29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
peet69 #3887 57x új üzenet mia fax van ittű , -
hehe.. milyen felkapott placc lett ez a Nyugati pályaudvar!
mintha ott törnének föl a felszinből a másnapi tételek! :) -
ja igy kb 99% volt hogy vki ugyis lenyulja.. gondold el eleg csak egy ember az orszagbol :).. -
Honlap kell írni törit, de új tételek lesznek, úgyhogy mindenki tanuljon a net bogarászása helyett!!! Ja, és 8 helyett 10-kor kezdődik! -

-
write only rulz -
autentikus pecsétes érettségit nem árulsz ? Mint a józsón? Nem kell szarakodni feladatlapokkal meg ilyen szarságokkal ^.^ -
LOÁL HÍR TVben FELOLVASTÁK A MATEK TÉTELEKET :D -
mi van a hírtv-n? nem tudom nézni /pill :s -
holnap 10-kor póttöri. -
Most akkor holnap kell törit írni vagy nem. Tudja valaki? -
Lehet, hogy ebből az idei érettségiből néhány tanár meggazdagodott :D -
lál komoly? ezt nemtudtam :D -
fraizer #3872 nézzétek most a Hír Tv-t -
Szívesen lennék :D Bár nem a pénz miatt, inkább a hatalom miatt, ami ennek a pár fasznak a kezében van. -
Braveheart #3870 HÍR TV -
Braveheart #3869 A pálya.hu-ra már kitették a direkt linket is. Szánalmas -
Ez érdekes, erre én is kiváncsi vagyok, hogy kevesebb mint egy nap alatt, hogy sikerül összeállítani, kinyomtatni és kiszállítani a tételeket. Lehet, hogy csak kamu, és beetetés, mindenesetre elég képtelen dolognak tűnik, hogy ennyi idő alatt végezzenek a dolgokkal. -
legalább kialszom magam -
-
Garret draga a feladatlapokat mar joval az erettsegi elott kiszallitottak az osszes iskolaba.. :) -
Ez még tegnap vicces lett volna :) Sőt még ma kora hajnalban is ... de most :) Most a töri.jpg a menő meg az újranyomtatotttöri.jpg :D -
az sg. hu hülyegyerekek sem :D en meg mindig kapok küldd má el a tételeket priviket :D -
:DDDDDDDD -

elmehetsz miniszternek.. -
Action #3859 És Ők a jövő!
God save us all!! -
:x -
overdose #3857 http://www.salakta.atw.hu/matek.jpg -
LtSaska #3856 király a fórum ! :D -
psszt.
[jelentést ír..] -
És van aki úgy jut be egyetemre, hogy néhány előre megszerezett cucc alapján tanult néhány órácskát ?
-
Action #3853 Te jó ég! A pálya.hu hülyegyerekek még azt sem fogják fel hogy mostmár hiába könyörögnek a tételekért ha egyszer ujrairják öket! Ök továbbra is sirnak egymásnak hogy honnan lehet leszedni.
A winrar-t meg még mindig nem tudják használni!
-
ja egyébként erre megy ki az egész. Minden reform kurvanagy pénz. -
amúgy minden évben kiszivárog az érettségi, csak most rosszember rossz időben tette közzé, ennyi -
nekem van te pöts -
Bálint has you :D -
Hehe egy kis www.sg.hu reklám befigyel a mai népszabadság nyomtatott verziójának címoldalán. :))))) -
rosicky10 #3847 hali,
az emelt szintű is kijutott, vagy csak a közép szint? -
mert az X éven át működő rendszer nem ad elég pénzt egy-két nyomdász ismerősnek. -
ja nem írok ötleteket mert Bálint köztünk van