29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
peet69 #5816 AZ ELSŐ ÚJREG AKI KÖSZÖNT ÉS NORMÁLIS GRATULA !!!!!!!!!!!!!!!!! -
figy, ha egyszer sikerült,legközelebb is menni fog. nem valószinü hogy nehezebbet adnának, ez nem töri, hogy vmit nem tanultál meg, és akkor bukta. -
peet69 #5814 1et kell hogy értsek minden pontban kivéve azt hogy 4esre irtam ! örülök egy 3asnak is.. -
peet69 #5813 má megint ? -
xamee #5812 Sziasztok!
Azt nem értem, hogy annak miért kell szívnia, mint a torkosborz, aki 2-es matekból, ezt megírta egy 4-esre MAGÁTÓL, és egyértelmű, hogy ganús lesz... Gondolok itt magamra... Sok hülye idióta. Ki kéne herélni azt, aki szétkiabálta, hogy fent vannak a feladatsorok. No comment. -
Hehe ... palya.hu ... nagyon ott van. Szánalom 1000el. Ami ott megy kb olyan mint amikor a piacon zöldséget akar venni az ember. Csak itt érettségi feladatsorokkal nyomulnak ... -
ezaz!!! -
peet69 #5809 énnemtom te kivagy ? de ez mér lenne rossz ? 1 lehetőség mindenkiek vagy a javytásra vagy a rontás elkerülésére az ien rosszindulatu hozzá szólásokat emg mellőzd... -
ez nekem jött??
tehát csaltál!!!!
akkor ne siránkozz -
nálunk ilyen kicsinyes szarságok miatt lehetett valaki 5ös matekból (nem állt ötösre, sokkal inkább négyesre), mert így volt meg neki évvégén a kitűnője.... 
-
jaja -
Hát igen ... a költői kérdés ... -
Barangolás #5804 Igaz de legalább nem kell újra átélni azt a félelmet ami volt -
akkor??:)))) -
De ez neked semmi kárt nem okoz, mert nem viszi a matekot SEHOVA. Épp ez a lényeg. -
én csak azt nem értem, hogyha az évvégi 5-ösömet kérem, akkor ugye elve nem felvételizhetek, de jövőre mi lesz? akkor sem fogadják majd el? -
gabi243 #5800 
-
gabi243 #5799 Az év végi jegy mekkora nagy baromság.
Most akinek nem kell a matek a megkapja a jó jegyet. Arra nem gondol senki, hogy a tanár jó szíve miatt kapott jobb jegyet és most a érettségie is jobb lesz.
-
Barangolás #5798 Nem írom meg. Inkább választom az évvégi jegyet. Az úgy is 5 -
és mi a gond vele??
jo, elismerem nemjo, de lehet kérni évvégi jegyet is!
az meg ne sirjon aki csalt!!!!!!!
(tisztelet a kivételnek) -
ÉRETTSÉGI: AZ ORSZÁG POLITIKAILAG (IS) ÉRETLEN HOZZÁ!
ez a véleményem...
-
gabi243 #5795 Marha jó lehet ujraírni a matekot.
-
Akkor kérd az év végi jegyedet. Ha meg sikerült ez is, sikerülni fog a másik is. -
az összes feladat könnyű volt... -
jolett??? -
vadaszg #5791 hát én is megírtam a törit, az esszék elég nehezek voltak sztem, de mondjuk athéni demokrácia nem volt nehéz :)
Én megyek tüntetni, én nem írom meg újra az tuti, meg se volt semmi izé, erre itt szivok -
elmehetnek a budos picsbe:( -
szerintem se, milrt tennék? -
Szerintem 100, hogy max annyira lesz nehéz, amennyire a keddi volt.
Ezek után nem lesz pofájuk nehezebbet adni. -
milyen könnyű volt? mondjatok egy könnyű és egy nehéz feladatot! -
xdanix #5786 98 :) -
az mennyi? -
ha a következő is ilyen könnyű lesz...
Sztem nem fognak nehezebb feladatokat feladni... -
frikken #5783 bocs köpné! -
peet69 #5782 nem 100...! -
én tuti újraírom, nem fogadom el az évvégi jegyemet... -
xdanix #5780 HÁt nem biztos, h jól megírod, mert az 100, hogy szivatósabb feladatokat kapunk/nánk matekból. -
frikken #5779 szerintem nem diák volt!annyira nyomorék diák nics a földön aki képné magát! -
Vlala #5778 ilyenkorsajnálom, hogy az ókori közszemlére tételt és népítéletet megszüntették. Szívesen sorba állítanám azt a sok gyíkot, aki párezer Ft remélt bevétel reményében minden fórumon hirdette az SMSwebes oldalát a tételekkel, és szabad kezet adnék a becsületesen készülő érettségizőknek. -
peet69 #5777 ki tugya hogy az iskolák hogy határoznak?!
van beleszólásuk és ha az igazgató úgydönt hogy mindenkinek akkor mindenkiek újra kell irni