29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• torrente
    3*8=24 órát?
    1 négyzetméter burkolásért nézz utána mennyit el mernek kérni!
    Vagy tv-szerelők: azt mondják, hogy ki kellett egy alkatrészt cserélni 8e Ft-ért, közben csak meg kellett forrasztani valamit. Nyomozz utána, hogy igazat mond vagy sem!
  • WizarDTommy
    Újranyomtatják az érettségi tételeket 2005. május 10. 14:51 Újranyomtatják a hátralévő érettségi tárgyak tételeit - jelentette be László Boglár kormányszóvivői sajtótájékoztatón kedden. Közölte: erről Gyurcsány Ferenc és Magyar Bálint állapodott meg. (MTI)
  • [HUN]PAStheLoD
    ez a szép megnyílvánulás elsősorban téged jellemez :D
  • oneal1
    attól még lehet paraszt
  • DZSÍNÓ
    Kulcsárnak is csak 8 általánosa volt , mégis milliárdokat keresett
  • Nav
    ott a pont,a tobbi meg majd rajon par ev mulva amikor munkat keres,a diplomajaval bejelentett allas jo ha 20%- uk talal,akkor meg minek 4-5-6evet elkurni?
    ismerosi korben ,szamtalan embert vagy azert hajtottak el mert diplomaja van es azzal kene bejelenteni,vagy hiaba van diploma erettsegin jelenti be,
    a masik meg az hogy normalis allas diplomaval szinte zero,illetve ha van is oda nem fognak felvenni referencia vagy durva protekcio nelkul,ha csak nem vegeztel orvosit ect..aztan dzsave ebbol a tetufeszektol nyugatra
    na pá

• oneal1
    :DDD
  • oneal1
    aki meg amugy nem tud leérettségizni az meg szégyelje magát vazzeg!!
    ennyi alapja azér kell hogy legyen mindenkinek!
    aki ezt is csalással éri el.....hülye marad mint volt..
    én hálisten tavaly érettségiztem és akkor nyugi volt...
  • Unknow
    Hm..hát ha átdolgozzák az érdekes lesz. Ez amolyan instant magyar munka. Kíváncsi vagyok mennyire lesz a felépítése normális.
  • lamase
    akkor most ezt használd ez nem olyan átláccó :D
  • bigfoot
    újra kell írni!
    van egy ilyen pletyka.....
  • I.C.ram
    azt is vedd bele, hogy egy szakmunkás kb. 3x annyit dolgozik.
  • Braveheart
    [b]Az egyeztetésen a kormányfőn kívül Magyar Bálint, Hiller István, Kuncze Gábor vett részt - A hirado.hu úgy tudja, hogy holnap 10 órakor kezdődik a történelem érettségi, addigra újra írják a feladatokat. Az angol és a német tesztkérdéseket szintén átdolgozza az oktatási minisztérium

Forrás: http://www.mtv.hu/cikk.php?id=37647
  • rico33
    de én még nem tudom a címet!
  • torrente
    Szerintem is egy nagy nulla a mai diploma értéke. most szakmunkásnak jó lenni, mert abból van hiány, azok tömik meg jól a zsebüket. Én is gondolkozom, hogy kitanulok valamit: tv-dvd-szerelést vagy burkolást. Havi 300-400e ft-ért megéri.
  • lamase
    aha.. jó duma :DDD
  • Chief
    Mi van kicsirigó?
    Bevadultál?
  • The Garrett
    kivancsi vagyok hanyan állnak most neki nagyítgatni, sharpenezni. :D:D:D

HA valakinek kell photoshop tanácsadás, százasé adok! :D
  • Aquir
    asszem rico33 - ban.
  • DanielT
    Miért is? Azért mert mindenhol ahol kérik a tételeket ezt a linket rakják be? Fél perc alatt több 1000 hívője lett az oldalnak :)
  • torrente
    én mondjuk 4,6-tal végeztem el az érettségit.
  • lamase
    elsülyedté szégyenedbe?:D
  • I.C.ram
    lol már az indexen is kint vannak a törik, igaz elvannak homályosítva.
  • The Garrett
    ezen énis meglepődtem. Felhasználói szinten kezelik a gépet, internetet használnak, és nem találkoztak még zip/rar kiterjesztéssl X)
  • Braveheart
    Már csinálom a pólóm:
    Feladatsort mindenki hozott, vagy osszak? Érettségi 2005 RULZ
  • Unknow
    Van egy kiegészítő kérdéssor töriből amivel lehet felcserélik a mostanit :) A magyart is kitudták volna cserélni ha előbb tudják meg. Amúgy meg nem kuncsorogni kell hanem leülni és tanulni. Én is most érettségizek és veszem a fáradtságot,hogy kicsit leüljek tanulni. Senki nem hal bele.
  • Action
    Arról nem beszéve hogy mintha piacon lenne az ember ott!
    Ez megy:" emelt töriért küldök közép angolt meg közép törit"

Qrva jó!!!:))
  • Nav
    ha 1 sg.hu-s forumozo hozzajut 1 ilyen szintu vedelem alatt alló dologhoz mint az erettsegi tetel feladatsora,akkor mert nem mond le az oktatasugyi miniszter?
    minimum
    katasztrofa ami ebben az orszagban folyik
    /hozzateszem engem 1ft eltuntetesert felelossegre vonnanak a munkahelyemen,es ezzel nem en vagyok az egyeduli/

egyebkent az erettsegivel ,meg utanna a diplomavan is kb kitorolhetitek a kis seggeteket
    off
  • [HUN]PAStheLoD
    azért szerencsére nem mindenkinek adták a kezébe az érettségi bizonyítványt..
  • torrente
    Csak 4 éve volt rá. Kevés vót Woody haver, én úgy látom.
  • Action
    LOL!!

Ezek a szerencsétleneknek a palya.hu forumon arra van eszük hogy letöltsék,meg egymásnak küldözgessék,de arra már képtelenek hogy egy egyszerü zip,vagy rar fájlt hogyan tömöritsenek ki!!! Az ilyenek miért nem sz.techböl érettségiznek??
    :))
  • torrente
    Tanuljál, ne a neten lógjál! Eddig is le tudott mindenki érettségizni.
  • Láma!
    minek? nemtanultál?
    igy jártál!!
  • lamase
    magnum szauna.. csíped a fiukat?:Oo
  • Sadist
    De pl. matekból nem. Vagy fizikából emelt szinten pl. fizikusok életrajzát is meg kell tanulni, ami pedig nem kevés, még ha csak a magyarokat is vesszük. Ráadásul mindezt idegen vizsgabizottság előtt.
  • lamase
    sztem azért szólt be mert megnézte a linket .DDDDD
  • I.C.ram
    na hol van a magyar bálint sajtótájékoztató?
  • rico33
    ja mer?
  • ÁjjLe BoBBi
    na akkor elmarad a holnapi töri? valahol ezt olvastam
  • torrente
    De ha jól sikerül, tuti hogy felvesznek, nem?
    Különben is, felsőoktatásban egy vizsgára kell ennyit tanulni mint érettségin egy tantárgyra.