29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
vagy mert te szeretnéd? kusoá. -
de én nem tudtam a kérdéseket és jól sikerült a matek
szóval ez miatt nem akarom újra írni!!! -
látom gyűlik a kis humorzsák bagázs. -
-
az oké hogy dolgozatnál puskázol, vagy megtudod a tanári szertárbol a kérdeket, de az érettségin legyél legalább tisztességes!
a jövöd mulik rajta okoska!!!!!
(ez azoknak akik csalnak) -
nekem is megvan... -
az lenne a legjobb, ha megkapnánk az évvégi jegyeinket. -
szóval ők már látták és simán megírják -
most azért tartóztatják le partyfacet mert felrakott egy oldal kicsíkozott képet?? hát LOL
én inkább azokat kapnál el akik vissza adogatják a tételeket,mert megvan nekik -
kacagjunk egy jót, ezen a poénon... gondolom szerencsétlen küld neked egy levelet, te meg majd jól kiszúrsz vele, és beraksz valami undorító képet... kac-kac. -
ŐSZINTÉN REMÉLEM HOGY ÚJRAIRATJÁK, MERT AMI ITT MEGY AZ A LEGALJA!
1) nem lehet nemtudomást venni az interneten keringő anyagokról mert ha valaki becsületesen fejből összehoz egy 3ast 4est az kevés azokkal a tahókkal szemben akik mondjuk 3-4 évig 2es 3as évvégikkel most írnak egy 5öst. Tehát:
aki becsületes megszívja!
2) gondoljunk egy olyan problémára hogy most mindenféle szakmunkásban nevelkedett lusta trehány megírja 5ösre mert van internete. És mivan a szorgalmas netnélküli gimnazista emberrel, aki becsülettel készül ugyan de csak egy 4-est tud összehozni. És mivan ha ezen múlik az, hogy nem őt veszik fel hanem valami suttyóbunkó parasztot? (lazább tanárok a szakmunkásban jobb jegyeket adhatnak év végén osztályzáskor, míg a gimnáziumban tényleges tudás kell és meg kell szenvedni az év végi jegyért, nem az van hogy "Tanárúr egy skót whiskey és megvan a 4-es ügye?")
3) mindenki sunyít és tagad. Érdekes módon azért matekról is már 10 órakor kimentek azok akik minden évben 2-es 3-asok voltak. Persze teleírt lapokkal.
4) remélem újraíratják és kiderül hogy kinek mennyi a TÉNYLEGES tudása... mindenki tud az egészről az egész országban, tanárok, diákok, miniszterek, még a takarítónő is a feladatlapokkal tapétázza a falát... ez gáz!
GUSZTUSTALAN AZ EGÉSZ. ÍRASSÁK ÚJRA! ÉN IS MOST ÉRETTSÉGIZEM DE SAJÁT MAGÁVAL HARCOL AZ EMBER ÉS FEL KELL ADNIA ELVEIT... MERT HA NEM: LEMARAD! -
nem mind1??? kit érdekel, tisztességesen kell éretségizni, nem úgy hogy csalsz -
hát én is jobban szeretném. -
persze megvan nekem kell? -
enjoy86 #3459 amúgy a töri emelt is felkerült már? -
Elvileg megvan a IP-je annak aki feltette ide a magyar érettségi képét anno. What do you think about it? -
nemártana -
fraizer #3456 hülye vagy te vazzze -
attol még nemkell 50* beirni. -
enjoy86 #3454 remélem h ezek után az egyetemek fognak felvételit szervezni... -
javítva -
fraizer #3452 ne haragudj, de ez sztem fontosabb, mert még olyanok is szarba kerülnek,akik tavaly megtették a magukét -
igen tudjuk, igen OM elbaszta .. igen te is hülye vagy .. -
még vagy 3x írd be plz. köszi -
hájyszor irod még be??? -
egy 'nem'-et kihagytál:)
ígyvan majd koppannak még ezek... -

-
aki csalás nélkül írta az azt egyetemen is megállja a helyét... oda már nem lesznek letölthetők a felvételi feladatsorok, így a szegény, csaló emberkék biza leperegnek a picsába... -
navajon? -
fraizer #3443 az milyen fasszopás, hogy most meg akarják bolygatni a tavaly érettségizettek eredményeit, mert hogy így nincs esélyegyenlőség? most mondták a HÍR TV-n

-
az kéne még... -
áz!!! 

-
Takezó #3440 bazze, hagyjanak már, mi legalább nem csaltnk :D -
a középszintű matekosok ugyis mind 5-öst irtak, annyira egyszerű volt... -
a középszintűek ugyis mind 5-öst irtak, annyira egyszerű volt... -
ez így igaz. szánalmas hogy ilyen megtörténhetett, de megtörtént. de szerintem vissza fog ez még ütni. főiskolák, egyetemek megmondják hogy akkor csinálunk felvételit...legalábbis azt kéne -
a hirtvn?
akkor nem biztos!!!:D -
Takezó #3435 ász
-
béricsi #3434 há mér moderálták ki a Bálint-érettségis poénos képet? -