29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
szted napilapokkal mi a helyzet? azokat hogy csinálják.. ? -
Lesz rá 2 órájuk.
Ne legyél kíshitű, Luke, bízz a lendületben!
-
ZoliJ #4222 a miénkben csak ő NEM tudja -
kikiangel #4221 igazad van :)
-
Emmegki #4220 FLÉM! FLÉM! Én se maradok ki!!!! -
akkor ezzel a lendulettel repulj szepen vissza a feszkedbe, a gumiba -
de azt, hogy nyomtatják ki? 25 oldal esz kb. a töri. iskolánként min 70 gyerek érettségizik. -
Taibi #4217 De az is lehet, hogy majd teleportálják a feladatsorokat! -Bálont bá' képes rá -
+nem -
kikiangel #4215 ja meg mi -
Garfield #4214 Gondolom, nem postával szállítják ki. -
nekem nem lessz vele gondom. -
általában
lol
-
a mi sulinkban még az se -
hogy a jó büdös francbea tudják kiszállítani több mint 50ezer városba/faluba ??????????
Tán úgy, hogy szállítják, hanem neten küldik.
Minden olyan modern, gyerekek. Már semmi se maradi.
Igaz ugyan, hogy semmi se működik, de fő a lendület :D -
Emmegki #4209 De ált. 10 pontnál kevesebbet érnek az egyes feladatok. Szal ha vki ugyanazt a betűt írja minden rubrikába, meg lesz a 10%. -
kikiangel #4208 a mi sulinkban csak a rendszergazda tudja használni a gépet -
Nav #4207 szombati 5-ös lotto szamok erdekelnek valakit?
/hivhato a 069012547541 emelt dijas telefonszam,h.d. 1,5milliard+áfa/ -
dehogynem,az öreg Józsi Bá' teker a kempingjén 4 órán át,és ide és ér vele,cak előbb beugrik a kocsmába inni egy felest. -
szerintem elektronikus uton fogják kiküldeni. -
"Véleménye szerint származhat-e hátrány a munkahelyi elbeszélgetéen abból, hogy 2005-ben érettségizett?" -
kikiangel #4203 mit akarnak ezek a magyar postával (bocsi akinek a osei ott dolgoznak) de nem fog menni a tételek kikuldése -
kit érdekel a nyelv? :)
egy nyelvvizsga egyszerűbb volt ;) az meglett elsőre,de suliban 3-2 között voltam angolból :D -
Garfield #4201 A rendőrség is őt keresi... -
áoltalában,a miénk rögtön falu. plusz a környéken va még 2 ,az is falu... -
nemúgy mondom az angol irásbeli 4 részből fog állni és azokon belül lessz 3 feladat namost ha a 3 feladat közül az egyik 10% alatti akkor az a 3 feladat 0 pontos -
én tegnap még nem hittem el,hogy ma ez lesz -
ZoliJ #4197 Magyar Bálint
-
Garfield #4196 Erről nem is beszélve... -
:DDDD Ez vicces :) Olvass kicsit vissza :) -
Ezt nemhiszem el, hogy kb 1,2 millió oldalt holnapig kinyomtatnak, és szétküldenek minden középsuliba!!! -
hát akkor sztem nagyon rosszul tudod
-
Ez mindenhol így van. Írás belin mindenhol el kell érni a 10%ot különben NINCS szóbeli. 20% a "kettes". Na de én most arra vagyok kíváncsi,hogy kapunk -e jegyet vagy sem az írásbelire. Mert ugye eddig kaptál rá egy jegyet majd szóbelin mégegyet és a kettő átlagából lett meg az érettségi jegyed. Vagy most rosszul mondtam? -
Garfield #4191 hogy a jó büdös francbea tudják kiszállítani több mint 50ezer városba/faluba ?????????? tetves k*rv*élet mocskos szájb*b*szás!
Idióta. Annyian érettségiznek X számú középiskolában.
Magyarországon cirka 3200 település van. -
kikiangel #4190 ki volt az a fasz aki miatt 10-re kell menni holnap?
-
ZoliJ #4189 ezt úgy tudom megszüntették -
ZoliJ #4188 középiskolák általában csak városokban vannak -
kb mert angolnál minden feladat tipusnál elkell érni a 10 %ot -
"aszondja az oktási miniszter:Emelt és középszinten 5700, illetve 85 ezer 900 diák vizsgázik majd.
hogy a jó büdös francbea tudják kiszállítani több mint 50ezer városba/faluba ??????????"
akkor mit szólsz az om.hu-hoz?
"Történelemből középszinten 85.936, emelt szinten 5.721 vizsgázó van. Idegen nyelveken történelem tárgyból 633 diák középszinten, 88 emelt szinten vizsgázik." -
Az ideget már régen belevágta más a népbe. Innentől kezdve fölösleges szomorkodni bármin is. Jó most itt szidhatjuk őket de ez nem változtat a tényen. Maximum nézhetjük tovább a híreket és filozofálhatunk azon,hogy vajon még mivel kavernek be nekünk.
Más:
A bekavarás témánál maradva. Igaz az,hogy az írásbelire most nem kapunk jegyet hanem csak egy bizonyos százalékot, majd a szóbelire szintén százalékot kapunk és a kettőből együtt lesz egy jegy? Az tudom,hogy matekból egyből jegyet kap az ember ha sikerül az írásbeli, na de most akkor a többiből ez a rendszer áll fent?