29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
fraizer #3432 az milyen fasszopás, hogy most meg akarják bolygatni a tavaly érettségizettek eredményeit, mert hogy így nincs esélyegyenlőség? most mondták a HÍR TV-n -
Biztos kinyittatták a nagy vagánnyal.
Én nem idén érettségizem (2000 rulez), de azért idegesít a dolog, mert egy ennyire hülye rendszert kitalálni tényleg nagy bravúr.
Ezek után senki ne lepődjön meg, ha mindenki a neten lóg és keresi a tételeket. És nyugi, szerintem a srácok 95%-a tanul, és csak az az 5% kutatgat a neten, akinek tényleg semmi reménye nincs. Legalábbis remélem.
-
Takezó #3430 emeltszintűek is kikerültek? :O (nekme kéne egy emelt töri :D:D:D) -
enjoy86 #3429 baromira nem fair ez az egész,én a matekot és a magyart is saját kútfőből írtam meg! és a becsületes emberek nem fognak bekerülni az egyetemekre,mert nem annak van előnye aki tudja a tételekt előre,hanem annak van hátránya aki nem...
-
jelszo:lofasz!
sok sikert
-
legyen az, hogy aki megkérdezi, hogy hol lehet megszerezni az érettségit, az kapjon bannt. De azok, akik most irnak hadd beszéljék már meg egymás között, hogy nekik hogy ment -
pff :) nyílt volna másik három -
Takezó #3425 most zárt, vaty nem? :o -

jövőre mi is itt fogunk koldulni ? vagy simán csak letöltjük és msn-en átküldjük 1másnak ? :)
-
ehehh :D -
no, mégse zárták le? :) -
nyílna új... -
htx!!4 -
Nyelvvizsga rulz, szal nekem nem kell :P -
loál+!!!!!!!!!!!!!!! -
abonyitomz #3417 engem nem érdekel a töri az nem lesz vészes :D , ha vaalaki tud valamit az angolról az privizzen vagy küldjön mailt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
Egy ember? Nem. Ez sok ember hülyeségéből történt. Ilyenkor nem érdemes bűnbakot keresni. -
Narancs89 #3415 és h leeht megnézni?
camouflage gondolom..
de mi a jelszó? -
Takezó #3414 mé zavar a tápik? :D:D:D -
ö, mert mod!!!:)) -
"Mint BOT-nak az a véleményem inkább tanulj!" BAN ok.. :DDDDDDDD -
Csak azt bánom, hogy énis részese vagyok ennek a problémának... Énis idén érettségizek. Sajnos.. Ilyen emberek között. -
TAKARODJATOK TANULNI BÜDÖS SZÁNALMAS GECIK MERT FELRÚGOM AZ ÖSSZES TAKNYOS MAJMOT!!!!!!!!!44444444 -
sztem le kéne ezt a témát zárni pár napra.. -
Már hogy Te?
-
Legalább ne lenne olyan lámafasz, hogy egy olyan nyilvános fórumon kérdezi meg, amről az egész ország tud... -
Audrey #3406 jajjajjj, micsoda okosság! -
Aztért vicces, hogy az utóbbi 5 percben 10-15 helyre kellett válaszolnom a töri tételekkel kapcsolatban, hogy
"bocs, de nem MEREM terjeszteni, mert bűncselekmény, meg IP-visszakeresés" :D -
azaz!!:DD -
ha nem hagyjátok abba a politizálást, bezárom a topic-ot és majd ha lenyugszanak a kedélyek csak akkor nyitom ki. -
Dc-n sorra bannonják az embereket.. :DDDDDD -
Gratulálok pajtikám... Az ilyen emberek miatt fogja még legalább 80.000 másik ember jol megszivni, és ujraírni az egészet. Most akkor segítesz magadon? Nem... Csak másokkal is jol kib@sztál. Gratulálok. Igy tovább! Tanulj 4 évig és menj el érettségizni? Jaaa az nem megy? Akkor menj az ut mellé lapátolni.. Az valo az ilyen embereknek. -
-
Ennyi lámát még nem látott az sg.. :DDDDDD sok nyomvadt haszonhajcsár érettségiző kis..*** -
ez nem politika. Ő az oktatási miniszter, ez az ő felelőssége, neki kell tartania érte a hátát. -
HRaVeN1 #3397 Én is most jöttem, és tényleg totál egyszerű volt. Akinek csalnia kellett ezek a feladatokhoz, hát az nc.. -
csá , netről :] -
hm...
nembiztos, de na politizáljunk. -
emiatt az egész miatt egyedül magyar bálint okolható... -
ott a link.