29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Aquir
    látom már sajátfórum :)
  • [HUN]PAStheLoD
    humoros-e vagy ? :)
  • InviciblE
    Hát az szívás lehetett! Ilyen káoszban örülök igazán, hogy én már túlvok az érettségin! :D
  • skristof
    hirdesd csak, nem szoltál a rendőröknek, szoval ne lepődj meg te se ezekután...
  • ivjoe
    Bocs, nem a tiédre akartam!
  • InviciblE
    SZerintem lol ez az új rendszer de nagyon, attól függetlenül hogy csüörtökön én is megyek felvi miatt infót irni. Szvsz jobb volt a rádióba beolvasós rendszer!
  • ivjoe
    Én 10 centire álltam az érettségi tételektől! 200ezer Ft év nálam is van a példány!
  • skristof
  • SoDI---
    - OFF -

A polfórum rohadtul nem miattam zárt be, hogy St-től idézzek (nem szó szerint); "ez csak egy apró komponens volt benne, az általános hanulat volt már kezelhetetlen, ami közösségi felelősséget jelent".

- ON -
  • Stotoo
    hát remélem nem azt csinaljak hogy ezek utan kiadnak egy sokkal nehezebbet
  • Audrey
    Anno, amikor még futárok vitték a minisztériumból a sulikba a tételeket, a magyar helyett tévedésből matekot szállítottak. Égtek a telefonvolnalak, de örökké foglaltak voltak, mert minden okostojás tanár egyszerre telefonált az OM-ba. Fél 12-kor érkeztek meg végül is a magyar tételek, nekünk akkor kezdődött...jól elfáradtunk addigra az ökörködésben.
  • Gugyu
    Soto Igazadva, de kinek van kedve ezek után. Én egy matek tanár vagyok, és én már jártam így régen központin. Bementünk, és azt mondták, hogy mivel felbontották menjünk 3 nap mulva!! És az igazán nagy szívás volt! 2x nehezebb feladatokkal!!! :-))
  • cyrus #2693
    AKKOR MÉG EGY HÁZIGIZDA JOGOT KÉREK HTX :D
  • SoDI---
    mindben biza :)
  • Emmegki
    Akkor már fake pdf
  • tehen_m
    Szerintme a T-online kaszált a legjobban.
  • cyrus #2689
    és hogy szeretünk ezért téged... nem is zárt ám be a polfórum...
  • bigfoot
    LOL
    ezt minden fórumbana elsütik?
  • Audrey
    Hírlak... ez teccccik!
  • Iteniel
    Héj ti ah tudtok valamit célozzátok már meg az e-mailomat ha nem akartok nyiltan válaszolni az éretségivel kapcsolatban!!!
    [email protected]
  • Bandee1987
    ebben tényleg igazad van. A régi érettséginél egy bizottság állitotta össze a tételeket aznap reggel...DE EZEK A FELADATLAPOK MÁR JANUÁRBAN KI LETTEK NYOMTATVA!!!
    Az om egy nagy béna, szar intézmény...
  • Stotoo
    Matek érettségi! itt!!!
  • SoDI---
    Magyar Hírlap.
    Vagy Népszava volt az?
    Végülis tök mindegy...
  • SoDI---
    Mi bajod van?

A negatív reklám is frankó.

Én is hoztam az sg háza tájára néhány ezrest, amikor a Magyar Hírlak cikk az én hozzászólásaim miatt óbégatott, és emlegetett bűncselekményt. :)
  • bigfoot
    de!
    első 6 feladat...
  • FRenkie
    az emelt matek nincs fönt? :)
  • CSOCSO
    LOOOL ez az m1??? ez a video tiszta lol... eleg kezdoknek kezdenek ki ezek a bemondok
  • bigfoot
    egyebként az aminél az első feladatra 8 a másodikra 13 lehet kapni az emelt színt ugye?
  • Grusi
    Le sem tudom írni, mennyire dühös vagyok azokra, akik ellopták ezeket a tételeket, és most - az MTI szerint - pénzért árulják azokat. Barátnőm most érettségizik, ha ilyen rohadékok miatt kell megismételnie az irodalmat vagy a holnapi matekot, repesni fog az örömtől... Röhej, ami itt megy...
  • Pontius #2676
    Kellett nekik az új érettségi, HÁT MEGKAPTÁK...
    Ez benne volt a pakliban, mégis mi a frászt vártak? Minden egyes iskolába egyesével kiküldik a nyomtatványokat, igazán belekalkulálhatták volna, hogy egy lap biztos el fog tünni vagy valaki 1 perc alatt lefénymásolja.
    SZÁNALMAS AZ EGÉSZ...
    Itt szerintem azt/azokat az embert/embereket kellene elővenni aki az új érettségi rendszert kitalálta!
  • Zeke99
    én meg a matektól nem fosok , viszont a töri... pfff....
  • Danecay
    Tényleg? A Havert érdekelné mert a barátnője most érettségizik :D
  • Mike at home
    bar ez vegulis meg antireklamnak sem mondhato
  • ivjoe
    EZ az nem az SG a forrás!!!! Ide PartyFace felrakott egy oldalt telecsíkozva! Inkább a P2P hálózatokról indulhatott!
  • Emmegki
    http://www.om.hu/main.php?folderID=764&articleID=5435&ctag=articlelist&iid=1
  • Audrey
    Nálam is baromi lassan töltődött fel, már azt gondoltam, nem műkszik!
  • bigfoot
    dc n lévő fake állítólag :)
  • SoDI---
    nem volt fake, az mtv híradóban kora reggel felvételt készítettek a tételekről.
  • Mike at home
    szvsz az antireklam is jo reklam
    az sg az imenti orakban pl. tolem elerhetetlen volt (upc)
  • Audrey
    Mekkora reklám ez a tételberakás az sg-nek!!!