29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
látom eltünt a cset -
Pontius #2744 Én is így voltam. Láttam de nem foglalkoztam vele :) -
cyrus #2743 ez vonatkozik 2734re is :D -
még egy gyp-s...
vazzeg ez a "poén" már volt is ráadásul -
vótmá :P :) -
peet69 #2740 jó lenne befejezni az ieneket... -
Iteniel #2739 hol???
iteniel@citromailra küld a címet ok???
-
olyan jó vagy...
hogy regelésnél miért nem csap az ilyenbe a villám... -
MATEK -
Én egy olyan hülye voltam :) De én nem igazán hittem el hogy igazi, meg nem is érdeekl annyira az irodalom. -
na mivan vissza az általánosba? :) -
abonyitomz #2734 a dc-ről valóban lehet tölteni ! csak enyit mondok , én nem szedtem le , ti leszedhetitek , nem vállalok érte felelősséget -
Na kedves nebulók, itt a manna:
Tanuljatok! -
2-est én is probaltam itt elhitetni, de miután st elismerte már teljesen felesleges :) -
Más kérdések is megvoltak, csak nem adták ki minden jött ment erre netező emberkének...
az ilyen embereket nem kellene komolyan venni... -
De ezt már az SG szerkesztősége beismerte! -
Forrás
"Egyik olvasónk, aki "Mitszólnak hozzá" néven küldte el a másolt oldalt, azt írta, hogy a www.sg.hu oldal egyik fórumában már tegnap éjjel megjelent az egyik érettségi lap fényképe. "Már leszedték a képet. Talán félnek valamitől... De csatoltam. A kép május 9-én 14:48 kor készült a képen a magyar érettségi egyik oldala látható. A fórumra a képet tegnap azaz május 8-án 22:50 kor tették fel. Tehát az érettségi még elméletileg titkos volt. Más kérdések is megvoltak, csak nem adták ki minden jött ment erre netező emberkének..." - írta levelében olvasónk.
Kérdésünkre az sg.hu szerkesztőségének vezetője elmondta, hogy a fórumukra bármilyen anyag felkerülhet, ha azt egy regisztrált felhasználó teszi fel. Ami jogszabálysértő azt a moderátorok letörlik. A kép nem a fórumon jelent meg, csak egy linket illesztettek be, amely bármely fórumon megjelenhetett. Ez a kép a www.kepfeltoltes.hu oldalon került fel az internetre - mondta Nyerges Tibor, az sg.hu főszerkesztője. Kővári Ádám, a www.sg.hu szolgáltatásfejlesztője ugyanakkor megerősítette: kint volt a fórum rovatban a magyar tételről egy fénykép. Egy képfeltöltő programról küldték el hozzájuk a tételt ábrázoló képet."
Mondjam úgy, hogy megütném??? -
Egyébként szeretnék elmondani két dolgot ismeretlen szervekhez címezve:
1) ki az a hülye aki érettségi előtt egy nappal este 10kor nem alszik vagy tanul hanem az sg érettségi topicját bújja... talán 4-6 ember.
2) bizonyítsák be hogy a már ismert képen a "tegnap 22.50" dátuma nincs photoshoppal megfake-elve... lehet hogy ma készült, valaki lefotóza és bemontázsolt egy tegnapi dátumot...
Ezzel perszer senkit nem akarok védeni, de nehéz lesz bizonyítani bármit is! -
kedves vagy én csak segíteni akarok egy pár hülyén, megoldásokkal, és az tuti, hogy jó lesz!! -
1-et értek veled. Sok ember csak most tolja ide a képét aztán az érettségi után ide se bagóznak. Bár lehet hogy jobb -
tehen_m #2725 Ezt így kell csinálni.
Egyébként addig jó az érettségizőknek amíg nagy fejetlenség van... -
Audrey #2724 Jó napokat él majd most az sg! -
csávó ennyi erővel heroint is kérhetne.
néhány száz embernek elküldi, csak akad egy díler.
rendőr meg persze egy se :)
az mé' is akadna... -
peet69 #2722 ez nevetséges hirtelen akkora lett az sg forgalma hogy a VIP felhasználóknak is lagos...szánalmas az hogy az összes eddig nemtörödöm az éreccségivel gyerek most próbálja meg megszerezni a feladatokat... -
Gyrekek ezek még a freemailt is blokkolják, mert nem lehet belépni!! valakinek sikerült már? mondjuk mit szólsz ehhez bigfoot? :d de van más is [email protected] -
tehen_m #2720 Na jön a Győzike show most lekattan a sok nyúbi az sgről.
-
peet69 #2719 én a piacot mondtam :DDD -
mondd hogy tudod , csak törjön be egy középsuliba ;] -
Bassze meg, nekem holnapra egy beadandómat kéne készítenem, nem ezzel a baromsággal rabolnom a saját időmet... ehhh :) -
adblock-oltam már rég ^.^ -
tehen_m #2715 TEgnap este is már kiinnt volt a tonline "Superbanner",szóval már akkor tudtak valamit... 
-
igen mert korábban beírtad hogy elérhető a matek is a neten -
cyrus #2713 te egyre okosabbakat mondasz :D -
peet69 #2712 LoáL :
Feladó: GáRDó
Elküldve: 2005. 05. 09. 20:42
Tárgy: Nincs tárgy
Hali
nem tudod esetleg hol lehet hozzájutni a matekhoz?
sztem a srác minenkire rá privizett... -
Az Internetes fórummal az a baj, hogy még akkor is nyugodtan beírhatod a színigazságot, ha éppen bankot raboltál, vagy nőt erőszakoltál. Biggyesztesz mellé egy szmájlit, és onnantól nem hogy nem vagy gyanús, de még alibid is van :) -
mentem, bye all. Holnap megnézem, felrakta -e vki 22 óra fele a matek első oldalát, ahol az instrukciók vannak :) -
Emmegki #2709 Csak hogy ne zárják be az egész általánost :) -
Nem lehetett volna ezt úgy megoldani, hogy az Oktatási Minisztérium weblapján az érettség reggelén mondjuk 7:30-kor kilinkelnek egy pdf-t; a tanár letölti, és kiküldi az érettségiző kölykök előtt gépekre?
Elvégre legalább minden érettségizőre jut egy-egy gép, nem? -
Pontius #2707 mekkora igazság,
Ez egy nagy összeesküvés :)
A T-MOBILE szivárogtatta ki a tételeket, aztán lefizették PartyFacet, hogy rakja ki a fórumba.
Majd ma reggeltől a főoldalra kirakatták a reklámjukat, mert számítottak arra, hogy a hiradók lehozzák szenzáció hírként a dolgot és mindenki idecsődül SG-re, most meg kénytelen mindenki az ő reklámjukat nézi...

Na ezért holnap perbe fog fogni a t-mobile rágalmazásért :) -
Irok én is valamit hogy KI NE MARADJAK A FLÉMBŐL