29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• béricsi
    pont ezt mondtam, ne vegyétek készpénznek, azon felül, aki ezt begyakorolja, az is legalább egy 2-est tud írni, ha más lesz.
    a matek nem egyenlő a magyarral.
    ott ha kaptál egy infot, és CSAK azt tanultad meg, és esetleg nem az lett, akkor buktál.
    itt azért más a helyzet, mert számolni kell, na meg egy kis logikára is szükség van.
  • Dichter
    Én egyébként nem tudom elítélni azokat, akik hajtják a tételeket. Én is emlékszem, amikor én érettségiztem, mindent megtettem volna, hogy tudjam a matektételeket. Az ember végső elkeseredésében mindenre rászánja magát. Persze így utólag már csak legyintek, hogy nem is volt nehéz, de az előtte lévő este azért be voltam sz@rva rendesen.
  • SoDI---
    ez valami általános iskolai cucc lehet :D
  • tehen_m
    Nem tudom mi a bajod....
  • SoDI---
    hmmm...

a kérdéses cucc vagy gyanúsan primitív érettséginek, vagy én vagyok túl távol a középsulis szintű matektól már...

idehívom a kutyám, szerintem megoldja.

LINAAA! lábhoz!! :-)
  • Dichter
    Nem tudom Te mit szóltál volna az érettségid előtt, ha valaki felhív, hogy tudja a tételeket. Te jól megtanulod, másnap meg jól pofára esel. Kicsit gondolkodjatok már mielőtt beírtok valamit...
  • tehen_m
    Ezzel hihetetlenül át lehetne b*szni az embereket és még pénzt is lehetne rajta keresni.
    (nem szeretnék tippeket adni) :D
  • Dichter
    Engem csak az zavar benne, hogy teljesen elérhetetlenné vált a fórum, és kaptam privit is egy gyerektől. Tök üres... Biztos most ismerkedik az internettel. Elepik teljesen a fórumot ezek az újregek.
  • SoDI---
    valszeg ja.
  • Dichter
    Kíváncsi vagyok, hogy vajon holnap is ez fog menni a töri tételekkel, mint ma a matekkal?
  • PResident Evil
    akkor tegyetek rá sebtapaszt pls
  • SoDI---
    ahhoz fel kéne szakadnia valami gennyedző sebnek.
    ellenben még csak meg sem piszkáltuk, csak megnéztük, hogy tényleg csúnyán néz-e ki. :D
  • PResident Evil
    politika szagot érzek...
  • forestjr79
    Off.Ha csak a fele igaz, akkor is durva. Rengeteg dolgot fel lehet ismerni, ami tényleg megtörtént. Bár benne van a pakliban, hogy egy olyan ember találta ki, aki pont a bukásukat akarta. Majdnem sikerült neki. Na, bocsi, off vége.On.
  • [HUN]PAStheLoD
    a válaszodat köszönöm , csak megjegyeztem hogy igazából számomra információ értéke nulla a dolognak :D
  • szanics
  • SoDI---
    helyes.

a tájékozottság sose árt. nem muszáj hinni nekik, de egy modern gondolkodású ember vegye a fáradtságot, és tanulmányozza minden oldal érveit...
  • béricsi
    "jólvan" neked is, nehogy már rámszálljatok :)
    én csak válaszoltam. :)
    én a Jóestétmagyarországot is híradónak hívom, meg a Tényeket is, sorry.
    Azt meg nem tudom, miért kapta a díjat, én csak láttam az átadást, ne harapjátok már le a fejem :)
  • SoDI---
    Az egyik pedagógia tanárom mondta, hogy óriási felelőtlenség volt a minisztérium részéről a modern, tudásalapúnak gúnyolt rendszert a "gonosz porosz"-ozással bevezetni.

Hát most lásson csodát a világ.
    Ilyen bezzeg abban a "gonosz poposz" mintára épülő rendszeren nem fordult elő. (Kivége 1989-ben, de a rendszerváltás zűrzavarának nem ér a neve, káposzta a feje.)
  • vadvi
    jó lenne ha valakinek van megoldása akkor azt közzétenné, nem?
  • béricsi
    jóvanna, csak válaszoltam :)
  • szanics
    Na azért ne túlozzunk és nem mondjunk hülyeségeket!
    1. Köze nincs a Híradóhoz, az Este nevű műsort vezeti.
    2. Egy ultraliberális p...a, ezért kapta az Év Riportere díjat...
  • béricsi
    én is megírhattam volna annak idején ötösre, csak hát kicsit feltűnő lett volna, hogy egész negyedikben 2-es voltam matekból.
    szal inkább arra figyeljetek, hogy ne mindent másoljatok le :)
    meg arra, nehogy valaki elcsesszen valamit, és mindenki azt írja le, mert akkor bukta van.
    ha megvan az eredmény, akkor ellenőrizzétek vissza, és ha tényleg jó, csak akkor kopizzatok :)
  • [HUN]PAStheLoD
    aha , kb 3 éve nem nézek tv-t tehát tőlem az évezred riportere is lehet :D
  • forestjr79
    Ja már emlékszem! Te ajánlottál egyszer egy jó kis linket, ahol jó kis könyvek vannak. Elolvastam őket, odavágnak.
  • béricsi
    ne parázz, sztem nem cseszel át senkit, hisz még ha nem is az, akkor is minden érettségizőnek sikerül a matek, mert ha annyira hülye valaki, hogy egy feladatot sem tud, akkor is körbemegy pár feladat (ráadásul a tanárok váltják egymást asszem 45 percenként, so még az sem lehet, hogy mindig olyan tanár van bent, aki sasszemmel figyel)... :)
  • galenius
    érdeklődőknek: nem akarok senkit átcseszni, ami nekem van abból volt a kuruc.hu-n idézet
  • SoDI---
    PERSZE!

Meg is érdemli a Magyar Bálint!

Oktatási tárcát liberálisra bízni olyan, mint Eichmann-ra a zsinagógia restaurálását.
  • béricsi
    M1-en ő adta át a Magyar álintnak az érettségi tételeket.
    M1 híradó műsorvezetője, az év riportere
  • szanics
    MTV-s. Ő adta oda este a tételeket MB kezébe.
  • [HUN]PAStheLoD
    ki a franc az a Krizsó Szilvia ? /azonkívül hogy valami dunatévés műsorvezető/
  • franco
    dáh
  • szanics
    2+2=4 gól volt a meccsen - 1 pont :DDDD
  • [HUN]PAStheLoD
    sztem már alszanak akik holnap írnak..
  • galenius
    nyugi mennek a levelek csak lassú a net!!
    kérlek ide privit ne írjatok csak emilre
  • forestjr79
    és bizonyítja, hogy az ellenzék kavarta a szart...
  • szanics
    FIGYELEM!!!!!!!!
    Aki holnap érettségizik, és most felkapta a fejét, hogy hátha megint valaki bemásol egy tételsort, az jobban tenné, ha elhúzna aludni, hogy holnap frissen jelenjen meg az érettségin. Krizsó Szilvia ismerősei természetesen kivételt képeznek. Joccakát!
  • franco
    hidd el ha ide vm bekerülne többszáz ember ugrana a koncra...
  • Joey_The_Man
    Én maradok a középnél sztem.. :P
  • SoDI---
    szerintem jól :D