29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
ja, de még milyen szinten...! -
lál.
már töröltek is -
Cleawer #4182 Én eddig ugy voltam vele hogy leszarom.Mert tanultam eleget,fakultációra jártam,és az emelt próbaérettségit simán megirtam ugy hogy nem tanultam rá 60%ra és most közepen megyek .Ez a sok hű-hó csak zavar,végig olvastam a feladatokat és elég könnyű,mint a matek.Nekem csak az esszével szokott lenni a problémám ,mert az alap törit tanító tanár baszott essszéírást tanítani(10 perces támazáró) , (csak fakon volt esélyem tanulni).
felesleges ezért baszni a népekben az ideget... -
Hát gondolom az ilyen emberek nem teszik ki ilyen stressznek magukat. Vagy ha mégis próbálják elkerülni a stresszet. Az ilyenek szoktak egész nap magolni,hogy ne érje őket meglepetés stb. Hát nem tudom... -
eltünt egy hozzászólásom..
jó valaki fél tőle, az Ok, de mi lesz akkor később???!! -
Hát én miylen gyomorgörcsbe leszek holnap reggel fél 8 kor amikor azt mondják 10 re gyertek vissza. -
Hah gondolom az Easy rider nem véletlen :) Na de akkor csak egyet értünk és ez a lényeg :) -
Easyrider, te vagy az én emberem! -
Szerintem meg egy nőtől ne várjunk el olyan felkészültséget mentálisan. Sokaknak gyenge az idegzetük stb... Tudod lehet,hogy Te tökéletes vagy de nekem sok ismerősöm igenis gyomorgörcsben van emiatt. -
erős érveid vannak... -
te is tudod hogy az ilyen idióta bumerángokat nem lehet kiírtani :( -
Az a gond,hogy ezzel most pszichikai vonalon is tönkre teszik a diákokat. Rengetegen gyomorgörcsbe vannak ígyis stb... Most aztán végképp ideges mindenki mert abszolút kérdéses,hogy miből írunk, még csak tippelni se lehet. Pl. eddig legalább tudtuk,hogy 3.-os anyag lesz benne főkként de most... Na ez nekem nem gond mert én jó idegzetű vagyok. Na de mi van azokkal akik eddig is betegek voltak miatta? Szerintem itt ez ennyibe durva. -
nah nyugodjál lefele mostmár... -
majd a ban, amit kapok, megmutatja, telleg igy van-e -
Iteniel #4170 http://index.hu/politika/belfold/rttsg2579/ -
Szerintem meg nem egymást kéne cibálni:) Itt most pár ember hibájából egymásnak ugranak az emberek. Az,hogy nem azt az érettségit kapjuk amit az nem az ő hibája. Ez van, bel kell törődni. -
abonyitomz #4168 aszondja az oktási miniszter:Emelt és középszinten 5700, illetve 85 ezer 900 diák vizsgázik majd.
----> [b]hogy a jó büdös francbea tudják kiszállítani több mint 50ezer városba/faluba ?????????? tetves k*rv*élet mocskos szájb*b*szás! nem szégyenlik magukat , ott feszeng a sok i****a a parlamentben és hozzák minden pillanatban a döntéseket -
vadvi #4166 szerintem úgy vannak vele, hogy aki tanult, annak tökmind1 hogy nem a kiszivárgott cuccost írja nem? az meg hogy kell 2 órát várni nem a világvége.
persze jobb lenne ha a "régit" írnánk meg, de nem úgy lesz sajna. -
discotech #4165 de az angolt szerezzük meg :D :D :D :D
Ha Lúd legyen kövér... :)
Inkább tanuljunk azt javaslom akkor nem érhet meglepetés. -
iLuki #4164 szánalmas vagy te mert nem teszel meg mindent annak érdekében hogy minél jobb legyen az érettségi. mert már az is elég kibaszás ami itt müködik ezzel az egész rendszerrel. 

-
persze mantat ki lehetett baszni, ott nem volt indok az, hogy minek, ugyis visszajonne uj nicken -
discotech #4162 köszi mindenkinek -
Én most azért keljek fel x orával hamarabb mert nálunk gyökér az igazgató és nem képes felhívni azt aki felette ál h mi van . Az oké h odamegy hajnal 1 re az értesités de én azt már nemfogom megtudni. -
adjon mar valaki ennek a kretennek buntetopontot, a hulye politizalasa miatt
Sodi itt vmi kulonleges szemely?
O az egyetlen, aki haboritatlanul politizalhatott tovabb a gumiban -
peet69 #4159 SZÁÁÁÁÁÁÁÁÁNALMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
vadvi #4158 hivatalos értesítést szerintem bármikor kaphat, lehet éjjel 1kor, nem? tuti nem lesz olyan suli ahol a kiszivárgott cuccot iratják majd -
haho!!! MÉGIS: nemtökmind1 ? -
iLuki #4156 hahó!!!!! milyen cimen van fennt a töri érettségi? legalább megtudhatom holnap mire ne számitsak esszének. -
vadvi #4155 te meg dögölj meg -
abonyitomz #4154 OKTATÁSI MINISZTER HOGY MENJ A JÓ BÜDÖS FRANCBA !!!!! MIAZ HOGY SZAROZTOK , HA KITALÁLTÁTOK AKKOR VIGYÉTEK VÉGRA A CUCCOT!!!!!!!!!!!!!
NE UTÓBB PARÁZZATOK BAZDMEG!!!!!!!
végre emgjelent a közéletben is a warez:
[b]ERETTSEGI_TETELEK_2005_VENGEANCE[B]
ezaaaaaaaaaaaaaaaaaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
anyád fasszopó kisköcsög -
Nem. Amiből megbuknak abból nem mehetnek de a többiből előrehozott érettségit tehetnek! Aki nem érettségi tantárgyból bukik az mehet mindenből előrehozott érettségire. -
Ők kutr@k el és én üljek 2 órát:D lol de ha a sulink nem kap hivatalos értesitést akkor nem az átírtat fogjuk megírni... -
Iteniel #4150 ja meg szivatás lesz az egész mert gondolom hogy nehezebb lesz :( -
vadvi #4149 addig is tudsz tanulni :)) -
bukjatok meg kis csírák! -
ráadásul ugy, hogy még jobban parázol... tök szopikajanika -
Iteniel #4146 :(
ott ülök 2 órát az nem fer :( -
hát 7.30ra mindenki köteles bemenni... 
de rádióban mondták ujrairják a tételsort és 10kor fogunk majd vizsgázni -
vadvi #4144 mindenhol ezt pofázzák
miért szólnának? bemész 8ra aztán vársz 2 órát