29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Szerintem is nehéz volt, de azért mindent megpróbáltam megírni. Remélem azért jó lesz. -
Csonter #5735 nah az bebaszna... nekem kurva jó lett és nem tudtam... csaknem kell újraírni... -
inkább egyet nem? -
http://www.om.hu/main.php?folderID=764&articleID=5444&ctag=articlelist&iid=1 -
Megvan -
hát ezzel nem értek eggyet! -
én jól írtam az összes tesztkérdésre a választ. Az esszén múlik minden. -
http://www.origo.hu/itthon/20050511szemelyi.html -
az csak 1 pont szerencsére -
gyerekek megírtam: sokkal nehezebb volt mint az eredeti ami kiderült... jól meg lettünk szopatva. sokkal szarabb esszé témák voltak... én a világháborúkat, a hidegháborút, Kádárt vágtam (volna) nagyon ha lettek volna, de úgytűnik nem akarták azugyanazokat a témákat ami lett volna ha nem buknak le... -
Csonter #5726 nekem akkor 2 jó lett a sorrendnél 4,3,2,1-et írtam:)) -
Egy másik fórumon egy barki nevű srác a következőt írta:
"idezet az oktatasi miniszterium honlapjarol (neha nem art megnezni): Az oktatási miniszter a 2005. május 10-én megtartott matematika középszintű írásbeli érettségi vizsga vizsgaeredményét megsemmisíti. megállapítja, hogy a 2005. május 10-én megtartott matematika emelt szintű írásbeli érettségi vizsga vizsgaeredménye érvényes. A 2005. május 10-én megtartott matematika középszintű írásbeli érettségi vizsgán a vizsgadolgozatát leadó vizsgázó választása szerint 1. kérheti, hogy a középiskola utolsó évfolyamának végén elért év végi osztályzatát ismerjék el középszintű matematika érettségi vizsgaeredménynek, 2. kérheti, hogy a középszintű írásbeli matematika érettségi vizsgáját megismételhesse. A középiskola utolsó évfolyamának végén elért év végi osztályzat alapján megállapított középszintű matematika érettségi vizsga eredménye a felsőoktatási intézmények felvételi eljárásánál, a szerzett pontszámok megállapításánál nem vehető figyelembe. A középszintű írásbeli matematikai érettségi vizsga új vizsganapja 2005. május 28. délelőtt 10 óra. A vizsgákat az eredeti helyszínen kell megszervezni. A vizsgázó ott, ahol eredetileg érettségi vizsgára jelentkezett, adhatja be írásban az arra vonatkozó választását, hogy kéri-e a középiskola utolsó évfolyamán elért eredményének az érettségi vizsgába történő beszámítását, vagy új érettségi vizsgát kíván tenni"
Szóljon ha vki megtalálta az OM honlapján ! Most keresgélem én is ... -
frikken #5724 Nem volt nehéz a töri az eredeti huzósabb lett volna!Matek ujra ezaz!!!:)))) -
én pár dolgot elrontottam
pl
a 48as szabadságharcosnál a sorrend 3421
na én ezt elrontottam -
lsd 5665,5666,5626 -
Augustus Gigo #5721 Nem tudom, holnapra majd megkérdem a 12dikeseket:D Talán péntek vagy jövő hét? De nem fix -
Már bocs, de itt asszem én voltam egyedül aki ez ellen tiltakozott! -
Csonter #5719 Nekem holnapi közép angol kéne!:) valaki?:) -
Ez elég könnyű volt. Nem tudtam előre semmit mégis simán meglehetett írni 4-esre, 5-ösre. -
az poénos lehetett!
mikor kell irnotok? -
Raszkolnyikov #5716 Na ne már..... 2 új reg....hahhh... -
Augustus Gigo #5715 10.30ig benn ülnek a diákok a teremben, megy a para ezerrel, és olyan 3/4óra után bemegy hozzájuk egy kistanár, hogy bocsi, de nincsenek tételek:DDD Iskolánk jó híre tovább nő!:D -
Csonter #5714 Csumma! polikala küld el lécci nekem is kiv. vagyok!kössz -
polikala #5713 Hello!!!
Most jöttem érettségiről!!!! Az volt amit mondtál!!!!!!!!!!!!!! Honnan??? Emelt angolt is tudod???ha igen: [email protected] v. számom: 06705658369 -
ok
az viszont tény hogy a fidesz újra akarja irattatni a matekot!
én viszont nem akarom újra írni!de sztem nem vagyok egyedül -
akkor neked most könnyű lesz -
Augustus Gigo #5709 Úgy néz ki:DD Elég ideg volt ma az összes tanár,még szerencse hogy csak jövőre fogok én érettségizni:D -
Kely001 #5708 akkor ti hogy lestek most????
egy harmadik feladatsor?????
:-DDD
-
hát te olyan hülye vagy hogy nagyon!!!
ezt nem gondolhatod komolyan...... -
mivan?
nézzd a tényeket!
sztem nagy a valószínűsége hogy a fidesz nyomta ki a lapokat!hogy megbuktassa a rendszert.és nem törődtek az érettségizőkkel
most meg a matekot akarják újra iratni!én pl nem tudtam a matekot és nincs kedvem újra írni -
Augustus Gigo #5705 Suliban ma nálunk elmaradt a történelem érettségi, mert az új feladatlapok nem érkeztek meg Kecskemétről Bajára:DDD Pedig a diri már hajnali fél 4kor elment értük:D -
hát te nagyon sík vagy -
bakker a hülye **** fidesz miatt nem akarom újra írni a matekok!!!
kapják be! -
Raszkolnyikov #5702 Mert PTF rakta be az érettségi kérdéseket? -
Mind1 kicsoda, újregekkel nem kell szóbaállni... -
Senki sem tudja megvédeni az itteniek közül, mivel névtelen, arctalan, óvodás stílusú, internetes "védelemre" vajmi keveset adnak a hatóságok ! -
Raszkolnyikov #5699 HAGGYUK MÁR!!! Két napja regisztrál, ez a második üzenete és a semmi adatot nem adott meg magáról. Barom újságíró.... 
-
Én nem tudom honnan van az a link, de most azok a feladtaok nem voltak. -
popovic #5697 Az sg.hu már átadott mindent. Csak a hitelesség kedvéért. The Party Face most lesz begyüjtve, legalábbis erre lehet számítani. A Blikk is szánalmas meg a többi média is...én csak TPF-et sajnálom, hiába ő is akart valami nem hétköznapit ( extrémet ) felmutatni és ez lesz a veszte. Fiatalság, bolondság. Amúgy minden olyan ember, akiben van fantázia és tehetség az ki akar törni abból a bizonyos kis üvegburából. Szerintem minden sztár és egyéniség megbotlik élete kezdetén, ezért The Party Face-t meg kell védeni!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez a dolgotok nektek is s minden valamire való forumozónak. Miért van az, hogy itt még senki sem állt ki igazából mellette? Miért várjátok meg, hogy a központilag irányított nyilatkozatok jelenjenek meg róla? Én úgy vélem itt sokan cserben hagyták TPF-et! Őt megvédeni senki sem fogja rajtatok kivül! Vegyétek már észre. -
Bocs, most látom, hogy csak kamu az egész. Mekkora láma vagyok. :-DDDDDDDDDD