29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
kezd téktopikos hangulatom lennni!!:D -
es ottvan a Nepszabadság mai számának főoldalán. :)
(kapjuk is az idiout unregeket rendesen >.<) -
ottis??
bazz -
ebben legalabb van 1 kis ironia :) -
Braveheart #4926 Híresek vagyunk! Bemondták az oldal címét a HÍRTV-n! :D -
:DD -
Sodiztok? az veszelyes am! maradando agykarosodast okozhat! -
mert ujreg vagy!!!!!!
-
Csak azt nemertem miert kell egy "egyszeru" buncselekmenybe belemagyarazni a politikát? Gyurcsány*vagy bárki* az az ember aki legkevesebbet tehet róla, hogy a tételek kikerültek, mert valami kis f*sz bement es lefotozta oket. -
Olvass vissza! :) -
Merthogy??? -
Kicsit sok lett a hejesírási hiba de nézzétek el mert már este van:P -
mondjuk szerintem a kopdoses miatt szanalmas
ez nem szinvonal -
hi! nincs meg véletlenül vkinek a holnapi töri érettségi? (amit ma délután állítottak össze) 

-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Ez nagyon baró :DDDD Apám...már sírok a röhögéstől...jó ez a buli :DDD 
-
Büntipont!!!!!!! -
nem,attól még utállak!!:DDDDDDDDDD -
-
Deathcourier #4911 ez nagyon komoly :) -
Az ördög legnagyobb titka abban rejlett,hogy elhitette nem létezik :D -
Most ezt vegyem úgy, hogy megvédtél? Változnak az idők??? -
Nyugi, csak el akarja titkolni, hogy neki is megvannak a tételek...tudod az ellenkezőt cselekszi, így senki nem gyanusítja :DDDDDD
Sry Iv...ne vedd fel -
fogd vissza magad,és készülj, honlap érettségi! -
"A kormány egyik névtelen szóvivője elmondta,hogy 2005 a reformok éve lesz. Mivel ebben az évben megváltozott az érettségi rendszer így nem látták akadályát annak,hogy megváltoztassanak még pár dolgot. Mától a pékségek is kétszintű kenyeret fognak árulni. Így a középszintű "friss mai" kenyeret még tegnap megkaphatja a kedves vásárló. Ezzel több élelmezési problémát is megoldnaka. A szóvivő még azt is elmondta,hogy mától az egyetemi felvételik is másképp fognak zajlani. A "Szabadítsátok ki Willy-t" nevű program keretében a felvételizőknek a felvételi lapokat tartalmazó páncélszekrényeket kell majd feltörniük , majd a feladatsorok eltulajdonítása után az 150 diák jut be az egyetemekre akik először bemutatják a megfelelő feladatsorokat. Ezzel is biztosítjuk, hogy a magyar egyetemek padjaiba csak a legleleményesebb diákok kerülhetnek. Új Lendületbe az ország!"
Forrás: Ismeretlen -
Loál! Itt az érettségid:
-
hogy mi lesz azt nemtudom megmondani. DE hogy mi NEM lesz, azt akár 100% ra biztosan :) -
kivitelezhető. -
enjoy86 #4900 én is kíváncsi vagyok, főleg az emeltre. vajon az nem derül ki reggelig? mert esküszöm ezért akkor fennmaradok.... :) ha már a többiből kimaradtam -
LOL!!! :DDD
Legyen szíves... :DDD -
mi lenne...ugyanaz :DDD Hát szerintem a Kádár-korszak...máér nem vagyok cocijalisták...so őket kihagyják...aztán...hmm....biztos fasizmus... nem tom...tutkó olyan dolgok amik most is foglalkoztatják az embereket...ami politikához köthető....aztán szinte minden évben van athéni demokrácia...az minden alapja.....felvilágosodás...annak hatása Mo-ra....Száchenyi...Mo-i forradalmak...asszem :D -
Deathcourier #4897 ez így igaz.Kiváncsi vagyok holnap mi lesz. -
nem -
igen, csak itt mondjuk az ország összes középiskolájának darabra pontosan osztályonként/csoportonként be kell borítékolni, lepecsételni és elküldeni.
nem úgy lesz, hogy odamegy igazgatóbács, és mondja, hogy 80at abból az új töritételből, legyenszives -
sonax #4894 Na jóvan gyerekek én mentem,kiváncsi leszek hogy holnap az új tételsorok fennt lesznek-e az interneten? 
-
Nem tom....valami csávó volt ottan a cocijalista rendszerben...asszem...de lehet, hogy labdarugó? :DD -
tanultok rá? -
holnap töri ... mire számitotok ? mi lesz benne ? (az uj nyomtatványba) ? -
Jajj...nagyon jól szórakozok.... :DDDD Vazz...kvantumfizika :DDD -
enjoy86 #4888 van benne vmi...