29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Easy Rider #4015 mit írt??? msn be mondd légyszi
-
egy erettsegi 20-30 oldalas? -
htx htx!
-
jókor írod! 2004-es playboyokat nem lehet valahonnan ingyen letölteni? -
lol fele nemláccik, kifogyott a tinta, rossz a nyomtató,stb... -
de :) -
lehet :D -
grat :] -
egy bant kioszthatnának már neked ..
szerk: úgylátszik megtörtént :]] -
fraizer #4005 suttyó helyeken nincs középiskola:D -
és ezek milyen szakon végeztek ? vagy csak ilyen foxi-maxi diplomások ? vagy ezek a közgáz selejtjei ? -
Holnap kiderül. Legyen igazatok. Inkábbkapja mindenki a jól megérdemelt, tudás után járó jegyet. -
ezt akar most magamra is erthettem volna
beleugatok, es azt hiszem, hogy jobban tudom, mint a hivatali csokaka :DDDD -
ték! -
mért , mik voltak ? :o -
kikerültek a matek érettségik, meg pár embernek a többi is. -
hidd el meg egyetemi diplomajuk is van, es kurvara azt hiszik, ok mindenkinel mindent jobban tudnak -
még a nagyvárosokba csak elviszik,de az ilyen istenhátamögötti suttyó helyekre hogy fog eljutni? :D -
mi volt akkor? -
Deathcourier #3994 Ahol leszkad a mennyzet ott elhet nincs,mert ez megtörtént (Debrecen) :) -
Nem kell parázni :) Örüljünk annak,hogy nem tették át más időpontra. Az is hatalmas gáz lett volna. Teszem hozzá semmi okuk nincs nehezíteni. Az,hogy ők elcserélték egy másik cetlire az érettségi feladatok az már nem a mi hibánk. Az meg,hogy kikerültek végképp nem. Minek volt ott a magyar hadsereg őrizni ha már semmit nem bírtak megvédeni?
Ez olyan mint amikor az alvajáró fater simán átsétál a hiperszuper védelmi rendszeren és bemegy a Dexter Laboratóriumjába :) -
Akkor csak a matek került ki, nem? Most meg az összes! :D -
a mi iskolánkba nincs lézernyomtato, fénymásolo meg nem müködik , ha mégis akkor pénzt kell beledobni, még a tanároknak is :D -
Pontosan. -
Nem lehet...
Felrajzolják a képeket is? Felírnak többezer karakternyi forrásszöveget? Valami nyomtatott formában kell tálalni ezt az új érettségit szvsz. -
peet69 #3988 89-ben nagyobb volt... -
szerintem van pár tartalék kérdés félretéve, gyorsan összemásolnak mindent és már gyártják is. mégcsak 4 óra van. este 8kor elkezdik a legyártást, teljesíthető. budapesten kb 40 000-t kell nyomni a postán, a többit vidéken. -
szerintem mindenkori legnagyobb botrány. 89 ehhez képest kutyafüle. -
sztem válogasd meg a "haverjaidat" jobban :D -
A tételsor kidolgozásától és a nyomtatástól eltekintve - sztem tuti, hogy több verzió készült, főleg az első két botrány után, 100.000 példányt nyomtatni meg kb. 2 óra - én sem tudom elképzelni, hogy megvalósítható. Pont a kiszállítás miatt. -
Ha jól tudom a rendszerváltás óta ez a 12. érettségi botrány, de ez a legnagyobb... -
A mi időnkben még internet sem volt. Szerinted akkor nem izgult senki? Meg kellett tanulmni 4 év anyagát és simán átment mindenki. (Töri írásbeli nem volt). -
milyen kozepiskola az, ahol nincsen nagyteljesitmenyu lezernyomtato vagy fenymasologep? vicc -
Easy Rider #3980 nincs is 26 rész egy x-akták évadban :D:D:D:P
-
na igen, de az lemaradt hogy a 2ik évadból ;] -
na ha figyelnek,akkor puszilom őket :)
basszus ez pedig tök egyszerű töri lett volna ,most biztos kapunk vmi jó nehezet bosszúból :( -
szovegmegertes 0 -
Én nem lepődnék meg, ha az OM részéről ez az egész új tételsor, egy nagy humbug lenne.
Ki kell dolgozni egy új tételsort. Erre gondolom van egy bizottság, vagy legalábbis pár okos ember. Azokat össze kell hívni, megbeszélik, stb. Értesíteni kell az összes iskolát, hogy égessék el nyugodtan a jelenlegi tételsorokat. Ki kell nyomtatni kb 100.000 példányban, és szét kell szórni Magyarország x ezer iskolájában. Mindezt cirka 18 óra alatt.
És ehhez még hozzátartozik, hogy a magyar kormány sohasem a gyorsanítélő, gyors munkájáról volt híres. -
aki tanult, az nem aggódik :DDD -
Action #3974 Nah.Azt hiszem részemröl ennyi elég volt egy ideig ebböl!
Aki érettségizik annak egy nagy kalappal,bár nem tudom van-e értelme egyáltalán.
MInden jót mindenkinek!