29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Barangolás
    amit írtam az jó
  • Láma!
    ha igen, akkor a következöt is megtudod jol irni, ha nem, kérd az évvégi jegyed. ennyi
  • ZsZso
    Mi lesz itt jövőre emberek ... mi lesz?!
  • Alien
    Mondjuk szerintem is még az a szerencse, hogy nem kell mindenkinek újra írni. Bár én kettes voltam matekból év végén, ami finoman szólva nem jó, de egyik helyre sem kell a továbbtanuláshoz, úgyhogy (bár még gondolkodok majd rajta) de szerintem az év végi jegyem kérem.
  • Láma!
    jo lett??
  • Barangolás
    ki volt az a barom aki szólt, hogy a neten vannak a tételek?! Miatta újra kell írnom a matekot!
  • Loco
    ja, hogy te is újreg vagy

no comment
  • bigfoot
    én is
  • szanics
    Nem fog, nyugi. Nem az a fajta.
  • xdanix
    Ez qurvajó: "hatalmas szervező munka indult, hogy 116 ezer diák rendben leérettségizzen".
    Ezzel kicsit elkéstek ba***ák meg...
  • AnuluWork #5766
    Szvsz valami csókos informatikus (vagy informatikusok) rákukkantott az illetékes elvtárs gépere az oktatásiaknál aki a tételekért felelt, aztán kilopta az adatokat amelyek a tételekre vonatkoztak, majd szépen eladta vkinek aki ebből még több pénzt tudott csinálni.

Nem volt politikai oldala, az csak ki volt használva. Egyszerűen pár hígagyú úgy gondolta szerez némi lóvét nyár előtt, és ebből lett az, ami.
  • Alien
    Én az athéni demokráciát, Mátyást és Trianont választottam.
  • frikken
    szrenitem ez a legjobb megoldás!
  • Nh Shevits
    lefog nyugi
  • Loco
    Igen, és marha nehéz lett volna lejjebb görgetni fél oldalt, nembaj hogy már belinkelték, te ékszer
  • ranGer2
    jesus christ... HÁT ENNEK SOHA NEM LESZ VÉGE???? ...
  • peet69
    "A miniszter elmondta, hogy a vizsgázók választhatják azt is, hogy utolsó középiskolai évük második félévének végén kapott jegyet számítsák be a matekérettségi jegyének, ebben az esetben azonban ez nem számítható bele a felvételikbe. Aki matekból felvételizik, annak kötelező lesz újraírni a feladatokat."
  • overdose
    MAGYAR BÁLINT MONDJON LE!
  • frikken
    it leirja mi a helyzet!
  • Nh Shevits
    Én a képnek azt a címet adtam hogy "Bukott ideológia Európa romjain"
  • Scape
    A matekot én is jól megírtam, de tuti nem lesz jó másodszorra.
    Ezt jól megcsinálták.
    KÖSZÖNJÜK
  • frikken
    http://www.om.hu/main.php?folderID=764&articleID=5444&ctag=articlelist&iid=1

ezzel jobban jártok!
  • xdanix
    Az esszék tényleg nem voltak nehezek, viszont a feladatsor... hát....
    ÉS ÚJRA KELL ÍRNI AZT A QURVA MATEKOT! ÉS AKI NEM TUDTA A TÉTELEKET, ÉS JÓ LETT NEKI?!
    >> TÜNTETÉST AZ ÚJRAÍRÁS ELLEN <<
  • Vlala #5753
    a következő mondatokon jött rám a hányinger:

"Abból, hogy egy-két szerkesztőséghez eljutott a tételsor, még nem következik az, hogy a diákokhoz is eljutott. Ha nincs egyértelmű és megdönthetetlen bizonyíték arra, hogy a diákok széles körében előzetesen ismerté válnak a tételek, akkor felelőtlenség lefújni a vizsgát."
    (egy római mondta anno, hogy csak erős vezetéssel és fegyelemmel sikeres a birodalom.)

Ugyanakkor nem fordulhat elő, hogy valakik azért kerüljenek hátrányba, mert nem csaltak. (grats)

A végén lévő "Ezért az oktatási miniszter" kezdetű mondat: salamoni döntés. Miért jutott eszembe a tegnapi South Park "Fingjatok, de mértékkel és csak ott, ahol igazán vicces" jótanácsa?
  • szanics
    Aki matekból felvételizik, annak mindenképp ismételnie kell.
  • Bandee1987
    Na, itt vagyok. A töri nem volt nehéz. A három választott esszém: A német egység, A reformkor kulturális élete, A Rákosi-korszak.
  • ZsZso
    Most ugye %-os rendszer van ? Kérdés, hogy egy év végi 5ös 100% -e ? Vagy egy 4es a felső % lesz -e ...
  • frikken
    Továbtanuláshoz alapbol nem fogják nézni senkinek!A leégett komunizmust irtam!!!
  • Sné Zsuzsa
    Nektek hogy sikerült???? Tök jó...nekem egész jók! :DDD Annyira örülök, hogy sikerált....legalábbis asszem :D De jó lenne, ha megkapnám a 4-est.
  • szanics
    Megismétlik a matek középszintű érettségit!!!!!!!!!!
  • Láma!
    na, ebben van vmi!!!
  • Nh Shevits
    Ki mit írt a képhez címnek?? A kommunizmus bukása feladatnál?
  • Alien
    Na mivel ez már gondolom így marad, nekem nem kell a továbbtanuláshoz a matek, úgyhogy én asszem év végi jegyet kérek és nem ismétlem meg. Legalábbis jelenleg ezt gondolom.
  • bigfoot
    bakker szívtam kettes voltam évvégén
  • frikken
    De kérheted az évégi jegyed is ez még jobb!!!:))))
  • Vlala #5741
    inkább mégsem vágom tönkre a topicot, csak idegesít, hogy lassan a Micimackóba is politikai töltetet kevernek, mert Micimackónak piros a pólója.

Ha egy érettségiző csal, vagy erre alapos gyanú áll fenn, újra kell írnia a dolgozatot.
    Tény, hogy a matek feladatok (a kurrzor is kiadta, beszarás) rajta voltak bizonyos weblapokon, tehát a csalás gyanúja minden olyan érettségizőnél, aki internethez hozzáférhetett, illetve kapcsolatba került olyan személlyel, aki internethez hozzáférhetett, alaposnak nevezhető.
    Ez a bizalmatlanság általánosan elfogadott eljárás, a PTK minden egyes pontjában benne van.

Álítom Nektek, tavaly is csaltak, és tavalyelőtt is. De nem volt senki akkora barom, hogy országszerte árulta a tételeket, hogy meglegyen neki a heti speed vagy fűadagja.
    Az SG-n tanultam meg, Magyarországon mindenki ott csal, ahol tud. A warez, a bliccelés, stb. mind a nyerészkedés, ügyeskedés része, és tulajdonképpen ez így van rendjén, mert akik felettünk döntenek, sem a jó úton járnak.

Nem a Fidesz, és nem is az oktatási miniszter a hibás azért, hogy újraírjátok az érettségit. Hanem az a sok marha állat, aki nyilvános fórumon és SMSWEB oldalakon jó pénzért árulta a tételeket. Mindenütt lehet csalni, csak ne írd ki magadra, hog Te vagy a legnagyobb sóher.
  • Alien
    Gondolom ezt
  • Láma!
    mit?
  • overdose
    Ha ez a botrány nem volt elég nekik, akkor most megkapják!!!!
    Remélem belebuknak ebbe is!!!!
  • frikken
    De most mondták a tv-be!