29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
TVSZ. -
borreg #26971 Nincs fent a neten a hétfői érettségi feladatsor?? :) -
sziasztok!
van egy keresztféléves tárgyam amiből nemvolt 1 óra sem félévben
1 beadandó + zh a követelmény:
*Tisztelt hallgatóság!
A geodézia zárthelyi időpontja: 2010 május 04. (kedd) 10 óra.
Helyszine: 220-as terem.
A zárthelyin ülésrend lesz!
A dolgozat megírására a 10 óra után érkezőknek nem lesz módjuk!
Az a hallgató aki a házi dolgozatát 2010 május 02. 24 óráig ( mivel ez vasárnap)
2010 április 30. 24 óráig nem adja le nekem vagy a tanszéki adminisztrációra a
zárthelyi dolgozat megírását nem kezdheti meg!
A házi dolgozat 2010 május 04-i leadására nincs lehetőség!
A kérdéssorból 10 kérdés ki lett húzva,ez a geo hírdetőn megtekinthető!
Kivánok mindenkinek jó felkészülést!
na tehát 30. a határidő
én bementem ma délután 14.00kor a tanár addigra elment. viszont az adminisztráción sem volt már senki, csak a portán. ők viszont egy telefonszámot nem tudtak és nem állt módukban elvenni sem a dolgozatomat...
a tanárnak küldtem egy e-mailt amiben leírtam a sztorit + elküldtem neki a cuccost
*szerinted van esélyem h elfogadja? erre van vmi szabály vagy vmi? -
yah Molly-t pl. a név érdekli csak 
Amúgy sztem nem nehéz, bár a matek érdekes lesz, ott főleg a figyelmetlenség a legrosszabb, ami az időhiányból adódik. -
ezért szar ez a dolog,mert itt nem pontot ad,hanem ez teljesen szubjektív -
erdly #26967 Lemaradt egy kérdőjel.
Meg javítanám az utolsó sort: teljesíteni-re. -
erdly #26966 Én hétfőn megyek egy ismétlő érettségit közép magyarból.
Eléggé félek tőle, mert nagyon jónak kell lennie (min. 95%-nak).
A magyar egyáltalán nem az erősségem, nem is szeretem, de sajnos kötelező, mert jogi szakra csak magyarral mehetek.
Meg persze törivel, de azzal nincs nagy gond, 91% -os emelt töri megvan, remélem elég lesz. Bár a magyaron múlik minden.
Tudna mondani valaki valami praktikát a magyarral kapcsolatban. Készülök már több hónapja, tanárhoz is jártam, de hiányzik az egészséges önbizalom. Helyesírási szótárat ezerrel bújom, meg könyveket is olvasok, elméletig a novellaelemzés szempontjaival is tisztában vagyok, a szövegértéssel vannak gondok, de csak a nyelvtani résszel.
Azonban közel 100%-ra teljesítek ebből a tárgyból nehéz. Főleg a javítótanáron is elég sok múlik... -
sok sikert az érettségizőknek, nem kell fosni tőle -
Mikszáth év van (100 éve halt meg), nem árt átnézni magyar előtt! Főleg azok nézzék akik novellaelemzést akarnak írni hétfőn! -
Kedvező eset per Összes eset... :DSA:AS:D:AS:D -
GPS-ről nincs valakinek vmi házidolgozata amit fel tudnék használni magamnak? neten már találtam anyagot, de még kéne, és legalább nem "nyilvános" copy lenne... -
Én eddig azt hittem h tudom...:D Mostmár én is inkább kihagyom. -
Cat 02 #26960 Én általában a választhatónál, ha az van akkor instant skip :D -
Dettó:D a valószínűség számítást mindig elbaszom:SSS Azt majd át kell nézni alaposan kedd előtt -
Azért én ilyen pro nem vagyok:) De Én is bőven idő előtt kész szoktam lenni 110perc körül... Csak az a baj velem h simán benne lehet egy 90%-os is de egy 75%-is ha olyan napom van:S
Remélem nem lesz idén szívatós a matek. -
Cat 02 #26957 Én is így vagyok, csak a valszám gyakran bezavar =\ -
zkas #26956 Én 95% körülivel lennék elégedett, de minimum a 90 meg kell hogy legyen.
Átlag 80 perc alatt végzek 1 feladatsorral, szval lesz időm átnézni a figyelmetlenségeket. -
Cat 02 #26955 Sajnos én is így vagyok. Tudok mindent kb, de ilyen kis szarokon elrontom :( -
Nagyon kéne egy 85% közép matekon. Tudom nem lehetetlen, de 1-2 figyelmetlenség és le is csúszhatok róla:S -
Dehogynem, emelt matekot én is sulimban írtam, illetve ott is szóbeliztem. Az más kérdés, hogy a vizsgáztatók nem a sulimból voltak... -
De olyat nem is lehet, nem? -
Cat 02 #26951 Kell kapnod behívót, be is kell majd mutatni az emelt helyén. Kivéve, ha persze a suliban emeletezel :) -
Nekem jött levél, hogy hova mehetek. -
zkas #26949 nálunk senki nem kapott személyes levelet :D az iskolai "értesítés az érettségi vizsgákról"-ból értesültek arról h mikor és hol fognak emeltezni -
Úgy terveztem, hogy ezena héten tanulok, meg készülgetek, de basszus minden este szerenádozni megyünk, pénteken meg ittlesz a kiccalád:D -
xxxpaulxxx #26947 elvileg küldenek majd levelet -
stukker17 #26946 még egy hét...és kezdődik:D -
Cat 02 #26945 http://www.facebook.com/event.php?eid=375264953648
:D -
Cat 02 #26944 Jó kérdés, szerintem küldenek majd emailt/telefont. Én biztosra tudom, hogy Tatabánya, mert mindig ott szokott lenni (a megyében talán) -
Hol tudom megnézni, hogy hol fogok érettségizni? (emelt info) -
pasquale #26942 Szent Imre tértől 500m-re van kb. -
Cat 02 #26941 Nekem 1-2 óra autóval :D -
Nekem a hév lenne 5-10perc biciklivel, utána meg eltévednék :DD -
pasquale #26939 Nekem 5p bicikli vagy 10p busz :) -
Jaja. Mondjuk egy átszállással odajutok, de akkor is... Vagy 9kor kezdődne, és nem 8kor, akkor nem is zavarna annyira. -
pasquale #26937 Ja, látom matek, akkor Adu :P -
pasquale #26936 Miből? Adu vagy Jedlik? -
Oktatási hivatal elmehet a kurva anyjába, van a sulim mellett nem tudom hány gimnázium, ahol emelt matekezhetnék, de nem bazmeg, menjek ki a csepelszigetre a picsába. -
Áh, majd előző nap ráér. -
Emelt matekra kéne készülni...nameg angol.