29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Ez biztos.
De ha 5371 mellé elolvasod 3383-at is, akkor rájössz, hogy ha Neked kellett volna eldöntened: kivigyék-e az érettségi feladatlapokat három héttel a vizsga előtt, nem hiszem, hogy igent mondtál volna.
Ettől kezdve pedig nincs miről beszélni. -
jujjjjj -
Megnyugtat, de most kezdődik az X-Akták a tv-ben és azt jobban szeretem, mint titeket. Pá! -
nem akarok védeni senkit, de ebben nem fogunk egyetérteni sry...
mindenesetre nevetséges ami történik percről percre -
NEked megsúgom, hogy én 10 centire álltam az érettségitől! 2 fószervitte! Az egyik öltönyben (pénzes) a másik téeccsésnadrágban!(minimálbér) Sztem, ha összeszedek 100 rugót, akkor kapok egy példányt fénymásolásra! -
Bud Spencer-Terrence Hill filmből, meg a fölötte lévő is.
ON -
és TE mint összekötőkapocs a pártok és a nép között...
nekem is van közelim itt-ott, vannak is tények de "szavazatokra" senki nem ment, ha ez megnyugtat... -
Én meg úgy gondolom, hogy azzal, hogy odavitték, igenis lehetőséget adtak rá. Ha az OM-ben maradt volna, akkor senki nem férhetett volna hozzá. Így viszont boldog-boldogtalan. Lásd #3383 -
Mondom nem fog lemondani. Ismerem. Bár párton belül sem szeretik túl sokan. -
madmanic #5366 Ajánlom figyelmedbe az utolsó kérdéseket! :))))))
hehe
de jó fej aki írta :))
Nem értem miért paráztok az érettségitől.. töritől pláne.. hulla másnaposan megcsináltuk 7 éve ;) -
mmmm nem 1 bácszepnszerr film? :) -
OFF:
aláírásod alsó sora honnan van? nagyon ismerős... -
Elnézést ha megsértettem tisztelt neonáci Úr! Nem a jobboldallal van gondom, hanem csak az egyik pártjával. Minden igaz amit írok, első kézből vannak. -
Gratulálok. Szerinted egy SZDSZ-es ismerősöd most azt fogja mondani, hogy MB elszúrta és mondjon le? Ez a szavazatokért minden szöveg meg az agyamra megy, főleg mikor a LopStoposok mondják, akik aztán... [na de ez nem ide tartozik] -
itt most szemantikai dolgora gondolok ;D
csak el volt azért zárva, nem vágták az ember után a benzinkúton...Tehát valakinek be kellett mennie, el kellett lopnia, le kellett fotóznia...
nem kell lopni!
tehát NEM adtak módot rá... -
hogy jön ide a Fidesz, te kis köcsög? nyilván hogy nyalod a seggét ennek a hazaáruló mocsok gecinek (és ennyit a politikáról), de akkor sem értem.
Tegnap volt itt nagy tételhajhászás mi? :) -
Miért elképzelhetetlen? A szavazatokért mindent. -
feladat: tervezz időgépet.. beadási határidő tegnapelőtt
-
Szdsz-es országos ügyvivő ismerősöm mondta, aki napi kapcsolatban van MB-vel is. -
Amúgy MB ellezserkedte az egész érettségit, amiért bűnhődnie kell. Bár ahogy ismerem, nem fog lemondani. -
Hát Te teljesen hülye vagy, ha ebbe politikát keversz [már bocs].
Ja, és legalább ekkora baromságokat ne beszélj! -
#5290 -est lecci töröljétek.. amugy se igaz:/ -
faszt volt megrendezve -
Magyar Bálint 2002-ben nem rugdosta ki a Minisztériumból a Fideszeseket, akik most mindenről tudtak, fel tudtak készülni erre a jó kis balhéra hetekkel ezelőtt. Meg volt szervezve, mint a gazdatüntetés. Semmi és senki sem szent. -
Miért? Nem? -
azért a "módot adtak" kicsit túlzás... -
Na baszki, akkor most a 3. pont miatt maradni fognak :)) -
illetve még le is kell gyártani a feladatlapokat, mivel tudtommal nem neten küldik ki az iskolákba, amúgyis volt 4 év tanulni, nem uccsónap kell pattogni. -
Én nem tudok ennyire filozofikus gondolatokba merülni.
Ha én lennék a felelős az érettségiért, és valaki elém áll azzal az ötlettel, hogy küldjünk ki minden tételt az iskolákba három héttel az érettségi előtt, mert az ott jó helyen van, tuti elküldöm a búsba.
Szerintem nincs köztünk nézeteltérés, nyilván az emberi hülyeség a balhé okozója. De nem azoké, akik kilopták a tételeket, hanem azoké, akik erre módot adtak... -
Az érettségizők mehetnek aludni. A feladatlap nem lesz fenn a neten! Elmondom miért!
1. A feladatlapokat nyilván olyan gépeken csinálják, ami erősen elkerüli az internetkapcsolatot! Így ha azt valaki feltri, fizetek neki egy sört!
2. Egy szervert feltörni nem 2 perc! 2 hét.
3. Hacsak... (Az emberi tényező mindig közbeszólhat...)
-
mos hogy jön ide a fidesz? -
vki megmondta annak a Sümekynek vagy kinek (suli igazgató) h fenn van a neten az megnézte kitöltötte és hívta mtv-t és ebből lett a cirkusz... -
Fidesz - a szeretet és összetartozás pártja. 4 évente, választáskor. -
sry, most kaptam msn be, nem jártam erre :/ -
vóthmá... -
azt nem értem, hogy hogyan lett ebből botrány? Ki pofázta el? asszem vmi gyökér margitos elvitte az igazgatónak a megírás előőt az egészet! röhej. hogy miért nem lehet összetartani? mindig vannak spiclik -
Ejha, azt most látom 15-sörre ebben a topicban! -
ez se gyenge:D -
LOHOL -
Érettségiztető tanár a diákoknak: Mindenki hozott magával tételsort, vagy osszak?