29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Vlala #5935
    sajnos elég körülményes lenne eldönteni, hogy ki csalt és ki nem. Mert ugye, a bűnösöket sem hagynád futni?
  • SoDI---
    Ezen múlik az életük, értitek?

Jaj jaj jaj jaj jaj jaj.
    Ugyan már!

Ha valaki elbaszta, hát jövőre újra megírja néhány ezresért!

A középiskola és egyetem között meg egy év pihenés amúgy sem árt!
  • Láma!
    hihi
  • VinylToy #5932
    hi
  • Láma!
    hi, mér is vagyok én woody??:DD
  • Sanyix
    Nem kell hazúdni, csak megnézni a tetves érettségi dolgozatokat, hogy hány pontosak lettek????? De ezt se teszik! Mert aztmondják, hogy aki 2-est írt pl az tudta a feladatokat?? hát aki úgy ír kettest az elég hüje! Ha túl sokan 5-öst írnak akkor még meg lehetne érteni, de még nem is látták a kva feladatlapokat, és úgy döntöttek ezek az idióták!!!
  • barackfa
    nekem már most nagyon elegem van ebből és rettenetesen idegesit, hogy azok is szivnak,akiknek ehhez semmi kozuk!!!!!!!!!!!!!
  • Láma!
    ezt remélem nem gondoltad komolyan....
    vag yidéztél?
  • kiskenus
    ahogy érzed
  • forestjr79
    Ebbe sincs igaza MB-nek. Ki szeret vizsgázni? Te talán igen? Írtátok, hogy könnyű volt a matek. Tehát nyílván annak is sikerülhetett jól, aki nem annyira vágja. Szvsz a megismételt érettségi biztos nem lesz ennyire piskóta. Én is fel lennék háborodva, ha most érettségiztem volna, hogy pár hülyegyerek miatt parázhatok. Ezen múlik az életük, értitek? Hogy ne lennének már idegesek...
  • torrente
    szeva Woody!
  • Pyx #5924
    jólmegmondtad :-)
  • SoDI---
    MB abban volt hülye, hogy nem kalkulálta bele azt, hogy egyesek erkölcsi mércéje a béka s*ggét is alulról súrolja és nem szívbajosak lenyúlni a tételsort.

Pedig
    .. ez
    ... Magyarország :)
  • poppy
    Remélem a jövö évben érettségizöket jol megszivatják nehogy jo legyen már..
    súlyos..
  • Láma!
    szerintem meg igan!
  • xamee
    Ja, még egy apróság. A Danubius-t hallgassátok. Anyám most hívott. Május 28-a az új matek érettségi időpontja. Gratulálok!
  • Garfield
    Így lehet hogy nem is azok szívnak akiknek megvolt a matek előre, hanem akik annyit tanultak rá mint a szar, mert kell nekik a továbbtanuláshoz!

Erről van szó...
  • torrente
    Ja, túl naív volt MB. Egyébként ha 1 nap alatt meg lehetett oldani a mai töri nyomtatását, logisztikáját, miért kellett hetekkel előtte kivinnia sulikba? Jövőre hétfőn reggel 5 és 7 között kellene átadni az iskoláknak és hétfőn 10-kor kezdeni a vizsgákat. Legalább a hétvégi utolsó nagy tanulás után 1-2 órával többet aludhatnának a diákok. Már aki tud. Én például elaludtam a szóbelimről. Úgy jöttek értem az osztálytársaim, hogy bevigyenek a suliba.
  • ilmatar
    szerintem mondjon le az egész oktatásügyi tárca és állítsák vissza a régi rendszert.Az okozott kárt pedig a kormány fizesse ki. :))
  • Láma!
    ehh, de ha áévvégit választ és nem kell neki , akko np4!:DDD
  • kiskenus
    nagyon, és szerintem nem humánus öntés ez az biztos
  • Drogba
    A rendszerrel van itt a gond! Miért nem volt jó az eddig bevált zöldkönyv? Ki a f.sz tehetne erről szerinted? Hát, aki kitalálta ezt a csodát!!!
  • Vlala #5913
    újabb "útifilm" magyarországról. országimázs rulez.
  • Láma!
    és jo lett???
  • Garfield
    valamelyik nagyfejes politikusnak a picilánya,picifia érettségizett és muszáj volt megszerezni

Ha erről lenne szó, azt nem raknák ki a netre, hanem szépen megkapja egy borítékban.

Jelen esetben viszont azt/azokat kellene szeneslapáttal félholtra verni, akik kirakták a netre. Utána jöhet az OM.
  • peet69
    #5908 :D
  • kiskenus
    jaja
  • peet69
    tanujjatok már meg olvasni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tök mind1 hogy 5ös lette neki vagy nem mert ha a matek kellneki továbbtanuláshoz akkor megkell ismételnie !!!!!!!!!!!!!
  • Láma!
    de nem számitják bele sehova!!!!!!
  • xamee
    Nah, majd később visszanézek inkább. Hátha addigra a 27-ei orosz feladatsorom is frissen lesz linkelve már... Bye all! Tovább "szép" napot!
  • kiskenus
    most mér én pusztúljak?????
    nekem nem volt meg és számít a továbbtanuláshoz
  • bertino
    tul vagyunk a törin is
  • Scape
    Bocs gyorsan írtam
  • Shogun
    a mi sulinkba is asszem 1-2 gyerek tudta es azok is csak reggel kb fel oraval az erettsegi elott

az mar lofaszt se oszt szoroz:\
  • peet69
    vaze...xDDD
  • kiskenus
    bassz, már a nemzetközi sajtó is erről beszél
  • Láma!
    jaja, pusztujj!!
    te!
  • I.C.ram
    mert kb. az igazgatók is partnerek voltak a dologban, és miből áll azt hazudni, hogy "nálunk nem volt semmi ilyesmi"...
  • VinylToy #5897
    Mindenki a Magyar Bálintot szidja, miért nem szídjuk az internetet is elvégre odarakták fel, ha ezt az egészet nem találják ki, akkor nincs ez a gond, Magyar Bálintnál van egy tételsor, Ő felkel az érettségi napján lemásolja 10124345256234 példányban és személyesen viszi el az összes iskolába ez így megfelel. Sok sutyóóó hülye gyerek menjetek tanulni a repeatre.

Na csá
  • Garfield
    Arról miért tehet a szerencsétlen diák, mert abban a szros OM-ben olyan alkamatlan emberek vannak, akik kitalálnak egy olyan rendszert, ami bukásra van ítélve?!

MB abban volt hülye, hogy nem kalkulálta bele azt, hogy egyesek erkölcsi mércéje a béka s*ggét is alulról súrolja és nem szívbajosak lenyúlni a tételsort.

Hát Istenem, ilyen ország ez...