29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Ehhh..cupper titkos tételek :) Meg bemutatják azt az oldalt ahol nem volt fent a tétel :) -
Megint rohatt szenzációhajhászás. -
Na de most az első szint elméletileg fel van újítva. Na de kérdem én. Mi volt a felújítás? Leverték a vakolatot? -
Hoppppáááááááááááá
Lehet újra kell írni a matekot? Forrás by: Retekklubb, szal ne vegyétek 100-ra -
Most miért pont rejszolás?:) Ilyenkor a lányok is serényen készülnek az érettségire és szeretik levezetni a feszültséget :D -
-
Az első szinten már 5 éve biztos szarszag van, csak akkor még nem volt 2. szint. -
öööööööö....
-
LOL :) -
Pedig de, mert ez a 2szintű érettségi már alapból 1. SZAR 2. semmi értelme, tehát hülyeség. -
derossz :D -
A kétszintű érettségi rendszere bukott meg. :) Az egész arra volt felépítve. A biztonság stb... Na most ha kiszakad a Durex óvszer akkor ugye a Durex bukott meg és nem az aki használta. Persze most ez egy durva példa volt, és kihegyezve a funkcionális részre na de akkor is :) Tehát a rendszert nem bírták úgy felépíteni ahogy kellett volna. -
Nav #4334 uj tételsor -
Ha most 18 lennék, holnap reggel biztos 1,5 órát rejszolnék vizsga előtt. Bűár ha jobban belegondolok, ez nem is korfüggő
-
amugy rohej hogy azt mondjatok hogy huuuu most megbukott a 2 szintu erettsegi rendszer
nem az bukott meg hanem az erettsegi
kikerultek a tetelek mert vki ellopta oket, kb mint tavaly. de koze nincs ahhoz h hanyszintu az erettsegi -
részesedést is fog kapni PartyFace... -
Ókori demokráciát. Athéni vagy római. -
Pff hát igen ez megtörténhet, de akkor terrorista leszek 

-
kikiangel #4328 teljesen igazad van -
A B terv az volt,hogy hívják a Szupercsapatot, de miután kiderült,hogy színészek rájöttek szarban vannak :) -
kikiangel #4326 a 2005-ös rendszerváltás
-
Itt csak az a gond,hogy a lift a második szintre nem visz fel, lépcsőt elfelejtettek építeni, az alsó szinten pedig erős szar szag van :) -
discotech #4324 ha én magyar bálint lennék milyen töri esszét adnék ??? :D -
discotech #4323 :D mindig van egy b terv gondolkozzunk logikusan :D -
kikiangel #4322 szerintem jol legalább látják hogy milyen jol szerepelt az uj két szintu érettségi -
hogynézne már ki ha mindenki átmegy ?:D -
abonyitomz #4320 én is hallottam róla! van egy második példány a neten , én se találtam még róla semmit ! aki tudja ,az tudja mi a dolga!! :) -
tiger market az a jó hely ilyenekre :D -
Hogy én is csatlakozzak a többiekhez, erre csak ennyit mondok: Haladni kell a Lendülettel :) Akkor ti számológépen fogjátok keresni a tételeket. Esetleg ki kell majd rakni puzzleból a tételek oldalait :) Ez még jól is jövedelmezne. Ilyen ötletért a Matel milliókat adna :) -
nem ott, az om-re kulon kikepzett elit kommando intezte ;) -
Jah, valószínű
-
kikiangel #4315 Aki hulye az vegye meg pénzért az érettségin meg majd jol megszivja -
A Lehelen meg már megveheted a még kinem dolgozott részeit is :) -
kikiangel #4313 ez nem lenne jo mert nálunk olyan gépek vannak amik már a bekapcsolásnál lefagynak Ugyhogy mi ebbol kiesnénk -
Én nem ezt pofáztam tegnap egész nap?? -
hát ezt nem lehet követni... csak ma 1000 hozzászólás??? -
Most miért mondod? Sztem tök jó :) Bemész, leülsz, a haverokkal dumálsz, kajálsz..legurítassz egy - két sört stb...
Amúgy gyanítom ha nem lesz meg a kellő mennyiség az érettségi tételekből akkor a következő lesz a vizsga:
-Na gyerekek akkor most az kapja meg az érettségit aki a leghamarabb megtalálja a neten! 5-10 perc alatt: Jeles 10-20 perc alatt: Jó 20-30 perc alatt: Közepes 30-60 perc alatt: Elégséges Több nap alatt: OM :D -
vadvi #4309 kitől hallottad? -
-
kikiangel #4307 irjál már nagyobb betu
méretben