29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Vlala #5935 sajnos elég körülményes lenne eldönteni, hogy ki csalt és ki nem. Mert ugye, a bűnösöket sem hagynád futni? -
Ezen múlik az életük, értitek?
Jaj jaj jaj jaj jaj jaj.
Ugyan már!
Ha valaki elbaszta, hát jövőre újra megírja néhány ezresért!
A középiskola és egyetem között meg egy év pihenés amúgy sem árt! -
hihi -
hi -
hi, mér is vagyok én woody??:DD -
Nem kell hazúdni, csak megnézni a tetves érettségi dolgozatokat, hogy hány pontosak lettek????? De ezt se teszik! Mert aztmondják, hogy aki 2-est írt pl az tudta a feladatokat?? hát aki úgy ír kettest az elég hüje! Ha túl sokan 5-öst írnak akkor még meg lehetne érteni, de még nem is látták a kva feladatlapokat, és úgy döntöttek ezek az idióták!!! -
barackfa #5929 nekem már most nagyon elegem van ebből és rettenetesen idegesit, hogy azok is szivnak,akiknek ehhez semmi kozuk!!!!!!!!!!!!!
-
ezt remélem nem gondoltad komolyan....
vag yidéztél? -
kiskenus #5927 ahogy érzed -
Ebbe sincs igaza MB-nek. Ki szeret vizsgázni? Te talán igen? Írtátok, hogy könnyű volt a matek. Tehát nyílván annak is sikerülhetett jól, aki nem annyira vágja. Szvsz a megismételt érettségi biztos nem lesz ennyire piskóta. Én is fel lennék háborodva, ha most érettségiztem volna, hogy pár hülyegyerek miatt parázhatok. Ezen múlik az életük, értitek? Hogy ne lennének már idegesek... -
szeva Woody! -
jólmegmondtad :-) -
MB abban volt hülye, hogy nem kalkulálta bele azt, hogy egyesek erkölcsi mércéje a béka s*ggét is alulról súrolja és nem szívbajosak lenyúlni a tételsort.
Pedig
.. ez
... Magyarország :) -
poppy #5922 Remélem a jövö évben érettségizöket jol megszivatják nehogy jo legyen már..
súlyos.. -
szerintem meg igan! -
xamee #5920 Ja, még egy apróság. A Danubius-t hallgassátok. Anyám most hívott. Május 28-a az új matek érettségi időpontja. Gratulálok! -
Garfield #5919 Így lehet hogy nem is azok szívnak akiknek megvolt a matek előre, hanem akik annyit tanultak rá mint a szar, mert kell nekik a továbbtanuláshoz!
Erről van szó... -
Ja, túl naív volt MB. Egyébként ha 1 nap alatt meg lehetett oldani a mai töri nyomtatását, logisztikáját, miért kellett hetekkel előtte kivinnia sulikba? Jövőre hétfőn reggel 5 és 7 között kellene átadni az iskoláknak és hétfőn 10-kor kezdeni a vizsgákat. Legalább a hétvégi utolsó nagy tanulás után 1-2 órával többet aludhatnának a diákok. Már aki tud. Én például elaludtam a szóbelimről. Úgy jöttek értem az osztálytársaim, hogy bevigyenek a suliba. -
ilmatar #5917 szerintem mondjon le az egész oktatásügyi tárca és állítsák vissza a régi rendszert.Az okozott kárt pedig a kormány fizesse ki. :)) -
ehh, de ha áévvégit választ és nem kell neki , akko np4!:DDD -
kiskenus #5915 nagyon, és szerintem nem humánus öntés ez az biztos -
Drogba #5914 A rendszerrel van itt a gond! Miért nem volt jó az eddig bevált zöldkönyv? Ki a f.sz tehetne erről szerinted? Hát, aki kitalálta ezt a csodát!!! -
Vlala #5913 újabb "útifilm" magyarországról. országimázs rulez. -
és jo lett??? -
Garfield #5911 valamelyik nagyfejes politikusnak a picilánya,picifia érettségizett és muszáj volt megszerezni
Ha erről lenne szó, azt nem raknák ki a netre, hanem szépen megkapja egy borítékban.
Jelen esetben viszont azt/azokat kellene szeneslapáttal félholtra verni, akik kirakták a netre. Utána jöhet az OM. -
peet69 #5910 #5908 :D -
kiskenus #5909 jaja -
peet69 #5908 tanujjatok már meg olvasni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tök mind1 hogy 5ös lette neki vagy nem mert ha a matek kellneki továbbtanuláshoz akkor megkell ismételnie !!!!!!!!!!!!! -
de nem számitják bele sehova!!!!!! -
xamee #5906 Nah, majd később visszanézek inkább. Hátha addigra a 27-ei orosz feladatsorom is frissen lesz linkelve már...
Bye all! Tovább "szép" napot!
-
kiskenus #5905 most mér én pusztúljak?????
nekem nem volt meg és számít a továbbtanuláshoz -
tul vagyunk a törin is -
Bocs gyorsan írtam -
a mi sulinkba is asszem 1-2 gyerek tudta es azok is csak reggel kb fel oraval az erettsegi elott
az mar lofaszt se oszt szoroz:\ -
peet69 #5901 vaze...xDDD -
kiskenus #5900 bassz, már a nemzetközi sajtó is erről beszél -
jaja, pusztujj!!
te! -
mert kb. az igazgatók is partnerek voltak a dologban, és miből áll azt hazudni, hogy "nálunk nem volt semmi ilyesmi"... -
Mindenki a Magyar Bálintot szidja, miért nem szídjuk az internetet is elvégre odarakták fel, ha ezt az egészet nem találják ki, akkor nincs ez a gond, Magyar Bálintnál van egy tételsor, Ő felkel az érettségi napján lemásolja 10124345256234 példányban és személyesen viszi el az összes iskolába ez így megfelel. Sok sutyóóó hülye gyerek menjetek tanulni a repeatre.
Na csá -
Garfield #5896 Arról miért tehet a szerencsétlen diák, mert abban a szros OM-ben olyan alkamatlan emberek vannak, akik kitalálnak egy olyan rendszert, ami bukásra van ítélve?!
MB abban volt hülye, hogy nem kalkulálta bele azt, hogy egyesek erkölcsi mércéje a béka s*ggét is alulról súrolja és nem szívbajosak lenyúlni a tételsort.
Hát Istenem, ilyen ország ez...