29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
pasquale #5535 nyilvánaz... -
poppy #5534 sziasztok!
Na mi a helyzet?
Hihetlen hogy még mindig ilyen népszerű a topic..
-
Az idei érettségi kapcsán ez a generáció lesz az "Ebay érettségis"? -
feco #5532 tudom de attól a régi jó gyakorlásnak. neked megvan?
-
újat nyomnak abból is -
feco #5530 valakinek megvan az angol érettségi? -
feco #5529 hali -
én meg asszem elteszem magam alvora... már épp eléggé lefáradtam,hogy a neten már az uj esszé kérdésekről szolnak a pletykák,aminek hitelességét azzal magyarázzák,hogy ugyanott fotozták,ahol a matekot...
fárasztó az egész net,a létező összes chat,és egyéb "alternativ informácio-beszerző forrás"
most ha erős SCI-FI rajongo énem veszem elő,akkor kijelenteném,hogy amiota a nyomdákban se kézzel vésik a nyomolemezeket,azota van 1 hacker,aki felnyomja a rendszert,és letölti a szükséges fájlokat...
szerencsére én nem tartozom az érettségizők közé,szal engem nem érint ez az egész :) ugyhogy nyugodt lélekkel alszom,viszont sok sikert kivánok mindenkinek, + azt is,h ne kelljen ujrairniuk semmit :)
kedves diákok: az erő veletek van,többen vagytok,mint a politikusok! elvégre is demokráciában élünk (elvileg),ahol a többség dönt elvileg... hmmm... bár a mai világban... -
ugye az egyetlen segédeszköz mára csak az atlasz? tudom, hogy hüje kérdés, de tegnap mindenféle kacat volt rajtam, amit mind használhatam.. :) köszi! -
discotech #5526 röhely ami ebbe az országba megy
na sok sikrt mindenkinek.. -
Na igen...eladnák a jövőnket is jó pénzért...de szerintem hagyjuk a politizálást hiszen a topicnak nem erről kell szólnia. Most én jobban aggódok,hogy mi lesz az érettségivel :) Úgyhogy én most megyek is és meglátogatom a tanárokat :) Remélem nem lesz űber brutál. Sok sikert mindenkinek! Bye -
és mivan,ha őket tulórával fizetik? akkor akár ők is kijuttathatták,hogy jo kis tulorabért szerváljanak... amilyen pénzéhesek és korruptak, még ezt is kinézem belőlük... -
Itt már rég nem tudják ők se ,hogy mit akarnak :D -
Amúgy nagyon bírom,hogy a média pont megtalálta a legidiótább diákokat. A másik (többségben lévő) oldalról meg senkit nem hallgattak meg. Sztem az ilyen kis idiótákon kívül nem sokan akarják újraírni. Amúgy tényleg kabaré most ez az érettségi. Kíváncsi vagyok ,hogy a töri milyen lett amit egy nap alatt dobtak össze :D -
azért ez gáz... ha tul sokan érnek el 3ast,akkor ujrairatják,hogy legyen az osztály felének 1es???
most mire utaznak? arra,hogy a diákokat buktassák,akik nem is akarnak fősulira / egyetemre menni,vagy önmagukat,és a rendszerük hiányosságait akarják reklámozni? -
topi123 #5520 emlékezetes marad ez az érettségi az biztos -
Végszükség...pff...a saját bőrüket vigyék a vásárra és ne a milyenket. Erről enyit :) -
topi123 #5518 cináljunk fáklyás felvonulást!!!!!!
-
Braveheart #5517 Mi az hogy azt is? Honnan veszed?
"Új kérdésekkel újranyomtatják a hátralévő érettségi tárgyak kérdéssorait. Történelemből így szerdán már új kérdésekre válaszolnak a diákok, a vizsga azonban 8 helyett 10-kor kezdődik. A magyarérettségit biztosan nem íratják újra, a matematika esetében viszont a dolgozatok kijavítása után mérlegelik, hogy esetleg bizonyos iskolákban megismételtetik a vizsgát."
www.origo.hu
Tehát nem mindenhol és nem biztosan! -
discotech #5516 matekot is ujra kell irni...
-
Braveheart #5515 Meg 100.000X annyian vagyunk mint M.B.
-
topi123 #5514
megszoptad BÁLINT
-
topi123 #5513 öltönyben zúzunk egy kávézóban és várjuk /keressük a törit. van valakinek??

-
megsértődtem volna,az igaz,dehát a végszükségnek be kell hodolni...
bááár, a diákok kb. 20x annyian vannak,mint a tanárok,szal sok lud disznot győz elvén.......... :DDD -
topi123 #5511 na mizu??? meg van már a töri??? -

-
Braveheart #5509 Hehe most volt az mtv 1-en, hogy ha újraíratják a matekot, a diákok az utcára vonulna -
Te nagyon kemény csávó lehetsz! -
"az 1etlen értelmes változás,hogy kevesebb tételből kell számot adni szóbeliken :)"
Ahogy fizikatanárom mondaná: "helyes a bőgés..."
-
"az ujrairatás: nem kell őket sajnálni,akik tanultak rá,azoknak jol fog sikerülni az esetleges ujrairatás is..."
Persze végülis így töri lemente után miért ne jöhetne megint a matek..kit érdekel,hogy még tanulni kell másra is :) Komolyan mondom az ilyenek nevetségesek. Kíváncsi volnék,hogy Ti újraírtátok volna -e az érettségit úgy,hogy Ti nem is lettetek volna bűnösök. Szerintem rohadtul megsértődtetek volna stb... na ennyit erről. -
Okos vagy! -
Mert ha jól tudom csak a feladatsor A része került fel csak. Legalábbis amit a TVben is fogtak az csak az A rész volt. A B részben enyhén bonyolult feladatok voltak. Aki meg ismételtetni akar az írja újra a SAJÁT érettségiét és ne a mi bőrünkre okoskodjon. -
ez az egész LOL!
nem hiszem el,hogy nem veszik észre,hogy mennyire értelmetlen ez a 2 szintű hülyéskedés! a rendszer már most megbukott, szvsz nincs sok értelme ezzel paráztatni a népet...
az 1etlen értelmes változás,hogy kevesebb tételből kell számot adni szóbeliken :)
de a rendszer megbukott,és a rendszert akárhogy is tökéletesitik,mindig lesznek igazgatok,akiknek a fia / lánya "véletlenül" épp akkor érettségizik,és ugyebár akkor már 1ből bukott a rendszer :)
nameg a pénz is nagy ur,és mint tudjuk, korrupcio mindig is volt,mindig is lesz...
az ujrairatás: nem kell őket sajnálni,akik tanultak rá,azoknak jol fog sikerülni az esetleges ujrairatás is...
nyahh,ennyit mára :) -
Sajnálom azokat akiket érint, én hálistennek nem felvételizek tovább -
"szívás ez az egész. egyszerűbb lenne újraíratni az egészet"
"de ha a sok hülye miatt újra kell írnom, biztos, hogy balhét csinálok"
Ja és Te csak ne mond meg,hogy mi lenne egyszerűbb..főleg ha még Te is tudod milyen szar lenne újraírni. Meggondolatlan egy hozzászólás volt. -
És akkor mi lesz, ha az egyetemek elkezdenek azon gondolkodni, hogy ne fogadják el a felvételinek az idei dolgozatokat??? Nálunk már ez van. -
Pontius #5499 logikátlan vagy.
Kinek lenne az yó ha újra megíratnák az egészet?
"aki meg megnézte a törit, most csak azt tanulta" vagy nem... :)
-
Magyar Bálint Om MSZP
szopás az egész valami köcsög miatt van
-
mert ugye van értelme... vagyis lenne
-
na hi érettségi 2005 haha Magyar Bálint.