29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
http://www.origo.hu/itthon/20050510erettsegi.html -
Takezó #3514 jah, akkor csak a magyarról mondtak olyan 9 tételt... hogy abból választják ki a 3-at -
Naaa, tudsz Te, ha akarsz. Ezzel most kivételesen egyetértek. Mondjuk az újraírással nem, mert tényleg azok vannak többen, akik nem tudtak semmit a tételekről. velük szemben meg ez kicseszés lenne.
De pl én sem szeretném, hogy áthúzzák a felvételimet, mert pár kis kockageci, akik ezzel akarnak keresni, közzé teszik a tételeket.
Btw. PartyFace-el mi lett? -
Takezó #3512 lol, de hamar ki is kerülsz
-
sztem fincsi :DD -
Történelem érettségi tételsor 2005 (TOP Secret)!!!
Kérdések:
1. Mi a véleménye a 2005-ös érettségi botrányról?
2. Ön szerint, hogyan vizsgázott az Oktatási Minisztérium 2005-ben?
3. Sorolja fel azokat a lelőhelyeket (média, sajtó, stb...), ahol ideje korán felbukkantak a tételek! (Ha nem elég, akkor pótlapokat a felügyelő tanártól kérhet.)
4. Ön miért olvasgatja ezt a topikot, ahelyett hogy tanulna a vizsgára?!
-
egyetértek
Az érettségi tényleg könnyű volt, én is fél órával idő előtt kijöttem, mert már nem volt mit csinálnom... -
akkor csak ment a tippelgetés, hogy innen hallottam, onnan hallottam... nézd vissza, ebben a topicban volt ! -
oojan!!
nemis akármijenben!
legalábbis én!!
-
Takezó #3506 és mégis felsőoktatási intézetben vatyunk, hehe
-
Egy paprikáscsirkét :DDDD
Egyébként épp most ebédelek, és megnéztem a linket, amit berakott... háth nemmondom majdnem megfulladtam mer félrenyeltem...

-
Takezó #3504 ha van blútúszos hedszeted, én szívesen lesúgom némi pénzért
-
megvoltak a feladatok és (becsléseim szerint) 3ast írtam... ehhez kell gerincesség. 20 pontot már összeszámoltam amit biztos elvesztettem... becsületesen fogom megszívni hogy a többiek csaltak. -
nekem se, ha ez megnyugtat!!:DD -
inkább szánalmas -
Takezó #3500 mi volt tavaly?:o
nemár, hogy csak nekem nem volt emg
-
huzzál már el innen! -
enjoy86 #3498 vicces volt ahogy a kettes matekosok arra verték a mellüket h ők ma milyen 5-ös érettségit írtak.... -
Bladez #3497 mi lesz ebből emberek -
feco #3496 valaki nem tud angolt? -
tavaly is ugyanez volt, csak szolidabban :D
nemderült ki semmi, nem is jöttek be a tippek, tehát maradt a saját kútfő... szal -
Ott a pont. -
a tanulás eszedbe se jut? :))) -
nah miaz félrenyeltél? -
ihihiiii és akkor most kb röhög magán hogy hú de jó poént csinált... faszagyerek. -
ja. -
jééé ki lett bannolva bigfoot :D -
Ez hulyeseg, énis 3as voltam matekbol ev vegen es ugy irtam meg az erettsegit hogy elotte nem lattam. Megis kijottem 10 utan par percel mert mindent meg tudtam csinalni ennyi ido alatt. Azert mert neked kevesbe sikerult jol most irja mindenki ujra? A neten keringo teteleket meg leszarom, siman meg lehet irni 5osre azok nelkul is. -
nem mentegetőzöm. mindenki higyje csak azt, amit akar... -
enjoy86 #3485 tényleg gusztustalan. én +írnám becsületesen a törit is,de az ország 80%-a úgyis előre tudni fogja a feladatokat. és nekem + fontos lenne h felvegyenek. most én is álljak neki tételeket keresni h legyen esélyem?!?
-
Had kérdezzek már valamit. Ha te most érettségiznél, ne mondd már nekem, hogy szarnál az egész dologba. Igen tudom, te becsületes vagy :D -
de jó hogy tavaly érettségiztem, most biztos bűncselekményt követnék el, mert az egyik tételterjesztőt biztos bántalmaznám egy kicsit :)))) -
nem kell mentegetőzni.. senki se csalt :) -
az ellen meg én tiltakoznék. Szarul ment ebben az évben a matekom, ez az érettségi meg segitene rajta, mivel tényleg könnyű volt...(Aki meg azt hiszi rólam, hogy én is láttam előtte a tételeket, az csak higgye nyugodtan, az a lényeg, hogy én tudom: nem csaltam) -
ezér ban -
paraszt -
a szánalmas bagázs is
[rád céloz] -
ha ma tuttad legközelebb is fogod.. -
ez igaz... itt a másik fele... -
ismerős a helyzet, mi ? :DDDD