29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Pontius #2825 PartyFace-ből lehet most verik ki a vallomását :) -
csimpok #2824 Na bazz ez a kérdés hogy fent volt-e tegnap... micsoda mellébeszélés... -
nézd meg a pdf-et is :) -
Asszongya "KOLOMBÓ"!!! -
Braveheart #2821 hehe kész -
csimpok #2820 Hoppá :) -
zsolesz86 #2819 szegény ficko... -
peet69 #2818 LoáááááááL -
LOL :DD -
Iteniel #2816 Nagyon rossz VICc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
-
ESTE M1! MOST!!!
Fő téma az érettségi botrány! -
excalibur #2814 segitsetek,ha vki tud vmt...kerlek benneteket,külföldön voltam fel evet...n nehez igy a matek nekem.elöre is köszönöm.. -
kívánságod számomra parancs :) -
Nem tudom kihagyni :)
-
peet69 #2811 meglátjuk -
tehen_m #2810 Warez érettségi. Szép jövő.
-
peet69 #2809 amgy minden kibaszott média fórum tudta hogy mi a fasz lesz most mondta amtv-s csaj is hogy : " hát ha minket kérdeztek volna mi már tegnap este megtudtuk volna mondani" hápfffffffeeuueueuueeuáiue ! -
érdektelen infók lesznek M1-en
szocipropaganda -
peet69 #2807 NA MINNYÁ -
lol
kispála kedvencem
..a hírekre sz*rok ..nézem a retegés fpkát rtl klub:D
-
Rólam nem volt szó a tívíben? Én javasoltam szegény Partyfacenek, hogy törölje ki a képet. Nem tudom, mit aggódtok, leírta, hogy az msn-en, az ircn meg mindenhol közkézen forog a tétel. Utána másolta be ide. Az OM-ben pedig külön csapat volt, aki keresőkkel lógott a neten, hogy kiszűrjék az esetleges csalást, nem hiszem, hogy köpött valaki. Szóval nyílván azért az sg-t basztatják, mert innen van kézzelfogható bizonyítékuk. -
kíváncsi leszek mi lesz ebből :)
sztem nem kell újra írnunk,ha meg igen akkor kapják be:P -
irány az este 10 perc -
Idéznék: "[...]Beszél aki keres, hallgat aki talál[...]" /Kispál/
Értem? -
különben nem baj, majd leszek kötélverő, az hiányszakma, tán nem kell hozzá érettségi!! -
Pontius #2800 Azt nem merik megcsinálni, hogy újrairatják az egészet.
Azzal csak saját magukat és az új érettségi rendszert járatnák le.
Szvsz inkább megprobálják nem felfújni a dolgot és minnél hamarabb túltenni magukat rajta... -
Le lehetne már szállni a témáról, hogy: hé haver aggyámáéreccségitételt merakkor király vagy! -
:D Nem semmi, hogy nincs cset...vazz...."jó kis buli"...addig jó, míg nem igaz :D Remélem nem kell mégegyet írni. Ma este kiderül ugyi? Watch TV!! :D -
ezt írták az egyik hubon:
hátha
" akinek kellenek éreccségi feladatok (holnapi matek, fizika): [email protected] " -
2 is :D -
azvagy np
neked nemis kell, úgyis megoldod:D -
cyrus #2794 én nem lehetek nagy májer ?
ugyan nincsenek meg a kérdések.... -
zsolesz86 #2793 ha vki elküldi nekem a kérdéseket akkor nagy májer! tegye már meg vki plz!
:) -
cyrus #2792 igen, mindenkinek két kalappal :)
Cheeseburger, Bigmac, McRoyal, Toast -
reewer88 #2791 aztmá rég megoldottam konnyű,ha ilyen lessz akkor no para,de ha NEM.... -
testnevelés tétele van valakinek? -
kívül tágasabb... -
:DDDDD lollergép :DDD -
:DDDD vazz, mindenki rákérdezett :DDDDD bTök mindegy milyen kamu dolog, mindenből lehet tanulni, szóval gyakoroljatok ha még nem is az igazi ;) -
SG.HU az fix hogy nem demokrácia, bazzeg mindnet moderálgatnak, en mis forum ez, hanem ami tetszik mard am inem az nem. Ez van. SG.sek olyan jófiúk mindjárt szétreped a hólyagom