29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
BÖRTÖNBE THEPARTYFACET.
origon kisreklam van sg-re:D -
szerintem #3105 Szerintem tanuljatok, nem
ITT vannak a tételek!
Szerintem ügyesek lesztek és sikerül az érettségitek, mert a csirkék segítenek! -
nah, akkor mostantól no off és nemlesz ! -
egy még belefér úgyis régen volt már büntim ^^
-

-
Basszus megint kárvolthozzászólni :P ááá moderátort plhtzx -
ömm NEM :) leszarom.. -
hm japp! -
regelj az indexre, játszd el ugyanezt ! -
Takezó #3097 hát nem tudom bazz...
#3080 -
Nehogy nekem is azonosiccsák az IPÉ címemet és elküldjék a rendőrségbácsiknak
-
-
Engem végülis nem érdekel h megbüntetik vagy nem.. ő dolga.. csak poénosnak találom azt az egész cirkuszt. :) -
késő
-
öm sry, akkor lehet törölni a hozzászólásaimat :) -
Takezó #3091 állítólag ő már így kapta.. támogatom,h ogy komolyabban büntessék meg, így akadályozva a jövőbeli hasonlókat, hisz ez tényleg felháborító :o -
ittvan végig... csak read-only... -
"ha ő CSAK belinkelte" szétmegyek.. jóhógyenm ártatlan.. ő csak belinkelte végülis.. DddDDDd nem tett semmi rosszat sőt még le is kódolta CSíkokkal D:ddd -
Háttö neki kb annyi :)) szal kereshetitek őt.. szvsz egy ideig nem fogjátok látni.. főleg nem itt SG-n :Ddddd -
Takezó #3087 mé lenne szopás? ha ő csak belinkelte, akkor sztem nem tehet semmiről, ha ő töltötte fel
-
bazz,szegény The Party Face -
. Mint mondta, a képet közlő, regisztrált fórumozót ip-cím alapján azonosították, adatait, amennyiben a rendőrség hivatalosan kéri, kiadják. Kővári elmondta, hogy a feladatlapról készült képet a kepfeltoltes.hu oldalra töltötte fel, és onnan linkelte be a The Party Face nevű felhasználó. SZOPÓ VAN :DDDd ááháhá D:dddddd -
nembazz -
Takezó #3083 ezt honnan idézted? -
hujujj balhé van :D
"Tudják, ki volt
Az MTV értesülései szerint az sg.hu fórumában voltak elérhetőek a tételek."
ajjajjj :DDd -
ugyhivják ezt az egészet hogy :ERKÖLCSTELENSÉG -
Takezó #3080 a legbosszantóbb az, hogy nem egyenlő esélyekkel indulnak az emberek!!! pl aki csomót tanult rá, és aki fogta, és letöltötte... jajj... Remélem végiggondolja mgéeccer ezt az OM, és megteszi a kellő lépéseket :9 -
Takezó #3079 megeshet... legalább mi már nem írunk érettségit
-
jah, csá, kicsit sok a dolgom mostanság!! -
Takezó #3077 áh, némmá, ez még él :D már hiányoltalak, rég láttalak Láma!
-
-
Takezó #3075 ehh... ne haragudjatok, de qrvára remélem, hogy újraíratják ezt az egészet... nevetséges! nevetséges a matek érettségi színvonala, és nevetséges az is, hogy itt az egész a neten... -
Lacixx #3074 sziasztok!4órája olvasom a topikot, mer engem is érdekelnek a dolgok.Tavaly érettségiztem,hálistennek. De a barátnőm most érettségizik.A kezemben tartok 10 oldal kinyomtatott Matematika - középszint feladatsort., dátummal ellátva!!(maj10) Hatalmas dilemmában vagyok, h szoljak e az asszonynak reggel h mit nézzen át?! Nem merek,nem folyok bele,majd lesz ami lesz. De ha esetleg tényleg ezt fogják megirni, akkor meg pipa leszek magamra de nagyon... Marad az izgulás,kb fél 12 ig,mer akkor fejezik be! Sok sikert a törihez is,remélM hasonló eredmények lesznek. Magyar Oktasásügy egy rakás szar!KORRUPT AZ EGÉSZ ORSZÁG!! -
A Tények van csak meg, de abban csak Bárdos van, meg mutatnak közben képeket az SG fórumról, ennyi. -
00:49 miina: nincs matek???
00:49 miina: én új vagyok
00:48 miina: nah hali
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!! -
hogy tudták így az egészet elb@szni... -
tedd már be a ma estit... -
jaja :DDDDD
Aszondja a csaj, a felvételeket csak késő esti adásunkban mutatjuk be. 1 perc némaság. Jaa, mégis most mutatjuk be.
Ezután 3x-ra sikerült is megtalálnia a kamerát, ami éppen vette.
Ciki. -
béricsi #3068 miért, mi volt? -
Cat #3067 szégyen volt a ma esti hétorás MTV hiradó, van egy irtó jo sztorijuk, és olyan előadásmod hozzá, ami még a budapest tévén is szégyen
a csaj balra elhajolt hogy beleférjen a képbe, 10 másodperces késéssel rakják be a felvételt, közben a két musorvezető pakol az asztalán stb.