29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
kijaza rákosi ? :D
-
Barangolás #4886 küldjétek már el a töri tételt. Tudom, hogy új lesz de legalább gyakorlok egy kicsit. Köszike -
Ha használnaád a válasz gombot!
Neeeeeeeeeeeeeeee!!!
Ne mond, hogy a magyar bálintosra válaszoltaál! -
frikken #4884 akor leszivhatnak !mért huzzák az agyunkat!vagy holnap vagy semikor:))) -
Deathcourier #4883 www.nagymagyarországnyista.hu :) -
ők is tudják hogy nem engedhetik meg maguknak.
Egyebkent 100k erettsegit kinyomtatni es postazni nem bonyolultabb mint 1-1 nepszerubb napilapot... -
Baró...én is most érettségizek, de ez a szerencsétlenkedés.. :DDDD Naon ott van :DDDD
> 4871 ...ja mert az angol világnyelv...ne félj...mondtad volna ezt a Rákosi-rendszerben :DDD -
most erettsegizel, Gladi? -
szuksegem lenne egy francia felsofoku nyelvvizsgara
honnet lehetne letolteni????
pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzz heeeeeelp -
sonax #4878 ez mikor volt Ivjoe és hol?
-
én is öcsém szétröhögöm a fejem. jobban röhögök, mint tegnap amikor kiderült hogy amire megkértek ballagás hogy vegyem fel elcsesztem és nem az igazgatót vettem, hanem vmi fenyőfát. séztröhögtem a fejem a szerencsétlem helyzetemen. -
enjoy86 #4876 de tényleg, vajon holnapra +lesznek az új feladatsorok...? vagy 10-kor bejelentik h "bocs de nem lettünk kész" és "gyertek vissza holnap", "de csak akkor ha addig nem szivárognak ki megint...." -
Deathcourier #4875 Aki itt van mind ígyvan vele :) Én azon visítok amikor jön valaki "küldje már el nekem valaki a 2005 évi kvantumfizika disszertációt" és az emberek 홯胮紭붃鎱叐宛 anyádba :) -
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Ahogy a tanárok is nyilatkoztak: A szeretet és a meghittség a lényeg, na meg az összetartozás és a love :D -
sonax #4872 hát ja
-
angolul tudnak am az angolok is
egyebkent szerintem nem baj, ha mindenki tud angolul -
Itt van a stúdióban Magyar Bálint. Kedves miniszter úr, az érettségi tételeket tényleg ellopták?
Igen...,nem...,az ellen nem véd! -
enjoy86 #4869 ja,én is, és hogy fogom élvezni holnap az emelt törit... -
Nekem mondod? Életemben nem röhögtem még ennyit :D -
:D jaja -
mit idegesited magad? hagy kerdezgesse :) -
elvileg nem kerülhettek volna ki a tételek
-
Vazzz... :DDDD Kajakra élvezem ezt az érettségit :DDD -
Nem..az ellen nem véd :D Ez is híres idézet :DDDD -
peet69 #4862
-
enjoy86 #4861 :)
-
:-))) -
"igaz angolul van, de ugye aki nem tud angolul, az haljon meg"
:DDD Ezt az igazságot vazz...ja...hát valóban..amerikanizánódás...asszem jól íróm :D -
sonax #4858 elméletileg nem Jason...elméletileg!!! -
nem, ő javítja, de nem tudja, hogy kiét javítja, hisz csak a kódszám van a dogán...elvileg nem tudja... ;) -
Igen, anyád nem javíthatja az érettségidet! -
Jah...nem sokára a TVben majd nem azt látjuk,hogy esélyegyenlőséget a romáknak hanem,hogy esélyegyenlőséget a 2005ben érettségizetteknek :)
Jelmondatunk mától legyen ez : "Mindenki kerülhet kisebbségbe" :D -
Nevek nincsnek, csak kódszámok. Ergó tök mindegy, hogy ki javítja. -
Deathcourier #4852 :) ja -
enjoy86 #4851 ja,majd olvashatjuk az álláshirdetésekben h "kivéve a 2005-ben érettségizettek" -
Az ugye télleg úgy van, hogy pl. amelyik tanár nekem az irodalmat tanítja, akkor ő az én érettségi " dogámat " nem javíthatja majd !?
-
yo8 mindenkinek, és soxerencsét a holnapi törihez...
ha lesz erőm 8 kor felkelni akkor még sztem én is megtudom a 2 órával a felkelésem utáni tételeket :D
nah bye -
"vartam05 2005-05-10 20:49
az emelt szintűnek nincs nagyobb köze a felvételihez, mint a középszintűnek...
minden esetre sokan fognak mosolyogni az emberre, ha szóba kerül, h 2005-ben érettségizett...:D "
:DDDD Ez jó -
Deathcourier #4847 ártatlan életeket mentettem! hurrá :)