29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
szep
diszpeldany a jobboldalrol -
csak a jelszót mondják be a rádióba és kész :) -
Persze..meg Wukki nyelven kódolva és csak a Chubawka tudja majd lefordítani :) -
andrásy út 60 ? [morbid vicc..] -
Pontius #3969 Ittvan csak kussol :P -
Megbízható forrásokból tudom, hogy holnap a 4. feladatban az X-Akták 26. részében Mulder és Scully ügynök között elhangzott párbeszédet kell kronológiai sorrendbe tenni!
-
legjobb megoldás az lett volna ha elhalasztják a holnapi vizsgát, van jópár ártatlan diák aki szerintem szarrá aggódják magukat hogy most mivan... -
100*20-30 oldal... -
emilbe küldik pdf formatumban titkositva lessz és a jelszot meg telefonon kapják meg. nekem meg ezt mondta egy haverom. -
bürokraták többsége nem ért ahhoz amivel foglalkozik, de a legnagyobb baj, hogy nem hagyja érvényesülni azt, aki ért hozzá .. és talán érettségijük sincs :D -
mehico -
fraizer #3962 jó, basszátok má meg, mit fostok ezen, aki tanult az megkapja a 2-t, aki meg nem az ne sírjon...különben is a 20%-ot még az öcsém is elérné ha lenne:D -
PartyFace amúgy hova tünt szerintetek? -
én csak azt nem értem, hogy eleve miért nem ez a módszer.
Ki kellett volna küldeni minden suliba üres, OM által lepecsételt lapokat, az iskolák meg reggel fél 8-kor leszedhették volna ftp-ről/megkapták volna mailben a frankó feladatsort. Print, aztán gyerünk.
Akkor nem lett volna ez az egész baromság.
Én komolyan nem tudom, ki gondolta úgy, hogy ez a mostani módszer beválhat. -
felírják a táblára .. kivetítik a falra .. LEDIKTÁLJÁK .. nem muszáj nyomtatni .... -
mindez azert van, mert a sok okos hivatalnok, meg veletlenul sem kerdezne meg senkit, aki cxsak egy kicsit is ert hiozza
szal Magyar Balint telleg mondjon le
m,ert ezt meg lehetett volna szervezni ugy is, hogy a kiszivarogtatas lehetoseget minimalisra csokkentik, de ez nem sikerult neki -
Easy Rider #3957 én ezekután nem csodálkoznék, ha visszahoznák a régi rencert... -
Deathcourier #3956 Nem biztos.Majd hívnak ma minden diákot hogy holnapra huzzatok már egy megbízható nyomtatót az első 2 jelentkező akár otthon is megírhatja :) -
csizi70 #3955
vaZZe
-
Feladó: fraizer
Elküldve: 2005. 05. 10. 15:44
Tárgy: te köcsög
te egy igazi köcsög vagy, nem a jobb oldalra kellene fgoni...megnézném, hogy szarabb lesz-e a helyzet a Fidesznél...ennél szarabb, mint amit most a Gyurcsány geci csinált, már nem lehet. nem véletlenül bassza ki az összes miniszterét.
hangsúlyozom NEM ÉN TALÁLTAM KI egyik HAVEROM irta... -
abonyitomz #3953 hogy kapják be a f***** mit képzelnek magukról ezek a bunkó pesti paraswztok ? csak hipp hopp és nyomassunk ki 900ezer papirat és szállítsuk ki 90ezer városba fél nap alatt ! f***t , tanulunk mint a kurvaélet és megb***nak mindek uj feladattal , hát a nagy picsát 

forrás:
http://www.hirtv.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=46067 -
azt birom, bazmeg, hogy csak írnak. az előző hozzászólásban 2x is le van írva, de bazd meg csak ír. -
minden elképzelhető. -
Easy Rider #3950 jah lehet, a kis zöld emberkék hatása alatt voltam, és megfenyegettem partyface-t :D:D persze persze biztos így volt... :D -
Ez az érettségi röviden összefoglalva: SZAR -
Action #3948 Szerinted? -
Deathcourier #3947 ja.részemről én itt fejeztem be az egész témát.Sok sikert holnapra. -
vagy kikuldeni mailben, titkositva
kulcsa meg csak az igazgatonak van
aztan helyben kinyomjak
mindezt kora reggel, hajnalban
egy iskolaban hanyan erettsegiznek egy nap?
100? annyit mindenhol ki tudnak nyomtatni -
Ott lett elcsaszv, h a közszolgálati televízión elkezdték mondani miylen feladatok lesznek a holnapi érettségibe... -
akkor a holnapi töri már más lesz mint ami kiszivárgott? -
overdose #3943 Szentem kiteszik az új töriket a netre, és minden suli onnan szedheti le!
Így talán még biztonságosabb is!!!!

-
na ezért majd Te is bant kapsz. én kb. negyedennyiért kaptam.Amúgy a haverod ép ember? -
Action #3941 Ja akkor lehet hogy megtanulnák egy életre a használatát!
-
Deathcourier #3940 "Tényleg lehetne vki olyan kedves, és segít eligazodni...pl abban, hogy honnan lehet letöltenia feladatsort"
:DD majmok -
jah, regen ugyvolt
minek feladatsor, le is lehet diktalni reggel -
sztem te voltál :DDD -
ottlett elcseszve h sg-re kikerült az infó. mailen kellett volna küldeni megbízható embereknek... de mind1, engem nem izgat én leérettségiztem mindenféle csalás nélkül... -
híj, jó nagy kavar lett ebből az egész érettségiből bazz, na kellett nekik új rendszer. raktak bele emberi tényezőt ami nagy hiba volt. lámucik. ejnye-bejnye. dehát ez van, érdeklődéssel figyelem mit tudnak belőle kihozni... -
Easy Rider #3934 sztem a kis zöld emberkék voltak... ha már itt tartunk ennyi hülyeség közepette...
-
küldjünk vírusos rar-okat és mondjuk el hogykell kicsomagolni ;] vagy mégjobb önkicsomagoló rar ba tegyünk vírust ^.^