29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
béricsi #3026 pont ezt mondtam, ne vegyétek készpénznek, azon felül, aki ezt begyakorolja, az is legalább egy 2-est tud írni, ha más lesz.
a matek nem egyenlő a magyarral.
ott ha kaptál egy infot, és CSAK azt tanultad meg, és esetleg nem az lett, akkor buktál.
itt azért más a helyzet, mert számolni kell, na meg egy kis logikára is szükség van. -
Én egyébként nem tudom elítélni azokat, akik hajtják a tételeket. Én is emlékszem, amikor én érettségiztem, mindent megtettem volna, hogy tudjam a matektételeket. Az ember végső elkeseredésében mindenre rászánja magát. Persze így utólag már csak legyintek, hogy nem is volt nehéz, de az előtte lévő este azért be voltam sz@rva rendesen. -
ez valami általános iskolai cucc lehet :D -
tehen_m #3023 Nem tudom mi a bajod.... -
hmmm...
a kérdéses cucc vagy gyanúsan primitív érettséginek, vagy én vagyok túl távol a középsulis szintű matektól már...
idehívom a kutyám, szerintem megoldja.
LINAAA! lábhoz!! :-) -
Nem tudom Te mit szóltál volna az érettségid előtt, ha valaki felhív, hogy tudja a tételeket. Te jól megtanulod, másnap meg jól pofára esel. Kicsit gondolkodjatok már mielőtt beírtok valamit... -
tehen_m #3020 Ezzel hihetetlenül át lehetne b*szni az embereket és még pénzt is lehetne rajta keresni.
(nem szeretnék tippeket adni) :D -
Engem csak az zavar benne, hogy teljesen elérhetetlenné vált a fórum, és kaptam privit is egy gyerektől. Tök üres... Biztos most ismerkedik az internettel. Elepik teljesen a fórumot ezek az újregek. -
valszeg ja. -
Kíváncsi vagyok, hogy vajon holnap is ez fog menni a töri tételekkel, mint ma a matekkal? -
akkor tegyetek rá sebtapaszt pls
-
ahhoz fel kéne szakadnia valami gennyedző sebnek.
ellenben még csak meg sem piszkáltuk, csak megnéztük, hogy tényleg csúnyán néz-e ki. :D -
politika szagot érzek... -
Off.Ha csak a fele igaz, akkor is durva. Rengeteg dolgot fel lehet ismerni, ami tényleg megtörtént. Bár benne van a pakliban, hogy egy olyan ember találta ki, aki pont a bukásukat akarta. Majdnem sikerült neki. Na, bocsi, off vége.On. -
a válaszodat köszönöm , csak megjegyeztem hogy igazából számomra információ értéke nulla a dolognak :D -

-
helyes.
a tájékozottság sose árt. nem muszáj hinni nekik, de egy modern gondolkodású ember vegye a fáradtságot, és tanulmányozza minden oldal érveit... -
béricsi #3009 "jólvan" neked is, nehogy már rámszálljatok :)
én csak válaszoltam. :)
én a Jóestétmagyarországot is híradónak hívom, meg a Tényeket is, sorry.
Azt meg nem tudom, miért kapta a díjat, én csak láttam az átadást, ne harapjátok már le a fejem :) -
Az egyik pedagógia tanárom mondta, hogy óriási felelőtlenség volt a minisztérium részéről a modern, tudásalapúnak gúnyolt rendszert a "gonosz porosz"-ozással bevezetni.
Hát most lásson csodát a világ.
Ilyen bezzeg abban a "gonosz poposz" mintára épülő rendszeren nem fordult elő. (Kivége 1989-ben, de a rendszerváltás zűrzavarának nem ér a neve, káposzta a feje.) -
vadvi #3007 jó lenne ha valakinek van megoldása akkor azt közzétenné, nem? -
béricsi #3006 jóvanna, csak válaszoltam :) -
Na azért ne túlozzunk és nem mondjunk hülyeségeket!
1. Köze nincs a Híradóhoz, az Este nevű műsort vezeti.
2. Egy ultraliberális p...a, ezért kapta az Év Riportere díjat... -
béricsi #3004 én is megírhattam volna annak idején ötösre, csak hát kicsit feltűnő lett volna, hogy egész negyedikben 2-es voltam matekból.
szal inkább arra figyeljetek, hogy ne mindent másoljatok le :)
meg arra, nehogy valaki elcsesszen valamit, és mindenki azt írja le, mert akkor bukta van.
ha megvan az eredmény, akkor ellenőrizzétek vissza, és ha tényleg jó, csak akkor kopizzatok :) -
aha , kb 3 éve nem nézek tv-t tehát tőlem az évezred riportere is lehet :D -
Ja már emlékszem! Te ajánlottál egyszer egy jó kis linket, ahol jó kis könyvek vannak. Elolvastam őket, odavágnak. -
béricsi #3001 ne parázz, sztem nem cseszel át senkit, hisz még ha nem is az, akkor is minden érettségizőnek sikerül a matek, mert ha annyira hülye valaki, hogy egy feladatot sem tud, akkor is körbemegy pár feladat (ráadásul a tanárok váltják egymást asszem 45 percenként, so még az sem lehet, hogy mindig olyan tanár van bent, aki sasszemmel figyel)... :) -
érdeklődőknek: nem akarok senkit átcseszni, ami nekem van abból volt a kuruc.hu-n idézet -
PERSZE!
Meg is érdemli a Magyar Bálint!
Oktatási tárcát liberálisra bízni olyan, mint Eichmann-ra a zsinagógia restaurálását. -
béricsi #2998 M1-en ő adta át a Magyar álintnak az érettségi tételeket.
M1 híradó műsorvezetője, az év riportere -
MTV-s. Ő adta oda este a tételeket MB kezébe. -
ki a franc az a Krizsó Szilvia ? /azonkívül hogy valami dunatévés műsorvezető/ -
dáh -
2+2=4 gól volt a meccsen - 1 pont :DDDD -
sztem már alszanak akik holnap írnak.. -
nyugi mennek a levelek csak lassú a net!!
kérlek ide privit ne írjatok csak emilre -
és bizonyítja, hogy az ellenzék kavarta a szart... -
FIGYELEM!!!!!!!!
Aki holnap érettségizik, és most felkapta a fejét, hogy hátha megint valaki bemásol egy tételsort, az jobban tenné, ha elhúzna aludni, hogy holnap frissen jelenjen meg az érettségin. Krizsó Szilvia ismerősei természetesen kivételt képeznek. Joccakát!
-
hidd el ha ide vm bekerülne többszáz ember ugrana a koncra... -
Én maradok a középnél sztem.. :P -
szerintem jól :D