29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
peet69 #4631 bazz nem érzed magad szánalmasnak ? anyád helyében letagadnálak..és most nem folytatom... -
fax kivan , főleg ha szar lex az érettségim :( -
Perszeperszpersze! -
bazzz.........
no comment -
normális ember nem rakja fel egy lebukás után a következő cuccost.. ez mögött lehet vmi -
frissen nyomtatják holnapra... összemajsztolom majd a kezem ha rateszem majd a "frissen " nyomtatott lapokra :D -
Magyar Bálint okos.
Biztos forrásból tudja, hogy a Pentagon belső információs rendszerét is feltörték, így ilyesmi ellen lehetetlen védekezni.
Anyám, BOROGASS!!

-
californiastud #4624 biosz, számtech vagy az új töri vkinek megvan? cska kíváncsiságból!
(fősikolai hallgató vagyok külföldön) -
Iteniel #4623 én nem hiszem mi a véleményetek róla -
mert ő párttag :D gondolom kőkemény szadeszes :D mszp-be józan ember nem lép szadesz meg divatos mostanság. -
Cat #4621 tomcat egy exhibicionista hülye -
Lehet hogy nem tetszett, amit írtam, de így van. -
jaja! -
korábbi próbaérettségi tételek ? érdekes.. -
a fórum nme demokratikus intézmény. :D -
Na látom kivették a "párttag" elmés hozzászólását. -
Ejha, menő dolog 2005-ben a szólásszabadság. 20 mp alatt törölték a hozzászólásomat. Pedig tény volt, amit írtam. Na mindegy, ahogy ex-szomszédom mondaná: tej, kenyér nem lesz olcsóbb. -
yess, betörésbiztos töritételek -
Öhm fényképezett. -
neszólj be Ő párttag 

-
jézusom... a munkáspárt tagja vagy???? vagy lusta voltl kijelentkezni az MSZMP-ből a rendszerváltás után? :D -
Tomcatot bazmeg kurvára nem zavarja, hogy nem az OM szerveréről lopták ki a cuccot, hanem egy iskolából. Ugyanis nem pdf, hanem szkennelt. -
Van arrol valami adat, hogy az elmult 2 napban hány Újreggel lett gazdagabb az SG fóruma? :) -
lol ezek a fahangok :DDDD -
lol még szinkronizálják is :DDDD -
tomcat bazmeg -
badboy :D -
lol :DD tomcat a médiageci :D -
ugyanez NEKEM MATEKBÓL -
aktív tv2 -
Gyerekek én túl akarom élni az érettségimet :D nem most csesszék el -
sonax #4599 most őszintén akkor mennyire menjünk be a suliba?? -
abonyitomz #4598 [b] HA NEM JÓL SIKERÜL A TÖRI ÉRETTSÉGIM AKKOR MAGYAR BÁLINTOT FELSZELETELEM MINT EGY SZALÁMIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![B]

NA jó, Black Hat lelkületűek el innen, ez nem az a hely! -
Ja :DDDD [konosz, natyon...] -
Ne adj ötleteket. :) majd jövőre... :D (gonosz kacaj) -
.exe ként is lehet, képként vírusozni... -
M1 vazz! -
mit? -
kikiangel #4591 ja aszem