29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Mike at home
    szep

diszpeldany a jobboldalrol
  • [HUN]PAStheLoD
    csak a jelszót mondják be a rádióba és kész :)
  • Unknow
    Persze..meg Wukki nyelven kódolva és csak a Chubawka tudja majd lefordítani :)
  • [HUN]PAStheLoD
    andrásy út 60 ? [morbid vicc..]
  • Pontius #3969
    Ittvan csak kussol :P
  • torrente
    Megbízható forrásokból tudom, hogy holnap a 4. feladatban az X-Akták 26. részében Mulder és Scully ügynök között elhangzott párbeszédet kell kronológiai sorrendbe tenni!
  • JAST
    legjobb megoldás az lett volna ha elhalasztják a holnapi vizsgát, van jópár ártatlan diák aki szerintem szarrá aggódják magukat hogy most mivan...
  • I.C.ram
    100*20-30 oldal...
  • DZSÍNÓ
    emilbe küldik pdf formatumban titkositva lessz és a jelszot meg telefonon kapják meg. nekem meg ezt mondta egy haverom.
  • [HUN]PAStheLoD
    bürokraták többsége nem ért ahhoz amivel foglalkozik, de a legnagyobb baj, hogy nem hagyja érvényesülni azt, aki ért hozzá .. és talán érettségijük sincs :D
  • The Garrett
    mehico
  • fraizer
    jó, basszátok má meg, mit fostok ezen, aki tanult az megkapja a 2-t, aki meg nem az ne sírjon...különben is a 20%-ot még az öcsém is elérné ha lenne:D
  • Punkerwork
    PartyFace amúgy hova tünt szerintetek?
  • szanics
    én csak azt nem értem, hogy eleve miért nem ez a módszer.
    Ki kellett volna küldeni minden suliba üres, OM által lepecsételt lapokat, az iskolák meg reggel fél 8-kor leszedhették volna ftp-ről/megkapták volna mailben a frankó feladatsort. Print, aztán gyerünk.
    Akkor nem lett volna ez az egész baromság.
    Én komolyan nem tudom, ki gondolta úgy, hogy ez a mostani módszer beválhat.
  • [HUN]PAStheLoD
    felírják a táblára .. kivetítik a falra .. LEDIKTÁLJÁK .. nem muszáj nyomtatni ....
  • Mike at home
    mindez azert van, mert a sok okos hivatalnok, meg veletlenul sem kerdezne meg senkit, aki cxsak egy kicsit is ert hiozza
    szal Magyar Balint telleg mondjon le
    m,ert ezt meg lehetett volna szervezni ugy is, hogy a kiszivarogtatas lehetoseget minimalisra csokkentik, de ez nem sikerult neki
  • Easy Rider
    én ezekután nem csodálkoznék, ha visszahoznák a régi rencert...
  • Deathcourier
    Nem biztos.Majd hívnak ma minden diákot hogy holnapra huzzatok már egy megbízható nyomtatót az első 2 jelentkező akár otthon is megírhatja :)
  • csizi70
    vaZZe
  • ranGer2

Feladó: fraizer
    Elküldve: 2005. 05. 10. 15:44
    Tárgy: te köcsög
    te egy igazi köcsög vagy, nem a jobb oldalra kellene fgoni...megnézném, hogy szarabb lesz-e a helyzet a Fidesznél...ennél szarabb, mint amit most a Gyurcsány geci csinált, már nem lehet. nem véletlenül bassza ki az összes miniszterét.

hangsúlyozom NEM ÉN TALÁLTAM KI egyik HAVEROM irta...
  • abonyitomz
    hogy kapják be a f***** mit képzelnek magukról ezek a bunkó pesti paraswztok ? csak hipp hopp és nyomassunk ki 900ezer papirat és szállítsuk ki 90ezer városba fél nap alatt ! f***t , tanulunk mint a kurvaélet és megb***nak mindek uj feladattal , hát a nagy picsát

forrás:
    http://www.hirtv.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=46067
  • Gladiator
    azt birom, bazmeg, hogy csak írnak. az előző hozzászólásban 2x is le van írva, de bazd meg csak ír.
  • ÁjjLe BoBBi
    minden elképzelhető.
  • Easy Rider
    jah lehet, a kis zöld emberkék hatása alatt voltam, és megfenyegettem partyface-t :D:D persze persze biztos így volt... :D
  • Sanyix
    Ez az érettségi röviden összefoglalva: SZAR
  • Action
    Szerinted?
  • Deathcourier
    ja.részemről én itt fejeztem be az egész témát.Sok sikert holnapra.
  • Mike at home
    vagy kikuldeni mailben, titkositva
    kulcsa meg csak az igazgatonak van
    aztan helyben kinyomjak

mindezt kora reggel, hajnalban

egy iskolaban hanyan erettsegiznek egy nap?
    100? annyit mindenhol ki tudnak nyomtatni
  • Joey_The_Man
    Ott lett elcsaszv, h a közszolgálati televízión elkezdték mondani miylen feladatok lesznek a holnapi érettségibe...
  • ÁjjLe BoBBi
    akkor a holnapi töri már más lesz mint ami kiszivárgott?
  • overdose
    Szentem kiteszik az új töriket a netre, és minden suli onnan szedheti le!
    Így talán még biztonságosabb is!!!!
  • szanics
    na ezért majd Te is bant kapsz. én kb. negyedennyiért kaptam.Amúgy a haverod ép ember?
  • Action
    Ja akkor lehet hogy megtanulnák egy életre a használatát!
  • Deathcourier
    "Tényleg lehetne vki olyan kedves, és segít eligazodni...pl abban, hogy honnan lehet letöltenia feladatsort"

:DD majmok
  • Mike at home
    jah, regen ugyvolt

minek feladatsor, le is lehet diktalni reggel
  • [HUN]PAStheLoD
    sztem te voltál :DDD
  • JAST
    ottlett elcseszve h sg-re kikerült az infó. mailen kellett volna küldeni megbízható embereknek... de mind1, engem nem izgat én leérettségiztem mindenféle csalás nélkül...
  • M@TriX
    híj, jó nagy kavar lett ebből az egész érettségiből bazz, na kellett nekik új rendszer. raktak bele emberi tényezőt ami nagy hiba volt. lámucik. ejnye-bejnye. dehát ez van, érdeklődéssel figyelem mit tudnak belőle kihozni...
  • Easy Rider
    sztem a kis zöld emberkék voltak... ha már itt tartunk ennyi hülyeség közepette...
  • [HUN]PAStheLoD
    küldjünk vírusos rar-okat és mondjuk el hogykell kicsomagolni ;] vagy mégjobb önkicsomagoló rar ba tegyünk vírust ^.^