29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
ehhh, szopás -
kopaszkutya #5855 valaki...
a mai töri van valakinél, esetleg tipp, hogy honnan lehet megszerezni?? -
a matek pedig marhakönnyű volt, 4-es, 5-ösre simán össze lehet hozni... -
xamee #5853 Most az egyszer büszke voltam magamra. Normálisan megírtam eddig mindegyiket, anélkül, hogy tudtam volna előre is akármit. Magamban ezt elraktározhatom, hogy de igenis én megcsináltam, de az a fejeseket nem fogja érdekelni... szophatom a f..... -
Igen. Sajnos... -
beragadt a caps lock?? -
xdanix #5850 MIÉRT, SZERINTED MAGYAR BÁLINT JÓL CSINÁLJA A DOLGÁT? Ő VAN A TÁRCA ÉLÉN, Ő FELEL A CUCCOSÉRT. NEMIGAZ, HOGY NEM LEHETETT VOLNA JOBBAN MEGSZERVEZNI A DOLGOT... -
te is csak most érettségiztél? -
Nálam gyakori hiba a figyelmetlenség, de most aránylag sikerült a mateknál odafigyelnem. Megnéztem a megoldó kulcsot és kb. 10 pont veszteségre számíthatok.
De ezzel hogy újra kell írnom, most ott a lehetőség az újabb hibákra.
Most nagyon dühös vagyok, de nem tudok mit csinálni...
Nálam ráadásul számít, hogy ?%-ot kapok, mint sok embernél. -
frikken #5847 én newm magamból indultam ki scak volt olyan 4 es osztálytársam aki örül ha 2-es lesz neki ennyi a történet! -
nekem elhiheted hogy de, már érettségiztem...:D -
Meg az olyan mohó, balfék 2-es diákok miatt, akik nem elégedtek meg egy 3-assal, hanem megírták csont hibátlanra. Természetesen mindezt fél óra alatt! -
peet69 #5844 pontosan -
hüjeség -
Kifejtenéd bővebben, hogy mért az Ő hibája ? -
Vlala #5841 egy kép :-) -
MAGYAR BÁLINT HIBÁJA MIATT MI SZOPUNK.
ÉS MÉG VAN POFÁJUK AZT MONDANI, H AZ A FONTOS H MI RENDBEN LEÉRETTSÉGIZZÜNK.
Magyar Bálint azt is mondta, hogy legjobban azok a diákok elégedetlenkednek, akik csaltak, és most idegesek, hogy hiába.

Te is ilyen vagy? :D -
A DÖNTÉS!!! -
xamee #5838 Mellesleg, fél 9 körül hallottam a telefoncsörgéseket, hogy lehet, hogy fent van a töri is. Kabaré ez az egész. -
peet69 #5837 nem annyira xDDD -
peet69 #5836 nem az őhibája azt a sok hozzánemértő fasz mondja
azok miatt a faszok miatt szívunk akik nyivánosan kereskedtek a feladat sorokkal meg azok miatt a kötsögök miatt akik beküldték a médiának... -
azért nem, matek példák mind hasonloak, szal.... -
erről van szó. nagyon primkó volt az egész. függvénytáblával simán meglehetett oldani. -
kopaszkutya #5833 sziasztok.
kinek hogy sikerült a mai töri?
valakinek nincs meg véletlenül a mai?? -
Szorry, itt követni nem bírom a fórumot :) -
szuts #5831 üdv
ma reggel már le lehet szedni a mai érettségit
-
-
te vagy az 500. aki beírja. -
xamee #5828 Minimális logika kellett hozzá, a többi benne volt a négyjegyűben. A próbaérettségi lényegesen nehezebb volt. Arról meg nem tehetek, hogy te nem tudtad megcsinálni. Ne mindig magadból indulj ki. -
Na ne mondd már, hogy nem tudja bárki megírni 3-as vagy 4-esre! Olyan hót gyp feladatok voltak, hogy már kezdtem szégyellni magam, hogy nem emelt szintűre mentem. -
peet69 #5826 ha temondod..... -
hm, unokatesom, igaz nem most hanem néhány éve érettségizett.
évvégén a tanár majdnem megbuktatta mert utálta. érettségin az elnök iratta át a dolgozatát 5(!)-ösre, sazl -
xdanix #5824 MAGYAR BÁLINT HIBÁJA MIATT MI SZOPUNK.
ÉS MÉG VAN POFÁJUK AZT MONDANI, H AZ A FONTOS H MI RENDBEN LEÉRETTSÉGIZZÜNK. -
ne az irígység beszéljen belőled. -
peet69 #5822 ez meg abszolute nem igaz mert benne van az emberben hogy bazmeg mivan ha ezt nem írommeg úgy mint az előzöt..stb...stb...és akkormindenki azt fogja hinni hogy megvoltak apéldág meg minden!..és persze feszültebb is az ember -
Tanár a diákokhoz az érettségin: Mindenki hozott feladatsort, vagy osszak?
(nem saját) -
Vagy lehetőség, hogy most ne sikerüljön olyanjól -
:)))) -
én is így vagyok -
frikken #5817 azt tudod kinek meséljed hogy 2-es vagy és 4-esre irod olyan a földön nics!anyira nem volt könynű!én si ketes vagyok és örültem hogy összetudtam hozni!