29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• xdanix
    Nem tudom hogy lesz e, de jó lenne! ÉN biztos hogy megyek ha lesz!
  • Vlala #6053
    Valakinek itt nagyon igaza volt, amikor azt mondta, hogy az károg, aki sáros volt.
    Aki becsülettel tanult az érettségire, az játszi könnyedséggel, legalább ugyanilyen szinten megírja az újat is. A szerencsének nagyon kevés a százalékos hozzájárulása.
    Könnyen megérthető az is, hogy ha kikerültök a nagybetűs (nagy K betűs) életbe, és pályáztok egy állásra, lehet, hogy pont egy kamuérettségis fogja előletek elhalászni, és pont azért, mert jobb a matekjegye. Azt sem neveznétek túl igazságosnak.

A másik oldal, a tételre "befzetők" most jotalannak találják az újraírást, mert az újnak nem tudják a tételeit, de ezt nem mondhatják ki... inkább bekapatják az OM-mel azt, ami a fejük helyén van.
  • SoDI---
    Hehe...

Nincsenek :D
  • VinylToy #6051
    tüntessük el ezt a topikot!
  • barackfa
    Elegem van már ebből; elveszik még azt a picit kedvemet is az égésztől!!!!!!!!!!!
  • torrente
    Mitől lehet nehezebb a 2. matek érettségi? Ugyanabból a tananyagból kérdezhetnek.
  • Golyo69
    én megyek mikor lesz???
  • Unknow
    Olyan dologba folytál bele aminek szerintem nagyobb a háttér története mint ahogy azt mi gondoljuk. Ezt kár feszengetni.
  • VinylToy #6046
    te egy zseni lehetsz!
  • xdanix
    Tud vki vmit esetleges tüntetésről?
    Innen jönne vki?
  • VinylToy #6044
    meg vannak a kérdések?
  • Andyyyka
    azt nem értem, hogy ha már vki megszerzi, akkor miért nem tudja úgy továbbadni, hogy másnak ne ártson.. mert most olyat szívunk mi is akik nem tudtuk a matekot, írhatjuk újra, és ha felvételi lesz akkor szívás..
    amugymeg ha már vki emgszerezte és meglátta milyen piszok könnyű mi a fenének kell híreszteli.. hameg annyira azt akarja, akkor küldje msnen vagy mailban, és nyomozhatnak.. de a sok birka ezt nem éri felésszel?
  • VinylToy #6042
    hanem kint a kertben?
  • SoDI---
    Ha jövőre újra le akarod tenni, hogy jobb legyen az eredmény, akkor megteheted szerintem. Ugyanis nincs felvételi, ez váltja ki.

Tehát ha emiatt az ügy miatt neadjisten elrontasz valamit...

Hát na bumm, jövőre kijavítod, egy éved lesz csak erre, ennyi idő alatt bárki felkészül emelt szintből is színötösre, ha otthon ezzel foglalkozik szvsz.

Na jó, mentem zh-t írni...
  • Unknow
    Szerintem erre lesz majd az,hogy le kell tenned egy szint emelő vagy milyen vizsgát amit nem régiben vezettek be. Tehát javíthatsz az érettségi jegyeiden. Gyanítom ha mégis tovább tanulsz kötelezővé teszik majd ezt.
  • barackfa
    ezekutan termeszetes, hogy nem itthon fogok dolgozni...
  • torrente
    a mostani érettségizők 2001-ben kezdték a középiskolát.
  • schumisi
    hogy sikerült?
  • kiskenus
    kívánom annak aki ezt kitalálta hogy hamar üdvözüljön meg
  • ranGer2
    één egy gyagyamogyi vagyok teee egy gyagyamogyi vagy mi gyagyamogyik vagyunk!!!

GYAGYAMOGYI GYAGYAMOGYI JUHÚÚÚÚÚÚúúúúúúúúúúú
  • Andyyyka
    Figyu már, most amit újraírunk, az a pótérettségi lesz mint töriből, vagy az egyetemek állítanak össze vmi felvételit??
  • Unknow
    Annyira annak én nem örülök,hogy most sokan még jobban szégyellik,hogy ilyen országban kell élniük. Ne várják el így senkitől,hogy a pénzt egy olyan ország zsebébe fekteti be ami keresztbe tesz neki. Na mindegy...
  • SoDI---
    jaj, egy év.

most bele lehet halni, tényleg.

de ezt én csak, mint a LEGROSSZABB estet mondtam... bizonyítandó, hogy nem múlik senkinek se az élete ezen, nem hogy százezreknek...
  • Láma!
    na én mentem, további jo szorakozást!!!
  • VinylToy #6030
    jófilm
  • torrente
    Nem csak a magyar közoktatás szar, hanem az egész ország. És ez 20-30 éven belül nem lesz jobb, míg a mostani fos politikusok meg nem döglenek. minden pártra érvényes.
  • Taibi
    Valaki válaszoljon erre: ha most azt mondom, hogy nem megyek főiskolára, akkor ugye beírják a mostani eredményemet. Eddig értem. De ha jövőre kitalálom, hogy mégis továbbtanulok, akkor már a mostani eredményemet fogják nézni?
  • Láma!
    :DDDDDDDDDDDDdd
  • gabi243
    BALHÉ
  • Láma!
    caps off
  • Drogba
    ismerni=ismételni
  • Sanyix
    És akkor hogyhogy most vezették csak be 3 évvel azután amiután nem a fidesz van a kormányon?? ez érdekes.
  • VinylToy #6022
    nem akarok ám gyereket hátha nem tud leérettségizni mert nekiáll májusban és még szeptemberben is azt fogja írni újra, és újra és újra :DDD
  • Unknow
    Töri érettségi elég érdekes volt. Kapásból felfedeztem benne hibákat.

Feladat: Minden válaszra 1 pontot kap az ember és 6 választ kellett megadni.
    Maximálisan elérhető pontok száma: 5

Feladat: Mi látható képen? Melyik fogalom társítható mellé? 4pontos kérdés, 4 rublika , 5 építmény , 5 fogalom. Minden építményhez tartozott egy fogalom tehát még az se lehetett,hogy becsapós kérdés... Érdekes...
  • gabi243
    Az EMELTSZINTUEK MOST VIGYOROGNAK.
    OTT IS TUDTÁK? CSAK NINCS BAHÉ BELŐLE!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Láma!
    akko má miép!!:DDDDDDDDDDD
  • szafiii
    szerintem annyira nem volt nehéz! a forrásanyagokból meg lehetett írni simán 2-re
  • Láma!
    jaj!!:DD
  • bigfoot
    ne politizálj bakker! nem az szdsz az oka!
    akkor már a fidesz :P
  • Láma!
    haggyá!!:DDD