29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Notram #27052 Na menjetek aludni, skacok, nagy nap lesz a holnapi.
(Ja, és az én titkom: egy Twix, egy Hell, meg egy doboz PEZ-szőlőcukor - és lám, minden jól sikerült.
)
Sok sikert, és NE izguljatok.
-
Akkor egy mű értelmezése! =)
Na én lépek, holnapra egy kalappal mindenkinek, majd délután kibeszéljük magunkat! Hali! -
Cat 02 #27050 Dehogy van mindig novellaelemzés. Csak simán elemzés, de hogy mi az. Szerintem. -
Mindig ez a 3 van:
-érvelés,
-novellaelemzés,
-összehasonlító verselemzés. -
plotinosz #27048 Szerintetek tuti lesz novellaelemzés? :) -
Cat 02 #27047 Dehogyis. Info az szerkesztős ^^
De van egy informatikai alapismeret érettségi is, lehet azt nézted -
A választós az szvsz az Informatikai alapismeretek!
A Közismereti infóban Word, Excel, Acces, PowerPaint, weblapszerkesztési feladatokat kell megoldani! -
Ööööö,az info érettségi milyen?Szövegszerksztés,meg powerpoint meg ilyen szarokat kell ELINDITANI és SZERKESZTENI,vagy mint az előbb belenéztem egybe,és ott ABCD-s tesztek voltak,meg huzd alá dolgok..Mert nem mindegy azért...Rég elfelejtettem használni őketz,de ha ilyen választós lesz az áálllaaaatttt!!! -
Ellenben nem érzed magad kevésbé fáradtnak, szóval abszolút haszontalan. -
Ja, ez így van. Ha eddig jó volt így, akkor nem most kell kisérletezni, hogy jobb lesz-e máshogy. -
hmm
legalább menni fog a rózsaszín feszülős pólómhoz és a szolibarna bőrömhöz:) -
Cat 02 #27041 A faszt, nem tudsz tőle aludni :D -
Vigyél egy kis Absinthe-t! =)
Nekünk azt javasolták, ugyan úgy menjük be vizsgára, mint eddig jártunk suliba!
Pl.:
-Ha nem kávéztunk, most se igyunk.
-Ha reggelizünk, most is együnk.
-
Semleges, annyira haszontalanak azok a szarok, max trendi cicafiú leszel tőle. -
energiaital iváshoz mit szóltok?pozitív vagy negatív vagy semleges hatással lessz az eredményemre,koncentrálásomra stb:D -
Mikszáth írásművészetét lehet érdemes lenne még átnézni a novellaelemzést íróknak!
Ezt még jól jöhet pár embernek, a rövidtávú memóriába még bele lehet nyomni! =) -
Én is rontottam el olyat, hogy nem írtam le az eredményt:D -
Cat 02 #27035 4 óra a magyar ugye ? Azt végigülni szép dolog lesz :s
-
Cat 02 #27034 Matektól én csak amiatt félek, mert azzal duplázok :s
Pl próbaérettségin olyanokat rontottam el, hogy az eredményt (2) ábrázolni kellett számegyenesen, én meg elfelejtettem, meg ilyen fasságok :s -
Én még a kisujjam se mozdítottam. De viszek csokit, valamit inni, szótárakat, aztán hadszóljon. -
Na összepakoltam holnapra! =) Unicumos ajándéktáskában egy 0,5l gyömbér, egy tábla Tibi, egy esernyő, meg 5 toll (reménykedem, hogy elkap az ihlet)! =) -
mddevil #27031 Matek nem nehéz annyira, függvénytáblában benne van minden, ha nem tudod a feladatot akkor is másolj ki mindent a függvény táblából mert az is pont. Ha már fele olyan jó lesz mint az introk amiket csináltál nekem akkor meglesz a 90% :D -
Hát paszmek én 2006-7es törit csiháltam órán,835 lett..Volt egy másik,azt nem érettségis lapon,hanme füzetbe,azt ki se mertem rendesen javitani.....Az még rosszabb lett...
Nagyon szopatnak azok,mikor hibajavitás vane gy szüvegben törin..nem tom mi a rossz xD
Meg a matek..Abból mindig is szar voltam....Nem to mikor melyik képletet használjam,meg semmi
MAgyart meg nem csináltunk órán,én emg itthon sem..Végülis miaz?Csak szövegértés,meg esszé..Az meg érvelés lesz,mert azok álttalában nem mvekhez,hanem általános dolgokhoz kapcsolódnak,pl. mi értelme cimeket adni a műveknek,v jövő jóslása művekben,hogy állsz ehheze témához,ilyenek...Nekemvaló.... -
mddevil #27029 Berlin nem fog sikerülni!!!!!!ugyanmá csak nem lesz má nehéz előző években mind könnyű volt. -
Cat 02 #27028 Nem. Szöveget kapsz, más nem kell :D -
Így, hogy 100 éves évfordulója van, már el tudom tenni időben, hogy hol volt!:D -
Magyar irásbelire nem is lehet akkor szöv.gyüjtöt vinni?ovlastam lejjeb,h nem.Nem? -
him13 #27025 mi lenne ha Mikszáth novella lenne holnap magyaron?
elég rég volt már (2006 februárban) és most 100 éves évfordulója van ami azért elég nyomós ok lehet a feladatsort összeállítóknak hogy beletegyék...véleményetek?
-
Én bárkinek megírom az érettségijét legalább 4-esre, ha nekem valaki megírja a szoftver szigorlatomat 2-esre :P -
borreg #27023 Nem tom mit paráztok a matekon. Én kb. 5 perc alatt megoldom az emelt szintűt, ujjgyakorlat. -
karajjj #27022 sok szerencsét holnapra pupákok
-
a matek az mástészta vaze:D -
5 perce kérdeztem meg tőled msnen, azt mondtad h picit parázol :D -
vááá
márcsak két nap és matek:Snagyon parázok tőle:D -
Róbert Gida #27018 Mit találtam: http://sites.google.com/site/erettsegi2010ittatetelsor/home -
Cat 02 #27017 Kapsz szövegeT :D:D:D -
zkas #27016 minden ott lesz a lapon, nem lehet használni írásbelikor szgy-t -
De ahhoz kéne szöveggyűjtemény, nem? -
Az elemzésnél meg rengeteget lehet idézni, mely tölti fel az üresen hagyott lapokat! =) -
Cat 02 #27013 Nem feltétlen muszáj, csak, ha kéri a feladat. Mostanában nem szokta. De majd eldől. 1-2 csak eszedbe jut :D