29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Mondjuk erre én is gyanakodnék.. annak a tudatában, h a myagyar, matek, töri is kinn van... -
LOL ne találj már ki ilyen hülyeséget még elhiszi a sok h**** :) -
Ez tényleg fury. De gondolom azthiszik a pótfeladatsor is kijuthatott az eredetivel együtt. -
csizi70 #3800 ezt honnan veszed?
-
EZ biztos forrás? -
Az M1 legfrissebb információi szerint Magyar Bálint az interneten terjedő középszintű érettségi feladatsorok és az elmúlt nap tanulságai szerint 15 percre akarja korlátozni a történelem írásbeli vizsga időtartamát. Szerinte ennyi idő éppen elég lesz arra, hogy a diákok elfogyasszák elemózsiájukat, ásítsanak kettőt majd az idő leteltével beadják otthon előre megírt dolgozatukat. A miniszter még nem reagált a reformötletre. [[tanulás helyett hülyeségeket költ ]] -
ezt is csak úgy hobbiból olvasgatom, tudod, van aki tanul :)) -
jaja D:ddDDDd amugy ha kinyomtatják ás állni fog itt ott, valaki megint lenyúlja hát én úgy fogok nevetni mint senki más.. -
Én azt hittem van valmai pót feladatsor.. amit ilyenkor vetnek be... nem pedig rögtönöznek egyet.. :SSSS -
3792-
a töri -angol- németet dolgozzák át.
Magyar matek marad.
-
reméljünk, hogy majd ebből az újranyomtatásból is csurran-cseppen majd valami bálintkának és ferencnek. -
és a matekkal meg a magyarral mi van? -
azon röhögnék ha az is kint lenne neten
-
Bazze, most olvasgatom a törit, erre mondját a hírtv-n, hogy újat nyomtatanak...lol :DD -
új töri tételsor lesz. -
már levakarták netről .. amúgy sulinet.hu -n lesz fenn hivatalosan [ a magyar már fenn van ] -
Újraírják az egészet és 10től kezdődik az érettségi, jó nagy szívás nekünk akik nem csalunk....... -
De lebukott.. :PP -
mer jó évet fogtál ki Tomi :P
de komolyan meglepő ami történik, palya.hu-n 10mp keresés után direkt link a töri tételekhez? magyarisztán :D
kormánynak van már _hivatalos_ állásfoglalása? fele azt mondja újra kell írni, fele hogy nem, de érdekelne hogy mi az igazság ... vagy még el sem dőlt? -
B., Tóth Vera -
OPM #3781 :DDD -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
LOL! Pálinkás Józsefnek is elküldtek pár tételt :DDD EZ DE KEMÉNY :D -
:DDDDDDDD na ja hír tv azt mondja még nem biztos a holnapi nap. -
Deathcourier #3777 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ti betegek vagytok :P -
na akkor ha törölték a töritételeket, akkor elküldöm annak a 10-20 embernek aki kéregette itt egésznap ^^ -
Deathcourier #3775 "Nem a diaákok a felelősek" hihetetlen megállapítás :) -
már látom magam előtt a jövőmet (álláskeresés):
- Mikor érettségizett?
- 2005-ben.
- A viszont látásra!
-
asszonták holnap 10-re kell menni -
nem először :/ -
Deathcourier #3771 AZ már tök mind1 leszerepelt a magyar oktatás ezen és még sok más területen is! -
OPM #3770 ja, énis ennyit tudok -
hát az tuti szívás :( -
nezzetek a hirtv-t
-
Deathcourier #3767 :) én is szeretnék eggyet. -
tudtommal most megy a sajtótájékoztató és elmarad a holnapi töri, este kiderül mi igaz ebből... -
ennél rosszabb már nem is lehetne. Holnap kapunk egy összecsapott szar, nehéz érettségit. Miért tudták egy-két héttel eltoltni :( -
Vlala #3763 eső után köpönyeg. (nyálazza a ...)
Tehát nem lesz újraírás, és megy a szőnyeg alá az egész, a Nagy Könyvbe meg annyit írnak, hogy "Magyar Bálint megmentette az éretségit." -
Ugyanazt újra? :) Király! -
csak miután elvégezte a nyóc általánost egyből ment melózni , és nemhiszem hogy olyan büszke az első éveire ... fene se tudja miféle piszkos ügyekbe keveredhetett, hogy ennyi "tőkéhez" jutott...