29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
cain #3308 azért csak megkérdezik tőle, hogy honnan szedte. -
feltunoen nagyon jok lesznek az erettsegik?
Tisztelt nép!
Amint láthatják az új érettségi rendszer sokkal jobban illeszkedik a magyar oktatás követelményrendszeréhez, a diákok könnyebben tudják megoldani az új tipusú feladatokat. -
béricsi #3306 pl. a palya.hu fórumát letiltották volna reggel, amikor jött a sok bejelentés, akkor nem lenne ekkor balhé, mivel jelenleg is még az a gócpont.
nade mindegy, mostmár késő.
Ha valaki most felmegy a netre, 2 perc alatt megtalálja a törit, tegnap azért nem volt ilyen eccerű, akkor fű alatt terjedt. -
persze leszarják és igazuk van
nem ő az aki felelős
ráadásul csak linkelt egy képet
amúgy nem azért de direkt megnéztem a csomagolást amikor behozták. 1-2 fiatalabb v lazább v pénzéhes tanár simán kinyithatta....amikor beviszik a tanterembe nem látszik semmi -
Vlala #3304 az a baj, hogy itt nem lehet újraíratni. Mert akkor a tételek internetes közzétételét magára vállalja egy ember, aki elmnndja, hogy mindezt milyen politikai felkérésre tette, és persze a T. Bíróság (nem tiszteltet jelent) felémenti, ha neveket mond.
tényleg nincs cset. Érettségi után visszakapjuk ? -
mit tiltson le? már nem csak magyar szervereken van kint..... -
ne hülyéskedj! a fél magyar rendőrség most érettségizik :D -
béricsi #3301 más kérdés persze, hogy ő csak valszeg belinkelte, dehát ezuek szerint még ki sem akarják hallgatni -
mostmá nincs cset, kunyizzhattok :D -
béricsi #3299 A rendőrség még nem kérte el az érettségibotrányban érintett weboldal működtetőitől annak a fórumozónak az IP-címét, aki feltette a magyartétel linkjét az oldalra, közölte a portál szolgáltatásfejlesztője kedden. Kővári Ádám "szinte biztos" benne, hogy az IP-cím alapján "személyesen meg tudják találni", aki kitette a linket. Horváczy Emese nem akarta megindokolni, hogy miért nem fordultak eddig az Sg.hu üzemeltetőihez.
ezt írtam az előbb is.
A rendőrség nem is nyomoz, mert ha valamit csinálna, pl. letiltatta volna a palya.hu fórumát.
ez mekkora, magyar rendőrség :)) -
Bazzeg ennek nagyon szar vége lesz :( -
fraizer #3297 felszólítom Magyar Bálintot, hogy mondjon le!!!!!!! :D LOL -
Ha feltűnően jók leszenk sztem vlamit kezdeni fognak ellene... Csak az a legnagyobb szop@s... Pl. évvégi jegyek duplázása.. :( A legkorrektebb az újraíratás lenne sztem. Asszem 2002-ben Szlovákiában is újraíratták. -
nyálat amúgy -
Baszza meg mindenki, aki tehet erről! -
ehe loál
veritek itt a nyált a középmatekra
ki nem szarja le???
az emelt is olyan könnyű volt hogy a +7 pont miatt a közepesek sehol se lesznek... -
Lacixx #3292 He kisfiam,te nem követed azeseményeket?Nem ovlasol forumokat,nincs tv-teK??Kevés embernek szivárgott ki? A b.nőm sulijába a fél iskola tudta a matek tételeket,az egyik gyerek reggel megkérdezte a matektanárt az egyik feladatról,ami éppen benne volt(13. feladat).Tehát ennyit erről,sztem tul van már beszélve nagy soipás lezs és kész.... -
Nah erről ennyit jól beszopták a nagy f@szt.. új érettségi? nesze bazze! mostmár értem h a tanárok miért voltak lesápadva állandóan meg miért fostak annyira..
nah majd jövőre kiváncsi leszek.. Lehet h tanulnak a hibájukból és visszatérnek a régi rendszerhez? Vagy ha maradnak a mostaninál akkor majd ne legyenek meglepődve.. -
ennek megint nem lesz jó vége :\ -
most jött haza haverom matek erettsegirol es aztmondta, hogy a tegnap este talált feladatsor volt az érettségi.
MOSt ő is nekiállt a töri tételeket átnézni. -
nem csak sms warezen. Mindenhol.
Engem ebben az egeszben csak az zavar, hogy iden megint nem fognak sehova felvenni, mert mindenkinek, akinek van internete idén max pontos érettségit=> felvételit ír. -
nah ha jóltom az emelt nem szivárgott ki matekból
legalábbis remélem h nem kell újraírni, mivel most írtam meg kb 100%ra:D:D:
elég könnyű volt szvsz -
És ezt honnan tudod? -
Lacixx #3285 Nah vége mindennek, UGYANAZ volt amatek is,ami fenn volt neten.És a töri is ugyanaz lesz,mer ugyanaz a szkennelés,tehát itt kruva nagy dolgok lesznek,ujra kellesz irni az érettségit ez már tuti sztem. -
Shadow_THH #3284 az új érettségi már maga káosz
de szerintem is csak kamu vagy max nagyon kevés embernek jutott ki
én ha idén érettségiznék, akkor a megtalált feladsatsort biztos első dolgom lenne az m1-nek és az igazgatómnak megmutatni :) szvsz -
Shadow_THH #3283 lol -
Mindenki kamuzik, össze-vissza nyilatkozik, saját érdekeit nézi, átveri a mostani érettségizőket... Próbálnak úgy játszani, h minden passzoljon, de ebből csak KÁOSZ lesz..
Ha tényleg igazi érettséik kavarognak SMSwarezen, akkor nem hiszem el, h nem törlik, tiltják le azonnal... Tegnap valaki befékelt ide egy pdf-et és rögtön le lett állítva az egész fórum... -
Vlala #3281 na bumm, az ember egyszer szólja el magát... én csak hallottam, nem, tudok semmit, vak vagyok és süket. -
Ezt hol lehet megnézni??? -
fraizer #3279 idén nem fog senki megbukni:D -
fraizer #3278 szíííííívás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Lacixx #3277 T-ZONES:"Közben a budai Szent Margit Gimnázium igazgatója bejelentette,h a szerdai középszintű történelem irásbeli feladatai is kiszivéárogtak,maguk a diákok muatták meg a tételsort,amely a m1 értesülései szerint megegyezik azeredetivel..." -
béricsi #3276 :DD
legyen ahogy akarod :) -
Vlala #3275 Legnépszerűbb témák
1. Érettségi
2. BogyóKatica
3. Football Manager 2005
4. World of Warcraft
5. Tibia
6. Kriszti13
7. Humoros és aranyos képek
8. ¤¤ Tudatmódosult tápik ¤¤
9. Veszett jóóóóó csaj!!
10. Real Madrid Fan Club!!!!!!!4444444
-
fraizer #3274 na meglátjuk mi lesz -
Vlala #3273 ezt kiegészítettem, kiemeltem néhány fontos "tényt". -
Vlala #3272 nem, ezek olyan hülyék, mint az én seggem, ami sokkal hülyébb, mint a tiéd, mindenbe beleszól
:-) -
htx...
bye :) -
fraizer #3270 jó munkát :D -
na most elmegyek dolgozni, kíváncsi vagyok 18:00-ra mikor hazakeveredek, mi lesz... :DDD