29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
miért ne gondolta volna komolyan? Még mindig könnyebb egy 5-ösre megérni középszintűt mint 70%-ra, hogy +1 ponttal többet érjen. -
ne politizáljunk -
bammeg mit linkeltél ?
ennek is bannt -
Nem halsz bele, ha tanulsz még egy kicsit. Okosabb leszel.
-
máshogy nem lehet megoldani!!!! fizikalilag sem fér be ennyi ember az egyetemkre. -
www.peticio.hu
Petíció Magyar Bálint lemondása érdekében.... döntse el mindenki akarja-e hogy lemondjon. -
Aki egyetemre akar menni, eleve emeltszintűt választott. Az meg nincs fent a neten, ha jól tudom. Aki középszintűt választott, az nem gondolta komolyan tanulmányai folytatását. -
de legalább a hülyék bejutnak :D -
Shadow_THH #3667 bazz nem tudtam fél órán át bejelentkezni túl volt terhelve :D -
Braveheart #3666 Semmi értelme nem lenne megemelni a ponthatárokat 140-re. Pont azokat szivatnák meg ezzel akik becsületesek votlak. -
lol az SG-t állítják be bűnbaknak :D közbe köze nem volt az egészhez :D -
amivel meg azokkal basznak ki akiket tavaly nem vettek fel :( -
XDDDDDD -
ja, de mostmár tuti, hogy 140-től fognak indulni a ponthatárok. -
kikiangel #3661 szerintem amit feltettek nem lehetnek jok
-
engem inkább az zavar, hogy aki jól megírta a cuccot azon rajta lesz a pecsét, hogy biztos azért lett jó, mert tudtad a tételeket.... :/ -
NEM azzal van a gond hogy átmegy -e valaki vagy sem. 2 est csak a sulyosan ertelmi fogyik nem irnak
Hanem ez alapjan vesznek fel egyetemre! -
Irok még egy pár sort, hátha mutatják TVben az avataromat
-
nem buták, csak tudjűk, hogy ha újra kell iratni akkor az = a teljes bukással. -
"lol ezek tényleg nem hiszik el hogy csak az nem jutott hozzá aki nem akart"
buták mint állat.. -
ne parázzatok már 18 évesek! Láttam atételsort. Simán átmegy mindenki aki egy keveset készül rá.
Meg úgyis mást fognak adni. Képtelenség, hogy ez legyen holnap. -
"Az Oktatási Minisztérium jelenlegi hivatalos álláspontja szerint a már megírt két tárgyból nem kell újra vizsgát tenni, csak abban az esetben ha valaki nem fogadja el a megajánlott 3 -as érdemjegyet."
Forrás: Itt -
jaja ez engem is érdekelne. gondolom hírtv vagy mtv1 -
Annak örülnék, csak adjanak még 1 hetet rá :) -
Melyik tv/rádió adón lesz a sajtótájékoztató? -
kikiangel #3650 akkor mondja meg mindenkinek hogy hol vannak és megnézzuk
-
bakker nem akarom újra írni!
és holnap akarok törit írni!
ha meg nem akkor inkább 2 tétel szóbelin
-
Törim nincs, ha arra gondolsz. -
"Aáry-Tamás Lajos az érettségi tételek idő előtti nyilvánosságra hozatala kapcsán az MTI-nek kedden úgy nyilatkozott, a magyar érettségivel minden rendben van, nem volt olyan súlyú a jogsérelem, hogy az veszélyeztette volna a diákok esélyegyenlőségét."
lol ezek tényleg nem hiszik el hogy csak az nem jutott hozzá aki nem akart.
-
Szerintem magyart-amtekot nem íratják újra. A törire meg kitalálnak új tételsort. 101% hogy nem írattatják azt meg ami a neten már mindenkihez eljutott
-
zsíír ! :D -
Neked van? -
vótmá.
probatételek. -
Pedig hidd el, hogy kiszivárgott az egész... -
Bladez #3641 http://www.privatbankar.hu/html/cikk/cikkoldal.php basz ha ez igaz valaki meghal -
Érdekes én nem találtam konkrét tételsort. Csak mindenütt ez megy, hogy van ... -
Azt parázom, hogy nem akarok írni új érettségit. ÉN becsületesen készültem matekra. Baromi könnyű volt a feladatsor is. Gyakorlatilag csak függvénytábla kellett hozza. Most újraíratják, és tuti nehezebb lesz. Magyart meg szimplán nem akarom újraírni, bár eléggé elbasztam szerintem. -
sry lassú vok! :D -
hátja
ha nem fejezik be vége az írásbelinek... -
kikiangel #3636 persze mejd fizetek vmiert ami nem is biztos hogy jo és még szarba is kerulhetunkj miatta mert ujra iratatjak velunk az egészet