29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
feco #3391 megtudod adni honna lehet leszedni a törit -
feco #3390 küld el nekem is msn-be [email protected] Légszikeeeeeeee -
hát persze!!
innen,sok sikert. -
Takezó #3387 DC++, de MSN-en és emailben terjed :D -
feco #3386 valiki tudja honnan lehet leszedni a törit?
-
feco #3385 hali
-

-
Szerintem ez az érettségi rendszer úgy sz@r, ahogy van.
Csak egy példát mondanék: egy kollégám szakkört tart egy iskolában. Hetekkel ezelőtt szóltak neki, hogy megérkeztek az érettségi feladatsorok, és azt a helyiséget jelölték ki raktárnak, ahol ő a szakkört tartja, ezért sürgősen pucoljon ki onnan mindent, ami kell a szakkörhöz, mert ott csak az érettségi feladatsorok lehetnek.
Kolléga lement, a helyiségbe beengedték, kihozta a cuccait, és senkit nem zavart volna, ha a felszereléseivel együtt kihoz pár feladatsort.
Szóval én nem tudom, hogy ki az a barom, aki kitalálta ezt az okos rendszert, de hogy ezért MB a felelős, az biztos. -
mert te és 200 sorstársad itt reménykedik tételsorért !!! nyomás tanulni ! -

-
mivan kisgyerek, reménykedtél????:D -
emitter #3378 amúgy k* lassú az sg kb 5ödszörre sikerült bejutnom
-
[12:45] <Hub-Security> aki még1xer a tételekkel foglalkozik az repül ! Tanulni kell nem itt beszélgetni
ennyit fűznék hozzá... -

-
töri közép -
OLIII #3373 toszt lesz új kérdéssor..... dehogy is... egy délután alatt??? na neeeee -
Takezó #3372 jajj bazz, már megint belassultunk? :o -
ja, már 3352-ben, belinkelték ide :) -
hirtelen mennyi uj tagunk lett!!!!
-
Nem is tudom, hogy miért, de vmiért egyetértek a cikk írójával... -
én sem akarom újra írni! -
sodi nem hiszem hogy a diakkok kozul most visszakeresik h ki rakta ki, vki mindig kifogyla rakni, akkor most evenkent talalomra 5 embernek kettebe torik az eletet bunbak kereses cimen? -
http://www.hir-tec11.hu/index.php?id=226&inc=termekmore legközelebb egyilyet érdemes lenne beszerezni a tételek mellé -
Takezó #3365 bazz, gondoltam érdekelne a holnapi töri, kb 5 percembe telt megszerezni... ööö az OM-ben fél nap alatt nem ment?
-
lol! :D -
kicsu #3363 ott rontottak el az egezset hogy már április végén mindenhova kiszálították a tételeket... én most pár ezer hülye netes miatt nem akarom ujrairni az egeszet... igaz hogy tanultam... de a sok kis csalo miatt ne én szivjak már :( -
zsolesz86 #3362 hol hallottad hogy uj kerdessor lesz ? télleg ? -
ja, akkor bocsi :) -
fraizer #3360 ez nem nked ment I.C.ram, hanem egy előbbi hozzászólónak, csak utánad ért oda a szöveg -
hát sajnos ez az egy hatulotoje, mint ahogy annak is, hogy egy olyan epuletben uldogelsz amit egy olyan tervezett aki vegigcsalta tanulmanyat, vagyis barmikor rad dolhet. EZ a hatranya annak h csalnak sokan -
Kou #3358 LOOOL :DDDD -
Feladó: poppy
Elküldve: 2005. 05. 10. 12:27
Tárgy: Nincs tárgy
töri angol?
dc-n hol?
:)
nah a másik tajték :D -
-
köszönjök, majd értesítjük. -
fraizer #3354 mit ugatsz te kis geci, menj tüntetni inkább, mindenkinek aki érettségizett ezt kéne tennie, mert így mi leszünk kiszorítva, főleg ha ilyen szánlmas volt az új verzió -
szemeét :D -
Előre kódolt bukás
BELPOL
* Zappe Gábor
2005. május 10., kedd
Politikailag motivált bűntény, erkölcsi banditizmus, játék a fejemmel - foglalta össze Magyar Bálint az egyébként előre kódolható és várható érettségi botrányt, márminthogy kikerültek az érettségi tételek. Ugyan már. Ez a rendszer szar.
Ahol ugyanis az érettségi tételek több ezer példányban, hetekkel korábban elkészülnek, majd napokkal korábban kipostázódnak, iktatódnak és páncélszekrényeződnek, ott bizony a több ezer kéz között lesz egy enyves. Hogy ez a kéz politikailag motivált, vagy üzletileg, az a tök mindegy esete. Lehet egy Magyar Bálint-gyűlölő pedagógusnak nevezett tanár éppúgy, mint egy ügyes biztonsági őr vagy egy seftes iskolaigazgató. Becsületre nem lehet rendszert építeni. Próbálkoztak már korábban, mások, akkor sem jött be.
Politikai üldözésről meg nem kéne beszélni. Ha Pokorni Zoltán személyesen vette volna át a borítékot ciszterci gimnázium igazgatójától, majd álruhát öltve csempészte volna be Az Este szerkesztőségébe (persze, pont oda), akkor sem. A hiba a rendszerben van. El lehet lopni, el fogják lopni. Ez ilyen.
Mellesleg a másik politikai üldözött, Tóth András, mégis mire számított, miután a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén előadta a Kulcsár-dokumentumok bezúzását? Hogy nem ezen fog röhögni Répássy Róbert meg a fél világ?
A kétszintű érettségi kezdődő botrányának ez csak az egyik fele. Hogy kilencvenezer diákból háromezren választották magyarból az emelt szintet, sokkal nagyobb gáznak tűnik, mint hogy szemét disznók Magyar Bálint fejével játszva tételeket lopnak el páncélszekrényekből. Ez ugyanis csak minden harmincadik diák. Osztályonként egy. Akkor meg minek?
És a pontszámításos, átcsoportosítós hisztéria igazából még el sem kezdődött, mert még az is lesz. Jelenleg senkinek fogalma sincs arról, hogy a régi és az új rendszerben érettségizettek milyen előnnyel vagy hátránnyal szerepelnek majd, amikor meghúzzák a ponthatárokat.
Persze jobban hangzik aljas, politikailag motivált tolvajokra hivatkozva lemondani, mint szimplán megbukni. De a végeredmény szempontjából ez is tökmindegy. Pedig Magyar Bálint már kétszer is járhatott miniszter szakra.
index.hu
minden szavával egyetértek. -
Feladó: I.C.ram
Elküldve: 2005. 05. 10. 12:26
Tárgy: Nincs tárgy
melyik hub? :D
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDASDASDASDASD -
[HUN]Noodlee> méghogy a tavaly érettségizettek előnyben vannak. hagyján hogy mindenki tudja a tételt, 20, ismétlen HÚSZ százaléktól kettest kapnak
<[HUN]Smarti> csak érted előbb porladtok el, minthogy az SMTPlogbol törlődne a levél tartalma :B)
<[EU]lewy69> töri emelt szint is felkerült?
<[HUN]Shityu> emelt tör vkinek?
<[HUN]Chumpyan> dvd-n az ifo mijen file?
<[HUN]Baali> najó de a felvételivel van gond nem a kieséssel
<[HUN]tori> bar az igez hogy miattuk nem jut be aki megerdemli
<[HUN]chivas> shityu masoja be minden cimet
<[HUN]ember> de. ez a mentalitás mo. többségére igaz
-
Ja, be lehet fejezni a kérdezősködést :D