29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
országos napilapokat ki tudják küldeni 1 nap alatt? :) -
kikiangel #4263 szerintetek le tudják kuldeni a tételsorokat egy nap alatt?
arra is képtelenek hogy megorizzék titokban!
-
Iteniel #4262 na de mire?? :)
-
"Mi, vétlen tanárok ezúton kérünk bocsánatot minden érettségiző fiataltól azért, hogy a "felnőtt" társadalom őket is kihasználja. Kérjük tanítványainkat, bízzanak bennünk, s abban, hogy e morális mélypont ellenére is fontos a tudás, az iskola, a tisztesség "
|
|
V
"Kérjük tanítványainkat, bízzanak bennünk"
Ez most célzás VALAMIRE? :D -
de mivel legelőször nem írtad oda hogy az írás kitől származik, ezért szerzői jogokat sértettél -
valóban,csak azt akartam mutatni,hogy idéztem. márpedig idézni szóról szóra kell gyagyi :) -
kikiangel #4258 http://www.hirado.hu/cikk.php?id=37660 -
ja:DD -
Te...ez most tök ugyanaz sztem :) -
még mindig nem jó -
jó,akkor máshogy írom:
"© Ejaculatio Praecox válasz erre | adatok | e-mail - ma 17:43:39 (460)
Tanár a diákokhoz az 2005-ös érettségin:
- Mindenki hozott feladatsort, vagy osszak? "
megfelel? :) -
ígen arra :DDD -
A hejesírási hidákra gombol :) -
'.. az 2005..' -
Vagy valami állat ellopta őket :) -
mért is? -
remélem nyelvtanból nem érettségizel -
jó ez volt már vagy 10x.. -
Tanár a diákokhoz az 2005-ös érettségin:
- Mindenki hozott feladatsort, vagy osszak? -
Ez akár még bestseller cím is lehetne :) A Tételek útja Frodó kezében... Gandalf a nagy varázsló felvarázsolta a netre. Vajon eljutnak a tételek Aragornhoz?:P -
és hogy csak délbe kell bemenni :D -
Persze reggel meg az lessz az első hír a tvben hogy felkerültek az internetre az átdolgozott feladatsorok. -
kikiangel #4242 bizti -
Iteniel #4241 remélem :)
-
Iteniel #4240 hát ja :)
-
Iteniel #4239 hol fogják ezt megtenni? -
este már az is fennt lesz a neten tuti:DDDD -
kikiangel #4237 tök uj töri tételek lesznek este meg majd megmondják hogyan juttataják el a sulikba
-
kikiangel #4236 Mi azt kértük tole ballagásra ajándékként hogy mondja meg a kodját és megmondta. Nagy ugy!!!!!!
-
Igen, igen, ez itt a másik nagy gond. Én még mindig azt nem bírom megérteni, hogy tavaly hogy sikerült 0 és 1 pontos dolgozatokat írni? -
- Látom, azt írja az önéletrajzából, és produktív személyiség.
- Szeretek csapatban dolgozni.
- Értem... Melyik évben is érettségizett?
- 2005-ben.
- Na jóóóó'van... KÖVETKEZŐŐŐ!
:D -
Írjon már linkeket valaki a TV-s riportokról! (St mondókája is érdekelne :DDD) -
Emmegki #4232 Index: "A kétszintű érettségi kezdődő botrányának ez csak az egyik fele. Hogy kilencvenezer diákból háromezren választották magyarból az emelt szintet, sokkal nagyobb gáznak tűnik, mint hogy szemét disznók Magyar Bálint fejével játszva tételeket lopnak el páncélszekrényekből. Ez ugyanis csak minden harmincadik diák. Osztályonként egy. Akkor meg minek?"
Egyetértek! -
A tételek útja -
Emmegki #4230 "Magyar szerint az eddigi adatok alapján megállapítható, hogy az internetre nem az Oktatási Minisztérium szerverein elektronikus formában tárolt tételsorok kerültek fel, hanem a kinyomtatott változat." - Szal lehetett volna hackelni is! És most lehet? -
ezt se lehet akkor már? -
Iteniel #4228 itt : http://index.hu/politika/belfold/rttsg2579/ -
Iteniel #4227 http://index.hu/politika/belfold/rttsg2579/ -
Aha -
Téma Lezárva! Nem Küldhet Több Hozzászólást!