaljak hogy ezek utan kiadnak egy sokkal nehezebbet -
Audrey #2695 Anno, amikor még futárok vitték a minisztériumból a sulikba a tételeket, a magyar helyett tévedésből matekot szállítottak. Égtek a telefonvolnalak, de örökké foglaltak voltak, mert minden okostojás tanár egyszerre telefonált az OM-ba. Fél 12-kor érkeztek meg végül is a magyar tételek, nekünk akkor kezdődött...jól elfáradtunk addigra az ökörködésben. -
Soto Igazadva, de kinek van kedve ezek után. Én egy matek tanár vagyok, és én már jártam így régen központin. Bementünk, és azt mondták, hogy mivel felbontották menjünk 3 nap mulva!! És az igazán nagy szívás volt! 2x nehezebb feladatokkal!!! :-)) -
cyrus #2693 AKKOR MÉG EGY HÁZIGIZDA JOGOT KÉREK HTX :D -
mindben biza :) -
Emmegki #2691 Akkor már fake pdf -
tehen_m #2690 Szerintme a T-online kaszált a legjobban.
-
cyrus #2689 és hogy szeretünk ezért téged... nem is zárt ám be a polfórum... -
LOL
ezt minden fórumbana elsütik? -
Audrey #2687 Hírlak... ez teccccik!
-
Iteniel #2686 Héj ti ah tudtok valamit célozzátok már meg az e-mailomat ha nem akartok nyiltan válaszolni az éretségivel kapcsolatban!!!
[email protected] -
ebben tényleg igazad van. A régi érettséginél egy bizottság állitotta össze a tételeket aznap reggel...DE EZEK A FELADATLAPOK MÁR JANUÁRBAN KI LETTEK NYOMTATVA!!!
Az om egy nagy béna, szar intézmény... -
Matek érettségi! itt!!! -
Magyar Hírlap.
Vagy Népszava volt az?
Végülis tök mindegy... -
Mi bajod van?
A negatív reklám is frankó.
Én is hoztam az sg háza tájára néhány ezrest, amikor a Magyar Hírlak cikk az én hozzászólásaim miatt óbégatott, és emlegetett bűncselekményt. :) -
de!
első 6 feladat... -
az emelt matek nincs fönt? :) -
LOOOL ez az m1??? ez a video tiszta lol... eleg kezdoknek kezdenek ki ezek a bemondok -
egyebként az aminél az első feladatra 8 a másodikra 13 lehet kapni az emelt színt ugye? -
Grusi #2677 Le sem tudom írni, mennyire dühös vagyok azokra, akik ellopták ezeket a tételeket, és most - az MTI szerint - pénzért árulják azokat. Barátnőm most érettségizik, ha ilyen rohadékok miatt kell megismételnie az irodalmat vagy a holnapi matekot, repesni fog az örömtől... Röhej, ami itt megy... -
Pontius #2676 Kellett nekik az új érettségi, HÁT MEGKAPTÁK...
Ez benne volt a pakliban, mégis mi a frászt vártak? Minden egyes iskolába egyesével kiküldik a nyomtatványokat, igazán belekalkulálhatták volna, hogy egy lap biztos el fog tünni vagy valaki 1 perc alatt lefénymásolja.
SZÁNALMAS AZ EGÉSZ...
Itt szerintem azt/azokat az embert/embereket kellene elővenni aki az új érettségi rendszert kitalálta! -
Zeke99 #2675 én meg a matektól nem fosok , viszont a töri... pfff.... -
Tényleg? A Havert érdekelné mert a barátnője most érettségizik :D -
bar ez vegulis meg antireklamnak sem mondhato
-
EZ az nem az SG a forrás!!!! Ide PartyFace felrakott egy oldalt telecsíkozva! Inkább a P2P hálózatokról indulhatott! -
Emmegki #2671 http://www.om.hu/main.php?folderID=764&articleID=5435&ctag=articlelist&iid=1 -
Audrey #2670 Nálam is baromi lassan töltődött fel, már azt gondoltam, nem műkszik! -
dc n lévő fake állítólag :) -
nem volt fake, az mtv híradóban kora reggel felvételt készítettek a tételekről. -
szvsz az antireklam is jo reklam
az sg az imenti orakban pl. tolem elerhetetlen volt (upc) -
Audrey #2665 Mekkora reklám ez a tételberakás
az sg-nek!!!