29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Mike at home
    azert haverod eleg egyszeru ember :)
  • Unknow
    A mostani tétel sorokat már megoldással együtt nyomtatják és úgy fog kikerülni a netre :) Kidolgozással már nem kell törődni :)
  • [HUN]PAStheLoD
    jaja .. ehelyett elbasztak az adómóból egy csomó pénzt nyomdára .. meg fuvarra.. meg őrzésre .. barmok :C
  • Action
    szemezgettem a pályáról:

"nekem is a rar-ral van problémám... légyszi segítsünk egymásnak..."
    "Aki a történelem feladatsorert vergődik könyörgöm frissítsen.. nemigaz hogy nemveszi észre.. "
    "Tényleg lehetne vki olyan kedves, és segít eligazodni...pl abban, hogy honnan lehet letöltenia feladatsort"
    "naa...valaki küldje el a törit...Légyszi... KURVÁRA NEM AZ ERŐSSÉGEM A TÖRI!!!!!!!!!!!!!!"

És ez még semmi!

Komolyan ez nagyon durva!
  • I.C.ram
    már maga a szöveg is tök értelmetlen.
  • szanics
    nyilván nem egyféle készült...
  • The Garrett
    szerintem a zufok voltak.
  • [HUN]PAStheLoD
    fénypostával , mi mással ? :DDDDDDDDD
  • The Garrett
    megírják a feladatsort, aztán oldsql modszert szerint bediktaljak a radioba, es szepen mindenki megirja üres lapra. :)
  • Punkerwork
    lol
  • JAST
    erről pszt, mert figyelnek minket az illetékesek. de nincs nagy értelme reggel 9kor nekiállni kidolgozni, 10re bekell érni, márakinek, én alszom du 2ig :P
  • Deathcourier
    Na akkor meg pláne :) kössz hogy megosztottad velem.
  • Unknow
    Hát most szerintem se kéne belemenni lévén a fórumot sztem most enyhén vizsgálgatják :) Mondjuk akkor is szánalmas az egész :)
  • Punkerwork
    akkro még 11-kor se kezdik el az tuti :)
  • csabawarchief
    Simán :D
  • ranGer2
    Haver irta MSN en: de tod kittartok felelősnek,FIDESZ ez is csak egy új trükk,hogy megbuktasák a kormányt,hidd el erre ment ki az egész.Orbán lemásolta felrakta valahova ,eltejedt,leszedték--> GG .Áhh igen ő akkar újra miniszterelnők lenni, valmit tenni,kell hogy ne az ő lopásai álljanak középpontba hanem az új érettségi ami a gurcsány kormány allat zajlot és bukás lett a vége. ergo ki a felelős?
    mszp ,ennyi most majd megválasztják Orbánt és az ország megint csödb ejutt ennyi.hu amúgy nem vicces mert ha megint fidesz lesz hatalmon akkor fogsz vigyorogni amikor megélni nem lehtlesz.

érdekes :)

• [HUN]PAStheLoD
    lááááál , debeteg ^.^
  • Zrasf
    Hogy születik meg az új tételsor, hogy nyomtatják és szállítják ki ennyi idő alatt ? szvsz összedobni egy teljes feladatsort nem 2perc. főleg h ennyit szenvedtek ezzel is.. de hajrá :]
  • JAST
    erről van szó. nem most kell tanulni. igaz érettségire nem is kell tanulni, csak néha odafigyelni a 4 év alatt...
  • Easy Rider
    a középszintű eccerűbb mint a volt normál érettségi
  • Mike at home
    inkabb nem mennek bele politikai felhangokba, meg hogy kinek all erdekeben kavarni a szart
  • Unknow
    8 és 9 között meg felkerül a netre :DD
  • szanics
    "sziszifuszi munkával" - idézet Magyar Bálint úrtól
  • Unknow
    Mármint most adták le a tegnapi felvételüket amit este nyomattak :D Újra benyomták a cuccot :D
  • JAST
    dolgoztam postán, most begépeli valaki este 8ésreggel5 közt legyártják postán kihozzák kocsival 9re a sulikhoz, ennyi
  • Alien
    Ugye?? Én is erre vagyok kiváncsi...
  • Mike at home
    az is hulye aki most meg tanul irasbelire
  • fraizer
    vki nem tudja a vendéglátó technikus gazdasági feladatsort elküldeni a vizsgáig?
  • Unknow
    Engem érint és szerintem vicces .. de főként szánalmas :)
  • Mike at home
    most? igy mar konnyu
  • Deathcourier
    jaja én is eggyetértek veled.eddigi érettségi=középszint? valaki segítség nélkül nem tudja megírni egy 3ra azt eláshatja magát.
  • Joey_The_Man
    Klári volt a legnagyobb díler.. :PPP
  • OPM
    és hogyan nyomtatják+szállítják ki ennyi idő alatt??
  • Punkerwork
    infó az megint más ügy mert azt elméletielg gépen csinálják, amit előre fel kell tölteni megint pár napapl korábban, na most a rendszergazdák se a tipikus grál lovagok :)
  • JAST
    mindig így kéne csinálni, adott reggel hozni a feladatsort. a raktárból ha kiszivárog akkor meg a tettest a biztonságiaknál kell keresni.
  • Action
    Komolyan mostmár nagyon érdekel mi sül ki ebböl az egészböl!Bár mondjuk ha engem is érintene akkor biztos nem találnám ilyen viccesnek!
  • Unknow
    Ez olyan mint New York amerikába...amúgy a nyugati aluljáróba sok mindent árulnak :D
  • Mike at home
    az meg is erdemli

mai vilagban legyel elelmes
    ne pedig szenden bambulj egy uveggomb alol
  • Bandi 18
    az infót is újranyomják?
  • Unknow
    Most,hogy a hír TV leadta a felvételt és közölték,hogy beküldték a OMnek emailen,hogy megszerezték nem hiszem,hogy újraíratják. Mert ha tudtak róla miért nem állították le előtte a dolgot? Erről ennyit! Lustaság nem kifogás!