29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
azert haverod eleg egyszeru ember :) -
A mostani tétel sorokat már megoldással együtt nyomtatják és úgy fog kikerülni a netre :) Kidolgozással már nem kell törődni :) -
jaja .. ehelyett elbasztak az adómóból egy csomó pénzt nyomdára .. meg fuvarra.. meg őrzésre .. barmok :C -
Action #3929 szemezgettem a pályáról: 
"nekem is a rar-ral van problémám... légyszi segítsünk egymásnak..."
"Aki a történelem feladatsorert vergődik könyörgöm frissítsen.. nemigaz hogy nemveszi észre.. "
"Tényleg lehetne vki olyan kedves, és segít eligazodni...pl abban, hogy honnan lehet letöltenia feladatsort"
"naa...valaki küldje el a törit...Légyszi... KURVÁRA NEM AZ ERŐSSÉGEM A TÖRI!!!!!!!!!!!!!!"
És ez még semmi!
Komolyan ez nagyon durva!
-
már maga a szöveg is tök értelmetlen. -
nyilván nem egyféle készült... -
szerintem a zufok voltak. -
fénypostával , mi mással ? :DDDDDDDDD -
megírják a feladatsort, aztán oldsql modszert szerint bediktaljak a radioba, es szepen mindenki megirja üres lapra. :) -
lol -
erről pszt, mert figyelnek minket az illetékesek. de nincs nagy értelme reggel 9kor nekiállni kidolgozni, 10re bekell érni, márakinek, én alszom du 2ig :P -
Deathcourier #3920 Na akkor meg pláne :) kössz hogy megosztottad velem. -
Hát most szerintem se kéne belemenni lévén a fórumot sztem most enyhén vizsgálgatják :) Mondjuk akkor is szánalmas az egész :) -
akkro még 11-kor se kezdik el az tuti :) -
Simán :D -
Haver irta MSN en: de tod kittartok felelősnek,FIDESZ ez is csak egy új trükk,hogy megbuktasák a kormányt,hidd el erre ment ki az egész.Orbán lemásolta felrakta valahova ,eltejedt,leszedték--> GG .Áhh igen ő akkar újra miniszterelnők lenni, valmit tenni,kell hogy ne az ő lopásai álljanak középpontba hanem az új érettségi ami a gurcsány kormány allat zajlot és bukás lett a vége. ergo ki a felelős?
mszp ,ennyi most majd megválasztják Orbánt és az ország megint csödb ejutt ennyi.hu amúgy nem vicces mert ha megint fidesz lesz hatalmon akkor fogsz vigyorogni amikor megélni nem lehtlesz.
érdekes :)
-
lááááál , debeteg ^.^ -
Hogy születik meg az új tételsor, hogy nyomtatják és szállítják ki ennyi idő alatt ? szvsz összedobni egy teljes feladatsort nem 2perc. főleg h ennyit szenvedtek ezzel is.. de hajrá :] -
erről van szó. nem most kell tanulni. igaz érettségire nem is kell tanulni, csak néha odafigyelni a 4 év alatt... -
Easy Rider #3912 a középszintű eccerűbb mint a volt normál érettségi
-
inkabb nem mennek bele politikai felhangokba, meg hogy kinek all erdekeben kavarni a szart -
8 és 9 között meg felkerül a netre :DD -
"sziszifuszi munkával" - idézet Magyar Bálint úrtól -
Mármint most adták le a tegnapi felvételüket amit este nyomattak :D Újra benyomták a cuccot :D -
dolgoztam postán, most begépeli valaki este 8ésreggel5 közt legyártják postán kihozzák kocsival 9re a sulikhoz, ennyi -
Ugye?? Én is erre vagyok kiváncsi... -
az is hulye aki most meg tanul irasbelire -
fraizer #3904 vki nem tudja a vendéglátó technikus gazdasági feladatsort elküldeni a vizsgáig? -
Engem érint és szerintem vicces .. de főként szánalmas :) -
most? igy mar konnyu -
Deathcourier #3901 jaja én is eggyetértek veled.eddigi érettségi=középszint? valaki segítség nélkül nem tudja megírni egy 3ra azt eláshatja magát. -
Klári volt a legnagyobb díler.. :PPP -
OPM #3898 és hogyan nyomtatják+szállítják ki ennyi idő alatt?? -
infó az megint más ügy mert azt elméletielg gépen csinálják, amit előre fel kell tölteni megint pár napapl korábban, na most a rendszergazdák se a tipikus grál lovagok :) -
mindig így kéne csinálni, adott reggel hozni a feladatsort. a raktárból ha kiszivárog akkor meg a tettest a biztonságiaknál kell keresni. -
Action #3894 Komolyan mostmár nagyon érdekel mi sül ki ebböl az egészböl!Bár mondjuk ha engem is érintene akkor biztos nem találnám ilyen viccesnek! -
Ez olyan mint New York amerikába...amúgy a nyugati aluljáróba sok mindent árulnak :D -
az meg is erdemli
mai vilagban legyel elelmes
ne pedig szenden bambulj egy uveggomb alol -
az infót is újranyomják?
-
Most,hogy a hír TV leadta a felvételt és közölték,hogy beküldték a OMnek emailen,hogy megszerezték nem hiszem,hogy újraíratják. Mert ha tudtak róla miért nem állították le előtte a dolgot? Erről ennyit! Lustaság nem kifogás!