29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
aszonták matek rendben van... -
ha már az őrzést elbaszták, én adnék egy esélyt ennek is. -
hehe,erre jó a nyelvviszga ;) -
HÁT MONNYÁTOK MEG KELLETT EZ NEKÜNK ????????????
ÜGYESEK VAGYTOK, BÜSZKE LEHETTEK MAGATOKRA!!!!!! -
fraizer #4056 LOL LOL LOL -
matekot eredményektől függetlenül lehet nagyrészt ujrairatják -
most faszául a nyelvesek később irják meg, most mondta rádió -
lehet nem a user hibája volt, ki belinkelte ide a képet, de azért lehet, hogy gondolkodásra lehetett volna esze -
naja, de ez most mas celra kell -
na szal a felveteli feladatlapoknal eddig hogy volt? nem tudja senkise? -
nálunk is csak korlátozottan lehet használni a fénymásolót, eddig nem találkoztam olyan hellyel ahol semmi megkötés nem volt :) -
Nyomtatót úgyis elbasszák, meg "nem értenek hozzá"... -
wáááá
-
Deathcourier #4045 ez tagadhatatlan.Benne megy percig nem volt kétséges amit a gyerek írt,simán elhiszem... -
az eletet azert megsem
most meg azt gondoljatok, de ez nem igy van -
nem , ezt már nem ... most gyorsan megyek aludni , egy napra ennyi ökörség már sok :D -
: DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Ezt összedobtam 1 nap alatt ahogy ők is :) Kb ennyit várok el tőlük is :) -
OPM #4038 :DDD -
http://politika.dox.hu/erettsegi.jpeg -
akkor ez az orszag egy nyomortanya :) -
LÁÁÁÁL :DDDDDDDDDDDDDDD -
komoly 
-
-
tenyleg a felveteliket eddig hogy csinaltak? azok is nyomtatva voltak -
ezé kellett volna reggel hozni a feladatsort... -
26 oldalas?

ez most komoly?
felveteli nem volt ilyen sok -
elmész a picsába!!!
Örüljél te gyökér másik 100 ezer ember meg azért mert tönkrebaszhatják miatta a szüntét meg lehet hogy az életét is. -

-
Érted, laza suliba 5ös volt valaki, pedig semmit sem tudott és így fullos érettségije lett. Minden rendszer a hülyéknek kedvez:D -
csak 16 :)
A töri is asszem ennyi. -
pfff -
Az nem kibaszás szerintem az éppen, hogy jó! -
nám! tikkolódzós vatyok ;] -
Nehogy azt higyjétek, hogy katonaság őrizte, mint Fort Knoxot. Nagy sz@rt. Saját szememmel láttam, ahogy a régi sulim elé begurult egy futárszolgálatos Seat Inca, kiszállt belőle 1 darab ember, és a lepecsételt, lekötött dobozokat, érettségi tételsor felirattal az oldalukon, bevitte a páncélszekrénybe.
Szal az nem lopta el, aki nem akarta. -
asz kurva jó lenne :) -
Szerinted mi olcsóbb, apa?
20 napon keresztül őriztetni a feladatsorokat fegyveres őrrel + rácsot szerelni az ablakokra megmindenlófütty vagy minden iskolának adni egy csúcsminőségű nyomtatót?
-
Cat #4018 ha meg tudják csinálni a dolgot 24 ora alatt (értesítés, uj tételek elkészítése, kinyomtatás, többezer helyre kiszállítás) akkor erősen érdekes, hogy miért hónapokkal előtte csinálták meg, miért nem ez a normál rendszer (najo, adnék nekik 3 napot a sürgősbe készítés helyett) -
magyar elméletileg 26 volt. -
peet69 #4016 neeem akkor még a magyar is meg mittom én még mi de ott simán kibasztak a néppel és az évvégi jegyeket kapták éreccségi jegyeknek