29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• cain
    azért csak megkérdezik tőle, hogy honnan szedte.
  • The Garrett
    feltunoen nagyon jok lesznek az erettsegik?

Tisztelt nép!

Amint láthatják az új érettségi rendszer sokkal jobban illeszkedik a magyar oktatás követelményrendszeréhez, a diákok könnyebben tudják megoldani az új tipusú feladatokat.
  • béricsi
    pl. a palya.hu fórumát letiltották volna reggel, amikor jött a sok bejelentés, akkor nem lenne ekkor balhé, mivel jelenleg is még az a gócpont.
    nade mindegy, mostmár késő.
    Ha valaki most felmegy a netre, 2 perc alatt megtalálja a törit, tegnap azért nem volt ilyen eccerű, akkor fű alatt terjedt.
  • franco
    persze leszarják és igazuk van
    nem ő az aki felelős
    ráadásul csak linkelt egy képet

amúgy nem azért de direkt megnéztem a csomagolást amikor behozták. 1-2 fiatalabb v lazább v pénzéhes tanár simán kinyithatta....amikor beviszik a tanterembe nem látszik semmi
  • Vlala #3304
    az a baj, hogy itt nem lehet újraíratni. Mert akkor a tételek internetes közzétételét magára vállalja egy ember, aki elmnndja, hogy mindezt milyen politikai felkérésre tette, és persze a T. Bíróság (nem tiszteltet jelent) felémenti, ha neveket mond.

tényleg nincs cset. Érettségi után visszakapjuk ?
  • Punkerwork
    mit tiltson le? már nem csak magyar szervereken van kint.....
  • I.C.ram
    ne hülyéskedj! a fél magyar rendőrség most érettségizik :D
  • béricsi
    más kérdés persze, hogy ő csak valszeg belinkelte, dehát ezuek szerint még ki sem akarják hallgatni
  • PResident Evil
    mostmá nincs cset, kunyizzhattok :D
  • béricsi
    A rendőrség még nem kérte el az érettségibotrányban érintett weboldal működtetőitől annak a fórumozónak az IP-címét, aki feltette a magyartétel linkjét az oldalra, közölte a portál szolgáltatásfejlesztője kedden. Kővári Ádám "szinte biztos" benne, hogy az IP-cím alapján "személyesen meg tudják találni", aki kitette a linket. Horváczy Emese nem akarta megindokolni, hogy miért nem fordultak eddig az Sg.hu üzemeltetőihez.

ezt írtam az előbb is.
    A rendőrség nem is nyomoz, mert ha valamit csinálna, pl. letiltatta volna a palya.hu fórumát.

ez mekkora, magyar rendőrség :))
  • I.C.ram
    Bazzeg ennek nagyon szar vége lesz :(
  • fraizer
    felszólítom Magyar Bálintot, hogy mondjon le!!!!!!! :D LOL
  • Joey_The_Man
    Ha feltűnően jók leszenk sztem vlamit kezdeni fognak ellene... Csak az a legnagyobb szop@s... Pl. évvégi jegyek duplázása.. :( A legkorrektebb az újraíratás lenne sztem. Asszem 2002-ben Szlovákiában is újraíratták.
  • franco
    nyálat amúgy
  • Joey_The_Man
    Baszza meg mindenki, aki tehet erről!
  • franco
    ehe loál
    veritek itt a nyált a középmatekra
    ki nem szarja le???
    az emelt is olyan könnyű volt hogy a +7 pont miatt a közepesek sehol se lesznek...
  • Lacixx
    He kisfiam,te nem követed azeseményeket?Nem ovlasol forumokat,nincs tv-teK??Kevés embernek szivárgott ki? A b.nőm sulijába a fél iskola tudta a matek tételeket,az egyik gyerek reggel megkérdezte a matektanárt az egyik feladatról,ami éppen benne volt(13. feladat).Tehát ennyit erről,sztem tul van már beszélve nagy soipás lezs és kész....
  • ranGer2
    Nah erről ennyit jól beszopták a nagy f@szt.. új érettségi? nesze bazze! mostmár értem h a tanárok miért voltak lesápadva állandóan meg miért fostak annyira..
    nah majd jövőre kiváncsi leszek.. Lehet h tanulnak a hibájukból és visszatérnek a régi rendszerhez? Vagy ha maradnak a mostaninál akkor majd ne legyenek meglepődve..
  • PResident Evil
    ennek megint nem lesz jó vége :\
  • The Garrett
    most jött haza haverom matek erettsegirol es aztmondta, hogy a tegnap este talált feladatsor volt az érettségi.

MOSt ő is nekiállt a töri tételeket átnézni.
  • The Garrett
    nem csak sms warezen. Mindenhol.

Engem ebben az egeszben csak az zavar, hogy iden megint nem fognak sehova felvenni, mert mindenkinek, akinek van internete idén max pontos érettségit=> felvételit ír.
  • franco
    nah ha jóltom az emelt nem szivárgott ki matekból
    legalábbis remélem h nem kell újraírni, mivel most írtam meg kb 100%ra:D:D:

elég könnyű volt szvsz
  • Joey_The_Man
    És ezt honnan tudod?
  • Lacixx
    Nah vége mindennek, UGYANAZ volt amatek is,ami fenn volt neten.És a töri is ugyanaz lesz,mer ugyanaz a szkennelés,tehát itt kruva nagy dolgok lesznek,ujra kellesz irni az érettségit ez már tuti sztem.
  • Shadow_THH
    az új érettségi már maga káosz
    de szerintem is csak kamu vagy max nagyon kevés embernek jutott ki
    én ha idén érettségiznék, akkor a megtalált feladsatsort biztos első dolgom lenne az m1-nek és az igazgatómnak megmutatni :) szvsz
  • Shadow_THH
    lol
  • Joey_The_Man
    Mindenki kamuzik, össze-vissza nyilatkozik, saját érdekeit nézi, átveri a mostani érettségizőket... Próbálnak úgy játszani, h minden passzoljon, de ebből csak KÁOSZ lesz..

Ha tényleg igazi érettséik kavarognak SMSwarezen, akkor nem hiszem el, h nem törlik, tiltják le azonnal... Tegnap valaki befékelt ide egy pdf-et és rögtön le lett állítva az egész fórum...
  • Vlala #3281
    na bumm, az ember egyszer szólja el magát... én csak hallottam, nem, tudok semmit, vak vagyok és süket.
  • csum666
    Ezt hol lehet megnézni???
  • fraizer
    idén nem fog senki megbukni:D
  • fraizer
    szíííííívás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lacixx
    T-ZONES:"Közben a budai Szent Margit Gimnázium igazgatója bejelentette,h a szerdai középszintű történelem irásbeli feladatai is kiszivéárogtak,maguk a diákok muatták meg a tételsort,amely a m1 értesülései szerint megegyezik azeredetivel..."
  • béricsi
    :DD
    legyen ahogy akarod :)
  • Vlala #3275
    Legnépszerűbb témák

1. Érettségi
    2. BogyóKatica
    3. Football Manager 2005
    4. World of Warcraft
    5. Tibia
    6. Kriszti13
    7. Humoros és aranyos képek
    8. ¤¤ Tudatmódosult tápik ¤¤
    9. Veszett jóóóóó csaj!!
    10. Real Madrid Fan Club!!!!!!!4444444

• fraizer
    na meglátjuk mi lesz
  • Vlala #3273
    ezt kiegészítettem, kiemeltem néhány fontos "tényt".
  • Vlala #3272
    nem, ezek olyan hülyék, mint az én seggem, ami sokkal hülyébb, mint a tiéd, mindenbe beleszól
    :-)
  • fifi
    htx...

bye :)
  • fraizer
    jó munkát :D
  • fifi
    na most elmegyek dolgozni, kíváncsi vagyok 18:00-ra mikor hazakeveredek, mi lesz... :DDD