29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
thx -
Mexx #5294 Amugy képen lehet látni h nem igaziak és direkt van igy...
és irják is h miért vana honlap... nah mind1 -
kárvolt.. -
dehogy, ez nagyon eredeti szagú 
http://www.angelfire.com/droid/erettsegi/torierettsegi3.gif -
szerintem meg menjél aludni, vazze! -
ezaz -
az oldal címét nyögjétek már...vagy mennyünk fel dcr a gensters aren ahubraés beszéljük meg :D -
sztem kamu -
Én nem érettségizem ugyan, de majd megemlékezem Rólad. Nyugi, varratszedés nem nagy dolog! ;-) -
van egy oldal...
"TÖRTÉNELEM ÉRETTSÉGI TÉTELEK!
Sajnálattal értesítjük a T. Oktatási Minisztériumot, hogy már megint nem sikerült titokban tartaniuk a töri érettségi tételeket. Ez van, beszoptátok, mert tudjátok, pénzért mindent lehet! üzenjük annak a fasz Magyar Bálintnak, hogy az internet rendszerébe be lehet törni, de a minisztériumi dolgozók nincsenek bûncselekményre kalibrálva, fõleg, ha annyi fizetést kapnak, amennyit. Tanulj meg beszélni te tahó! és még ez felel a kultúráért, röhely.
EZEK MÁR A MEGVÁLTOZTATOTT TÉTELEK! EZEK MÁR A BOTRÁNY KITÖRÉSE UTÁNIAK!!!"
Lapokról van kép.. 3db többit smsért cserébe lehet megkapni -
sebaj :) -
vazz... pedig olvastam is
-
Nem értem miről hablatyolsz itt. -
#5272 -
Minden holnap érettségizőt kérek arra, hogy egy perces néma gyászzünettel emlékezzen meg rólam dél körül, amikor kiveszik a derekamból a varratot! Aki erre nem hajlandó, meglátja mi fog történni! -
miről is?
-
Erről beszéltem! -
Ugyan miért nem mondják el a részletes témákat??? -
lol volt. valamelyik híradóban volt hogy innen ment link egy oldalra ahonnan le lehetett tölteni a feladatsorokat. volt ilyen? -
eh, jóh :) -
wrong. A media nem baszott at senkit, csak az embereknek nemmegy az olvasott szöveg értelmezése. Ami ugye most érettségi követelmény... :( -

-
Ugye??? :DDD -
Én nem érettségizek! Ok! Az meg sztem elég vicces, hogy az emberek nem értik meg, hogy ITT NINCSENNEK ÉRETTSÉGI FELEDATLAPOK!!! Tehát a média mindenkit átbaxot! -
olvass vissza.... ez a legdurvább:DDDD
pár ezer hozzászólás van csak:DDD -
#5265? :) -
Szánalmasak ezek a poenok, inkabb azzal lennetek elfoglalva hogy tanultok, amennyit könyörögnek itt az emberek annyi idö alatt belehet vágni a témát felesleges idöhuzás -
ROLLER LOLLER -
Ezt ma már kb ötödszörre írom be ide:
AZ SG-N NINCSENNEK FÖNNT AZ ÉRETTSÉGI FELADATLAPOK! -
szeretném tudni h.mi nem lesz benne biztosan... :-) -
Doszpi #5265 de néztem a tv-t de nem mondják el a részletes témákat.Ami viszont most lett volna azt holnap tuti nem rakják bele...
-
Kezdem érteni miért állítottak össze ilyen E.Z. mode feladatsort idén... ah mind1 :P -
mmmm es te komolyan holnap mesz erettsegizni pl tortenelmbol?
Nincs tévétek?
nem neztel ma hiradot?
nem neztel meg SEMMIT a mi a témával kapcsolatos?
Attol visszhangzik az egész média, a legutolsó falurádióállomásig, hogy teljesn uj tetelek lesznek holnap. -
Olvass vissza! -
welcome @ sg :) ( -
Doszpi #5260 kösz a semmit..
-
Mindenki be van állva... -
Láma! teleszpemmelte! -
Az már nem kifejezés. Még a gumiban is magasabb a színvonal... -
Doszpi #5256 vki írja meg légyszi mert holnap írom és szeretném tudni h.mi nem lesz benne biztosan...