29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Usagi #4673 Üdv mindenkinek!
nem azért mondom fde jobb lett volna ha az eredete marad holnapra...első évben még nem szenyóztak volna velünk annyira, szerintem. Bár én még nm láttam az eredetit de a magyar és a matek sem volt nehéz szóval a töri se lehetett olyan orbitálisan szivatós nem? -
Petie #4672 ja csak az adatlap már elég régi ha látnád a dátumot :)
azota nem jártam itt.
Rezső : WoW power :)) -
OFF:
Tomcat mégse akkora hülye.
Ezt most olvasom...
Unánunk szólt az ellenőr, hogy a kutyáta szájkosarat kéne rakni.
- Miért? A cigányok kezét is megkötik, akik lemennek?
- Hát végülis igazad van... Menjél.

ON -
Az nem kockafej, hanem MONITORFACE! -
Az új töri tételek fent vannak a www.ujtetelek.hu -n :) -
peet69 #4668 a legszomorúbb a sok hülye ember aki gyorsan reggelt az sg-re mert hogy "itt fent vannak a feladarsorok" és amikor látja hogy nempája a dolog akkor elkezdi az ellenpropaganda táborát támogatni... -
Bakker, kikapartad már magadat a törmelék alól???
-
"más téteéel lesznek holnap"
kora reggel veszik át az igazgatók, csak ki kell kapni a kezükből a feladatsort, és elszaladni :D és marad még pár óra felrakni a netre :D -
californiastud #4665 arra vagyok kíváncsi, h az ÚJ töri felkerül e bármikor is hnap 10 előtt a netre....
szerintetek?? -
És ehhez az öreglány mit fog szólni? :DDDDDDDDDDDDD -
"nyilvános titok" :D
-
Király vagy.
Bye -
Ha ez igaz, megdugom a szomszéd öregasszonyt! -
Petie #4659 ja és hozzá teszem
töriből olyat huztam hogy semmit nem tudtam! SEMMIT
és a tanár mondta az egészet!
2es na bumm simán átrugdosott... -
Talán ilyeneket nem kéne beírni. :) Nem véletlen nincs hasonló hozzászólás itt. -
Jézusom mi megy it:D -
Rendes tanár lehet.... meg a suli is -
Delac #4654 Nem kell ahhoz tudni a tételeket, hogy le tudj jól vizsgázni.
[Nem hazudok, komoly, szakadjon rám a plafon, ha igen]
MAtek ma volt. Kiosztják a lapot. MAjd 30 perc múlva. Na akkor nézzük az egyes feladatott, mondta a tanár, és nyomatta a táblára ott helyben. LOL
MAtek olyan fasza lesz, csak anyámék nem tudom, mit fognak szólni ehhez. 4 év alatt mindig fel kellett kaparni, nehogy lemaradjak, és most meg írok egy hármast, vagy négyest. HEHHEHEH I love Magyarország. -
Ehhhh... :DDDDDDDDDDD
Eszébe sem jutott! -
Petie #4652 na mi van luuzer banda??? érettségit puskázni? full szánalmasok vagytok wazeg.
érettségi full egyszerű nemtom mit kell még azt is kipsukázni.
én 4 év alatt nem sokat tanultam és mégis meg lett faszásra az egész.
érettségire se sokat tanultam mégis meglett...
de a mai fiatalság egyre hát khm... -
naná.
elvégre már semmire sem használhatók.
más téteéel lesznek holnap. -
Hágyjád már..ámerikán stúdent iz verrrí pávör fúúúúúl :D -
Most minek? Mielőtt megérkeznének már a neten fent vannak. Idióták :D -
californiastud #4648 iindexeeen?? -
peter31 #4647 jah szánalmas, mint a gondolatod.
-
nem tudom. nekem van egy csomó külföldi magyar haverom, de egyik sem tud ékezeteket írni. fasza vagy.
-
Öööö... egyszerűbben (nagyon) fogalmazok: feltörnék! (Inkább a szót cserélném ki!) -
kikiangel #4644 udv mentem
-
szerintem szánalmas ez az egész. valahogy olyan érzésem van hogy a fidesz le akarja járatni az mszp-t és azért van ez az egész banzáj... -
jaja. még ügyvéd sem kell, hiszen egy ip-vel se mennek semmire. mert akárki ülhetett a gépnél :P -
abonyitomz #4641 ,,Jó kezekben van az ország! " ---> ha én lennék a miniszter mindenkit megb***nák , kirúgnák mindenkit és felvenném a frissen diplomázottakat , nem ilyen vén trottyokkal irányitanám az országot 
-
Ugyanezt akartam írni.... -
És ha megvan, mi van akkor?
Már az Index-en is kint van... -
californiastud #4638 peet...ki a faszt érdekelsz?
-
kikiangel #4637 Arrol persze nem kérdezték meg hogy mi van akkor ha nem jonnek meg a tételek
-
műveletlen vagyok. "Feldumpolnák"? -
huh vazze. most néztem csak meg a töri tételeket amiket egyik haveromnak letöltöttem (JELZEM MÁR NINCS MEG, MIELŐTT BÁRKI KÉRNÉ TŐLEM PRIVIBEN!!:)) kár volt erre a sávszélességet pazarolni. én sezntem így harmadikos létemre, úgy hogy semmit se készültem és nem vagyok még 4es tanuló sem, szentem simán megírnám egy 3-asra, talán négyesre is. vazze ez tele van forrással. jóformán az érettségi úgy történik, hogy beülsz a terembe, 1 óra alatt megtanulod ami kell, mert ott van minden, aztán meg beírogatsz. egyedül a lovagos volt az amin kicsit megakadtam a tanultak közül. de az ilyen világháborók meg minden amit még enm is tanultam olyan források vannak hozzá, hogy lazán meg lehet csinálni.
pl:
forrásból idézek nagyjából szó szerint:
"az ország területe 97ezer négyzetkm-ről 147 ezerre növekedett."
utána egy táblázat:
.......................................1937............1941
az ország területe........-----...........147ezer km
egészítse ki az üres helyeket.
szóval aki az ilyet nem tudja megcsinálni azt ne is vegyék fel sehova se. -
Tényleg, most mondta a TV-ben! Feldumpolnák már a szerverüket!!! -
talált! 3 éve. De ha divatos ez a párt miért áll 4-5%-on? Ha erre megadod a választ, feltetetlek az "emberek választottja" listára. -
m.orszagban nincsennek normalis emberek! :D hehe