29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• fraizer
    az milyen fasszopás, hogy most meg akarják bolygatni a tavaly érettségizettek eredményeit, mert hogy így nincs esélyegyenlőség? most mondták a HÍR TV-n
  • szanics
    Biztos kinyittatták a nagy vagánnyal.
    Én nem idén érettségizem (2000 rulez), de azért idegesít a dolog, mert egy ennyire hülye rendszert kitalálni tényleg nagy bravúr.
    Ezek után senki ne lepődjön meg, ha mindenki a neten lóg és keresi a tételeket. És nyugi, szerintem a srácok 95%-a tanul, és csak az az 5% kutatgat a neten, akinek tényleg semmi reménye nincs. Legalábbis remélem.
  • Takezó
    emeltszintűek is kikerültek? :O (nekme kéne egy emelt töri :D:D:D)
  • enjoy86
    baromira nem fair ez az egész,én a matekot és a magyart is saját kútfőből írtam meg! és a becsületes emberek nem fognak bekerülni az egyetemekre,mert nem annak van előnye aki tudja a tételekt előre,hanem annak van hátránya aki nem...
  • Láma!
    jelszo:lofasz!
    sok sikert
  • Bandee1987
    legyen az, hogy aki megkérdezi, hogy hol lehet megszerezni az érettségit, az kapjon bannt. De azok, akik most irnak hadd beszéljék már meg egymás között, hogy nekik hogy ment
  • ÁjjLe BoBBi
    pff :) nyílt volna másik három
  • Takezó
    most zárt, vaty nem? :o
  • [HUN]PAStheLoD
    jövőre mi is itt fogunk koldulni ? vagy simán csak letöltjük és msn-en átküldjük 1másnak ? :)
  • PResident Evil
    ehehh :D
  • Bandee1987
    no, mégse zárták le? :)
  • PResident Evil
    nyílna új...
  • ÁjjLe BoBBi
    htx!!4
  • Sadist
    Nyelvvizsga rulz, szal nekem nem kell :P
  • Láma!
    loál+!!!!!!!!!!!!!!!
  • abonyitomz
    engem nem érdekel a töri az nem lesz vészes :D , ha vaalaki tud valamit az angolról az privizzen vagy küldjön mailt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • Sadist
    Egy ember? Nem. Ez sok ember hülyeségéből történt. Ilyenkor nem érdemes bűnbakot keresni.
  • Narancs89
    és h leeht megnézni?
    camouflage gondolom..
    de mi a jelszó?
  • Takezó
    mé zavar a tápik? :D:D:D
  • Láma!
    ö, mert mod!!!:))
  • Joey_The_Man
    "Mint BOT-nak az a véleményem inkább tanulj!" BAN ok.. :DDDDDDDD
  • gstm
    Csak azt bánom, hogy énis részese vagyok ennek a problémának... Énis idén érettségizek. Sajnos.. Ilyen emberek között.
  • ÁjjLe BoBBi
    TAKARODJATOK TANULNI BÜDÖS SZÁNALMAS GECIK MERT FELRÚGOM AZ ÖSSZES TAKNYOS MAJMOT!!!!!!!!!44444444
  • lamase
    sztem le kéne ezt a témát zárni pár napra..
  • szanics
    Már hogy Te?
  • Bandee1987
    Legalább ne lenne olyan lámafasz, hogy egy olyan nyilvános fórumon kérdezi meg, amről az egész ország tud...
  • Audrey
    jajjajjj, micsoda okosság!
  • SoDI---
    Aztért vicces, hogy az utóbbi 5 percben 10-15 helyre kellett válaszolnom a töri tételekkel kapcsolatban, hogy

"bocs, de nem MEREM terjeszteni, mert bűncselekmény, meg IP-visszakeresés" :D
  • Láma!
    azaz!!:DD
  • Punkerwork
    ha nem hagyjátok abba a politizálást, bezárom a topic-ot és majd ha lenyugszanak a kedélyek csak akkor nyitom ki.
  • Joey_The_Man
    Dc-n sorra bannonják az embereket.. :DDDDDD
  • gstm
    Gratulálok pajtikám... Az ilyen emberek miatt fogja még legalább 80.000 másik ember jol megszivni, és ujraírni az egészet. Most akkor segítesz magadon? Nem... Csak másokkal is jol kib@sztál. Gratulálok. Igy tovább! Tanulj 4 évig és menj el érettségizni? Jaaa az nem megy? Akkor menj az ut mellé lapátolni.. Az valo az ilyen embereknek.
  • Bandee1987
  • Joey_The_Man
    Ennyi lámát még nem látott az sg.. :DDDDDD sok nyomvadt haszonhajcsár érettségiző kis..***
  • Bandee1987
    ez nem politika. Ő az oktatási miniszter, ez az ő felelőssége, neki kell tartania érte a hátát.
  • HRaVeN1
    Én is most jöttem, és tényleg totál egyszerű volt. Akinek csalnia kellett ezek a feladatokhoz, hát az nc..
  • [HUN]PAStheLoD
    csá , netről :]
  • Láma!
    hm...
    nembiztos, de na politizáljunk.
  • Bandee1987
    emiatt az egész miatt egyedül magyar bálint okolható...
  • Láma!
    ott a link.