29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• lamase
    szted napilapokkal mi a helyzet? azokat hogy csinálják.. ?
  • SoDI---
    Lesz rá 2 órájuk.

Ne legyél kíshitű, Luke, bízz a lendületben!
  • ZoliJ
    a miénkben csak ő NEM tudja
  • kikiangel #4221
    igazad van :)

• Emmegki
    FLÉM! FLÉM! Én se maradok ki!!!!
  • Mike at home
    akkor ezzel a lendulettel repulj szepen vissza a feszkedbe, a gumiba
  • I.C.ram
    de azt, hogy nyomtatják ki? 25 oldal esz kb. a töri. iskolánként min 70 gyerek érettségizik.
  • Taibi
    De az is lehet, hogy majd teleportálják a feladatsorokat! -Bálont bá' képes rá
  • bertino
    +nem
  • kikiangel #4215
    ja meg mi
  • Garfield
    Gondolom, nem postával szállítják ki.
  • DZSÍNÓ
    nekem nem lessz vele gondom.
  • bertino
    általában lol
  • Roly
    a mi sulinkban még az se
  • SoDI---
    hogy a jó büdös francbea tudják kiszállítani több mint 50ezer városba/faluba ??????????

Tán úgy, hogy szállítják, hanem neten küldik.

Minden olyan modern, gyerekek. Már semmi se maradi.

Igaz ugyan, hogy semmi se működik, de fő a lendület :D
  • Emmegki
    De ált. 10 pontnál kevesebbet érnek az egyes feladatok. Szal ha vki ugyanazt a betűt írja minden rubrikába, meg lesz a 10%.
  • kikiangel #4208
    a mi sulinkban csak a rendszergazda tudja használni a gépet
  • Nav
    szombati 5-ös lotto szamok erdekelnek valakit?
    /hivhato a 069012547541 emelt dijas telefonszam,h.d. 1,5milliard+áfa/
  • Roly
    dehogynem,az öreg Józsi Bá' teker a kempingjén 4 órán át,és ide és ér vele,cak előbb beugrik a kocsmába inni egy felest.
  • DZSÍNÓ
    szerintem elektronikus uton fogják kiküldeni.
  • SoDI---
    "Véleménye szerint származhat-e hátrány a munkahelyi elbeszélgetéen abból, hogy 2005-ben érettségizett?"
  • kikiangel #4203
    mit akarnak ezek a magyar postával (bocsi akinek a osei ott dolgoznak) de nem fog menni a tételek kikuldése
  • Roly
    kit érdekel a nyelv? :)
    egy nyelvvizsga egyszerűbb volt ;) az meglett elsőre,de suliban 3-2 között voltam angolból :D
  • Garfield
    A rendőrség is őt keresi...
  • Roly
    áoltalában,a miénk rögtön falu. plusz a környéken va még 2 ,az is falu...
  • DZSÍNÓ
    nemúgy mondom az angol irásbeli 4 részből fog állni és azokon belül lessz 3 feladat namost ha a 3 feladat közül az egyik 10% alatti akkor az a 3 feladat 0 pontos
  • Roly
    én tegnap még nem hittem el,hogy ma ez lesz
  • ZoliJ
    Magyar Bálint
  • Garfield
    Erről nem is beszélve...
  • Unknow
    :DDDD Ez vicces :) Olvass kicsit vissza :)
  • Sanyix
    Ezt nemhiszem el, hogy kb 1,2 millió oldalt holnapig kinyomtatnak, és szétküldenek minden középsuliba!!!
  • bertino
    hát akkor sztem nagyon rosszul tudod
  • Unknow
    Ez mindenhol így van. Írás belin mindenhol el kell érni a 10%ot különben NINCS szóbeli. 20% a "kettes". Na de én most arra vagyok kíváncsi,hogy kapunk -e jegyet vagy sem az írásbelire. Mert ugye eddig kaptál rá egy jegyet majd szóbelin mégegyet és a kettő átlagából lett meg az érettségi jegyed. Vagy most rosszul mondtam?
  • Garfield
    hogy a jó büdös francbea tudják kiszállítani több mint 50ezer városba/faluba ?????????? tetves k*rv*élet mocskos szájb*b*szás!

Idióta. Annyian érettségiznek X számú középiskolában.

Magyarországon cirka 3200 település van.
  • kikiangel #4190
    ki volt az a fasz aki miatt 10-re kell menni holnap?
  • ZoliJ
    ezt úgy tudom megszüntették
  • ZoliJ
    középiskolák általában csak városokban vannak
  • DZSÍNÓ
    kb mert angolnál minden feladat tipusnál elkell érni a 10 %ot
  • HPt
    "aszondja az oktási miniszter:Emelt és középszinten 5700, illetve 85 ezer 900 diák vizsgázik majd.

hogy a jó büdös francbea tudják kiszállítani több mint 50ezer városba/faluba ??????????"

akkor mit szólsz az om.hu-hoz?

"Történelemből középszinten 85.936, emelt szinten 5.721 vizsgázó van. Idegen nyelveken történelem tárgyból 633 diák középszinten, 88 emelt szinten vizsgázik."
  • Unknow
    Az ideget már régen belevágta más a népbe. Innentől kezdve fölösleges szomorkodni bármin is. Jó most itt szidhatjuk őket de ez nem változtat a tényen. Maximum nézhetjük tovább a híreket és filozofálhatunk azon,hogy vajon még mivel kavernek be nekünk.

Más:
    A bekavarás témánál maradva. Igaz az,hogy az írásbelire most nem kapunk jegyet hanem csak egy bizonyos százalékot, majd a szóbelire szintén százalékot kapunk és a kettőből együtt lesz egy jegy? Az tudom,hogy matekból egyből jegyet kap az ember ha sikerül az írásbeli, na de most akkor a többiből ez a rendszer áll fent?